Gözlerim açık giderim.

Ha saglik problemiyse ona bisey diyemem canm o zaman hemen yapmakta haklisiniz .aksi olsaydi benm etrafmdada var 4,5 yl cocuk yapmayip akademik kariyerlerini tamamlayp oyle yaptlar cokta haklilar yani.bazi seyler kismet birazda cocuk konusunda biraz ara ver hemen ikinciyi yapma o sirada calis tekrar dene canm allah gonlune gore versn

Aminnn inşallahh

Bizim 4.yılımzda kızımız oldu ben çalışmaktan kariyer yapamadın tabş:) öyle olacak Sanırım sen azından şuan bir kızım var Allah ona sağlık versin. Bu arada mücadeleyi bırakmayacağım hiç olursa kısmet olsun inşallah

Allah sağlıktan ayırmasın bunu mu dert ediyorsunuz.

Millet her türlü can sıkacak bir neden bulur boşverin onları.

Bir öğretmensiniz.Bunu eleştirmek amacıyla değil, bir öğretmenin topluma örnek olması gerektiğini düşündüğüm için yazıyorum.Lütfen yazım dilinize dikkat edin.

Sınav için de artık üzülmeyin.Sınava gelecek yıl istediğiniz gibi hazırlanırsınız.Bu sene kazansanız da küçücük çocukla gitmeniz zordu,bence o yüzden üzülmeyin.

Son düzenleme:
Bence başarabilirsiniz. Kendinize inanın. Eşinizi çocuklarını kısaca sevdikkerinizi yıpratmayın. Onları da kaybederseniz daha mutsuz olursunuz .Ailenize sahip çıkın bence bu dünyadaki en önemli şey onların sevgileri.

Yazı dili için kusura bakmayın bende hoş bulmuyorum ama kısa süre önce telefon değiştirdim iPhone kullanıcısı olup Android e geçtim ve klavye sorun çıkarıyor kızıyorum nasıl olursa atıyorum düzelmiyor çünkü. Haklısınız belki böulesi daha hayırlıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…