kızlar bugün doktora gittim.
sağ gözüm 3.25 sol gözüm 1.75 miş.
lens almayı düşünüyorum.
şimdi numaralar farklı 2 kutu alıcam da bn nasıl kullanıcam lensleri?
kaç aylık oluyo bunlar?
b&l almak stiyorum.fiyatı ne kadardır?
lütfen yardım edin kızlar :))
Genelde 1 aylık ve yıllık olanları var canım..3 aylık diyenlerde var..temiz kullandığın sürece de problem olmaz..takarken felanda dikkat edersin yıtılmasına felan..aylıklar genelde 50-60 civarı yıllıklar da 120 TL civarı oluyor..bildiklerm bunlar B&L kullanan arkdaşlar daha iyi aydınlatırlar inşallah..geçmiş olsun canım..
Numaralılar aylık mı yıllık mı bilmiyorum ama aylıklar zaten çift olarak satılıyor 25e bile var nette.yıllıklar da tek tek satılıyor ama bir cifti 50ye var yine nette.optikten alıp o kadar para vermene gerek yok.
ben küçük bir şehirden almıştım tatilde olduğumdan o yüzden pahalı olabilir internetten çok daha ucuza alabilirsin. yani 200 ytl dese de alacaktım açıkçası mecbur olduğumdan yerimseniben
2 ay falan oldu. bence göz çapını vs. ölçtürdüysen internetten rahat rahat alırsın çünkü dışarıda fiyatlar çok değişken aynı lense 20-30 lira fark koyan yerler gördüm. hem internetteki kampanyalardan da yararlanabilirsin. b&l gözün kapalı almanı önerdiğim bir marka.
Cnm benimde iki gözüm farklı iki kutu geliyo yani. 6 aylık alıyorum ben 6 ay önce 100 e almıştım şu anda 120 ödedim.
Her kutuda 6 tane olmak üzere 12 tane lens geliyo..