kızlar beni hatırlayan vardır kpss için üzülüyordum olmadı diye.iş de arıyordum bi yandan bugün bi iş görüşmesine gittim hastaneye bilgi işlem için.personle müdürü ile görüştüm heyecanlı idim kadın bana göz temasın yok gözlerini kaçırıyorsun dedi.sizce beni işe almayacakmı moralim çok bozuldu bu işe çok ihtiyacım vardı iyi bir fırsattı benim için.biraz utangaçlık var bende kadın öyle deyince heyecandan dedim çok heyecan yaptım dedimnapmam gerek bu utangaçlığı aşmam için benim . çok moralim bozulacak bu iş olmazsa gözlerinin içine bakmadım diye almaz dimi beni
ama insanız heyecan yapıyoruz ilk görüşmede her insan yapar sırf gözlerinin içine bakmadım diye almazsa çok üzülürüm geri kalan şartlarına uyuyorum çünküHakkinda hayirlisi olsun oncelikle, kadin cok gicikmis konusmayi bile bilmese karsidakine soylenir mi direk.
Belki de umutlandirmak istememistir yada o pozisyon icin zaten aklinda biri vardir. Sen kendini uzme ama evet goz kontagi kurman kendine guvendigini gosteris bu olmazsa diger gorusmelerinde aklinda olur. Kismetten oteye koy yok, varsa da henuz kimse gitmedi.
ama insanız heyecan yapıyoruz ilk görüşmede her insan yapar sırf gözlerinin içine bakmadım diye almazsa çok üzülürüm geri kalan şartlarına uyuyorum çünkü
ama insanız heyecan yapıyoruz ilk görüşmede her insan yapar sırf gözlerinin içine bakmadım diye almazsa çok üzülürüm geri kalan şartlarına uyuyorum çünkü
yaşı 35 kırk var gibi.birde tuhaf tuhaf kendinde sevdiğin üç özellik sevmediğin üç özellik sanki anket gibi böyle sorular sordu banaBölümün bilgi-işlem ise gözüne baksan ne olur bakmasan ne olur? Sanki sekreterya ya da mt mi olacaksın?
Bence de "eğer seni almazsak, bak bahanen bu" anlamında söylemiş olabilir?
Kaç yaşındaydı kadın? Yeni mezun tecrübesiz ik cılar bile öyle pat diye söylemez bunu sanırım?
yaşı 35 kırk var gibi.birde tuhaf tuhaf kendinde sevdiğin üç özellik sevmediğin üç özellik sanki anket gibi böyle sorular sordu bana
Allah Allaaaah bilgi işlem değil başka bir şey alacak sanki... O ne öyle ? Akıllı işveren az diyorum da kimse inanmıyor.yaşı 35 kırk var gibi.birde tuhaf tuhaf kendinde sevdiğin üç özellik sevmediğin üç özellik sanki anket gibi böyle sorular sordu bana
yaşı 35 kırk var gibi.birde tuhaf tuhaf kendinde sevdiğin üç özellik sevmediğin üç özellik sanki anket gibi böyle sorular sordu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?