Gozlerimdeki sasilik ve kisa boyum :(

drogba23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
70
17
38
Gozlerimde cocuklugumdan beri cok belirgin bi sasilik var. Asiri derecede rahatsiz ediyor bu durum beni. insanlarla goz goze gelemiyorum. Ameliyattan cok korktugum icin ameliyat da olamiyorum. Cocuklugumdan beri hep dalga gecildim bu yuzden. Yetiskin oldugum halde tanimadigim insanlarin bile alay konusu oldum. Bu yuzden oz guvenim cok az. Durumumu kabul etmistim oysa ama yakin zamanda yine alay konusu oldum, bu kez bir erkekti. Boyum ise 1.42. Boyumu ameliyatla uzatmayi bile dusundum. Ama o da riskli bir ameliyatmis. Kendimle barisik olamiyorum. Bu gidisle kimsenin beni begenecegini sanmiyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum gercekten. yorumlarinizi bekliyorum.

allahın verdigiyle dalga geçmek sadece acizlere yaraşır. kendini üzme tatlım. tıp çok ilerledi. artık herşeye bi çözüm var. çocukken gözlük falan kullanmadın mı şaşılık için. Bi akrabamızın gözleri o şekilde düzelmişti.

Dalga geçenlere hiç üzülme canım ameliyattan da korkma riskli değilse tabi. Seninle dalga geçenler kalp güzelliğini gormeyenler emin ol
Ve hep gülümse :)

Gözlerindeki şaşılığın tedavisi var, bunu iyi güvenilir doktorlar sayesinde atlatabilirsin. Dünyada her şey bizler için imtihandır. Boyunu da kafana takma herkes selvi boylu değil. Kendinle barışık olmalısın. Seninle dalga geçenler elbet bir gün hesabını verecekler, senin kusurun yüreğinde değil ama onların tam kalplerinde demektir kusur. Boy ameliyatı gerçekten riskli bildiğim kadarıyla ama gözlerin için tedavi yöntemi var araştırıp olabilirsin. Canını sıkma senin kalbine bakan birileri mutlaka olacaktır. İyi ki kusursuz değiliz, iyi ki kusursuz olduğumuzu düşünmiyoruz. Benim de kusurlarım var, hepimizin kusurları var.

Biraz kendinize güvenin sizden başka yok bu kadar karalar baglamayın ayrıca teyzemin kızı ameliyat oldu ve tam da istediği gibi oldu bence korkmayın

Bir sure kullanmistim ama sonra kullanamadim annem babam da fazla uzerine dusmediler. Ameliyat cocuklarda daha etklili oluyormus, simdiden sonra cesaret edemiyorum.

Ameliyatta aşırı risk yoksa korkma sürekli aklında kalıcana yaptır gitsin. Boya takılma illaki seni kalbiyle görecek biri çıkıcaktır karşına canım.
İnşallah o senle dalga geçenlerden daha fazla mutlu olursun yaptıklarından utanırlar :)

Gözlerin için tedavinin peşini bırakma. Boy için yapılacak bir şey yok. Kendinle barışmayı öğrenmelisin.

Boy ameliyatına hiç düşünme kuzenım bir bacağı diğerine göre kısa o oldu hala der ben hayatımın en zor dönemleriydi diye ama şaşılık ameliyatı güvenilir bir doktordan yaptırabilirsin.

Biraz kendinize güvenin sizden başka yok bu kadar karalar baglamayın ayrıca teyzemin kızı ameliyat oldu ve tam da istediği gibi oldu bence korkmayın
ne guzel cok sevindim teyzenizin kizi adina. Ben o cesareti nasil bulacagim kendimde bilmiyorum. Sanki daha kotu birsey basima gelecek diye korkuyorum. Daha once ameliyat oldum ama bunlar goz!

Bir sure kullanmistim ama sonra kullanamadim annem babam da fazla uzerine dusmediler. Ameliyat cocuklarda daha etklili oluyormus, simdiden sonra cesaret edemiyorum.
ah keşke düşselermiş üstüne zorla taktırsalarmış dogrusun çocuklukta çok daha etkili oluyor böyle ameliyatlar. ama imkansız degil şimdide. araştırma yap biraz etrafındaki doktorlara git sor en iyi sonucu hangi doktorda bulacağına karar ver ve ameliyat ol. boy konusuna gelirsek canm kavak da da boy var bilirsin.

Ankara da ise yüzde yüz maya göze gıt derim kardeşim ıkı dayım amcam oradan ameliyar oldu cok da memnunlar. Boy için ise bayanlar için cok çözüm var topuklu gıbı. O dalga geçenler ise yüreği katılaşmış kişilerdir dalga olacak Bir şey yok.. guvenın azıcıkta risk alın hayat bu ) gülümse hep; )

Göz ameliyatından hiç korkma benim yeğenim oldu çok çabuk iyileşti.gözlerinde bayagi kayma vardı şimdi minimuma indi.çok nadir kayıyor ama onu da bilmeyen anlamaz.bence biran önce ameliyat ol.

