Bir sure kullanmistim ama sonra kullanamadim annem babam da fazla uzerine dusmediler. Ameliyat cocuklarda daha etklili oluyormus, simdiden sonra cesaret edemiyorum.allahın verdigiyle dalga geçmek sadece acizlere yaraşır. kendini üzme tatlım. tıp çok ilerledi. artık herşeye bi çözüm var. çocukken gözlük falan kullanmadın mı şaşılık için. Bi akrabamızın gözleri o şekilde düzelmişti.
ne guzel cok sevindim teyzenizin kizi adina. Ben o cesareti nasil bulacagim kendimde bilmiyorum. Sanki daha kotu birsey basima gelecek diye korkuyorum. Daha once ameliyat oldum ama bunlar goz!Biraz kendinize güvenin sizden başka yok bu kadar karalar baglamayın ayrıca teyzemin kızı ameliyat oldu ve tam da istediği gibi oldu bence korkmayın
ah keşke düşselermiş üstüne zorla taktırsalarmış dogrusun çocuklukta çok daha etkili oluyor böyle ameliyatlar. ama imkansız degil şimdide. araştırma yap biraz etrafındaki doktorlara git sor en iyi sonucu hangi doktorda bulacağına karar ver ve ameliyat ol. boy konusuna gelirsek canm kavak da da boy var bilirsin.Bir sure kullanmistim ama sonra kullanamadim annem babam da fazla uzerine dusmediler. Ameliyat cocuklarda daha etklili oluyormus, simdiden sonra cesaret edemiyorum.
Gozlerimde cocuklugumdan beri cok belirgin bi sasilik var. Asiri derecede rahatsiz ediyor bu durum beni. insanlarla goz goze gelemiyorum. Ameliyattan cok korktugum icin ameliyat da olamiyorum. Cocuklugumdan beri hep dalga gecildim bu yuzden. Yetiskin oldugum halde tanimadigim insanlarin bile alay konusu oldum. Bu yuzden oz guvenim cok az. Durumumu kabul etmistim oysa ama yakin zamanda yine alay konusu oldum, bu kez bir erkekti. Boyum ise 1.42. Boyumu ameliyatla uzatmayi bile dusundum. Ama o da riskli bir ameliyatmis. Kendimle barisik olamiyorum. Bu gidisle kimsenin beni begenecegini sanmiyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum gercekten. yorumlarinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?