Ameliyattan korkma gözlerin için,eşimde oldu aynı ameliyatı iki gözünden aynı anda 27 yaşında,şimdi hiçbir şekilde kalmadı şaşılık.kendine güveni yerine geldi resmen dediğin gibi büyük özgüven kaybına neden oluyor. Göz bu diyerek korkma ameliyatta göz bebeğine değil kaslara müdahale ediyorlar görme kaybı gibi bir sıkıntı yok yani Dalga geçenlere hiç takılma senin problemin gözlerinde ve tedavisi var ama onların ruhsuzluğu ne yazıkki tedaviyle düzelecek şey değil

Göz ameliyatları artık lazerle çok kolay yapılıyor sıkma canını araştır ol ameliyatını zaten narkozu alınca bişey duymuyorsun hiç korkma.. Sonra eminim boyunu dert etmeyeceksin bile.

Şaşılığın tedavisi var ,benim arkadaşım da yaptırmıştı kaç yıl önce,bayağı düzeldi.
Boy konusuna gelince bence kadınlara kısa boy daha çok yakışıyor ,bizim sınıfta 1.47 mi 1.45 mi ne kız vardı ,gayet bakıyordu kendine.Hoş bir kızdı ,sevgilileri de oldu vs.
Üzülme ,seni sen olduğun için sevecek biri illaki çıkacak .O zaman daha çok mutlu olacaksın .Belki türk değildir ,belki yabancıdır bilemem ama çıkar yani : )

Herkes farkli noktalarda iyidir herkesin biseye yetenegi vardir. Dis gorunus bunlardan en onemlisi degil bence. Eminim zeki ve guzel bir kizsindir. Birsuru seye de yetenegin vardir. Sen iyi oldugun konularda kendini gelistirmeye bak. Aciz insanlarin gereksiz yorumlarina takilip kendini uzmek seni ilerlemekten alikoyar sadece. Sen kendine inan ve guven cunku ozguven gercekten sadece dis gorunusle alakali degilm

Sasi goz ameliyati artik o kadar kolay ki. Hatta lazerle falan yapiyorlar yanlis bilmiyorsam, hemen kalkip normal hayatina donuyorsun. Goz icin ameliyat ol yani. Ama boy icin asla olma. Omur boyu bacaklarinda sorun yasayacaksin. En fazla 20 cm icin ayakta zor duracaksin, deger mi saglikli olmadiktan sonra. Benim boyum da baya kisa bir bucuk metre ya var ya yok ama suan takmiyorum bile. Esim de 1.75 yani kisa da degil. Benim ufak tefek olmam hosuna gidiyor mesela. Ilerde sen de kafana gire birini bulursun merak etme.

Tesekkur ederim herkese. Biraz cesaretlendirdiniz beni. Buradan doktor ismi verirseniz cok sevinirim.

dünyadaki en ünlü hollywood yıldızları kısa boylu ve geç yaşlanmalarını çok ciddi paraya çeviriyorlar... mühim olan avnatajını kullanmayı bilmek hiç üzülme çok geç yaşlanırsın.... gözlerin için çok ileri yöntemler var en basitinden göz egzersizleriyle söylediğin şikayetşn derecesini düşürebilirsin... kim bilir ne güzelliklerin var... gözlerin ne renk mesela ? Cildin güzel mi? yüzünde en güzel bulduğun nereler var ? Göğüs bel kalça oranların nasıl ? Kilolu musun ? bir kere aklın başında maşaallah ne güzel kendinin farkında bir kızsın...

ben de mesela kilolu ve çok sivilceliydim, hamdolsun halime, boyum da çok yok ama bir ara çirkinlikten kimse bakmadı bana sonra biraz yüzüm oturdu, cildime çok emek verdim, hala da devam ediyorum kilolarımı verdim birazcık işte giydiklerimle falan estek köstek yaptım birşeyler, tüylerimden kurtuldum bir ışıltı geldi vücuduma yalan yok artık bakımlıyım. Bakım çok fark ediyor.. haaa yüüzmda hala bir dolu krater var izel gibi biraz ama ne yapayım... hala kiloluyum ama biraz verdim farketti ne yapsam kâr yani ...biraz da havan oldu mu oooo kuyruk bile yaparsın kapında ....

Doktor ismi olarak veni vidi de emrullah taşındı vardı çok iyi bir doktordur. bir ulaş kendisine bakalım hangi şehirdesin bilmiyorum ama... o seni yönlendirir...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…