- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Belki de buraya yazmamın sebebi sadece içimi dökmek o yüzden lütfen yargılayacaklar yorum yapmasın.
Bir kaç hafta önce sevgilimden ayrıldım. Tamamen bitti ve ikimizde kendi yollarımıza bakmaya başladık.
Biri var tanıdığım ortak arkadaşlarımız vs. var. Arada sırada instgramdan yada facebooktan selamlaştığım biri.
Ya o yazar nasılsınız falan diye yada ben hal hatır sorarım ve kısa da olsa sohbet ederiz.
Açıkçası bu zamana kadar incelemediğim biriydi. Ve onun iş yerinin düzenlediği bir çekiliş vardı bende o çekilişte kitap kazanmışım.
Mesaj atmış işte selam nasılsınız kitap mı kazandınız diye bende evet öyle olmuş iyiyim teşekkürler siz nasılsınız gibisinden yazdım hayırlı olsun demiş. Öyle böyle derken o saatten beri biraz ben yazıyorum biraz o yazıyor derken oradan buradan konuştuk.
Ve adamın boncuk gibi masmavi gözleri var. İnsanın içine işliyor adeta. Konuşurken yada mesaj attığında heyecanlanıyorum. Sanırım etkilendim karşımdakinden ama sadece etkilenme. Bir yandan da daha fazlası olmasını istiyorum. Ama kesinlikle hislerimi söyleyemem. Bir kaç bir şey yazdım duvarıma gözle ilgili bir kaç şiir.
Üzerine alındı mı alınmadı mı bilmiyorum.
İşin özetine gelirsek ben bu kişiyle muhabbeti nasıl ilerletebilirim sizce? Böyle mesaj yazıyorum ama rahatsız etmiyorum sanırım dedim. Yoo bende müsait oldukça cevap veriyorum dedi.
Ya evliyse??
Boşluktasın başka biriyle tedavi etmeye çalışma kendini zararlı çıkarsın en azından bir süre uzak kal gönül işlerinden
daha bir kac hafta önce sevgilinizden ayrilmissiniz. Önce bi acinizi yasayin ondan sonra yeni asklara yelken acin bence.
Suan sadece ayrilmanin etkisiylede ondan hoslaniyor olabilirsiniz.
Öyle siirler yazmak falanda cok cocukca geliyor bana ..
Ve ya Adam evliyse veya iliskisi varsa ?
Eeee zaten muhabbet ilerlemiş bence zaten.Belki de buraya yazmamın sebebi sadece içimi dökmek o yüzden lütfen yargılayacaklar yorum yapmasın.
Bir kaç hafta önce sevgilimden ayrıldım. Tamamen bitti ve ikimizde kendi yollarımıza bakmaya başladık.
Biri var tanıdığım ortak arkadaşlarımız vs. var. Arada sırada instgramdan yada facebooktan selamlaştığım biri.
Ya o yazar nasılsınız falan diye yada ben hal hatır sorarım ve kısa da olsa sohbet ederiz.
Açıkçası bu zamana kadar incelemediğim biriydi. Ve onun iş yerinin düzenlediği bir çekiliş vardı bende o çekilişte kitap kazanmışım.
Mesaj atmış işte selam nasılsınız kitap mı kazandınız diye bende evet öyle olmuş iyiyim teşekkürler siz nasılsınız gibisinden yazdım hayırlı olsun demiş. Öyle böyle derken o saatten beri biraz ben yazıyorum biraz o yazıyor derken oradan buradan konuştuk.
Ve adamın boncuk gibi masmavi gözleri var. İnsanın içine işliyor adeta. Konuşurken yada mesaj attığında heyecanlanıyorum. Sanırım etkilendim karşımdakinden ama sadece etkilenme. Bir yandan da daha fazlası olmasını istiyorum. Ama kesinlikle hislerimi söyleyemem. Bir kaç bir şey yazdım duvarıma gözle ilgili bir kaç şiir.
Üzerine alındı mı alınmadı mı bilmiyorum.
İşin özetine gelirsek ben bu kişiyle muhabbeti nasıl ilerletebilirim sizce? Böyle mesaj yazıyorum ama rahatsız etmiyorum sanırım dedim. Yoo bende müsait oldukça cevap veriyorum dedi.
Ünlü biri misin?Bunu bilmiyorum işte. Facede bir tek kendisinin ve arkadaşlarının resmi var instgramda da öyle. Ve ilişki durumu yok yazıyor.
Boşlukta değilim aksine şuana kadar ayrılır ayrılmaz sevgilimden bir çok teklif geldi buna evlenme teklifi de dahil. acımı tamamen fazlasıyla yaşadım. Evli olup olmadığını bilmiyorum ama ilişkisi yok çünkü bunu ima eden paylaşımlar var.
Zaten bu kişi benim şair ve yazar olduğumu biliyor o yüzden şiirler çocukça değil.
Bunu bilmiyorum işte. Facede bir tek kendisinin ve arkadaşlarının resmi var instgramda da öyle. Ve ilişki durumu yok yazıyor.
Boşlukta değilim aksine şuana kadar ayrılır ayrılmaz sevgilimden bir çok teklif geldi buna evlenme teklifi de dahil. acımı tamamen fazlasıyla yaşadım. Evli olup olmadığını bilmiyorum ama ilişkisi yok çünkü bunu ima eden paylaşımlar var.
Zaten bu kişi benim şair ve yazar olduğumu biliyor o yüzden şiirler çocukça değil.
maalesef yeni bitmiş bir ilişkinin ardından ilişkiye başlanan kişi olmak istemezdim.
karşınızdaki de istemeyebilir.
bu sebeple hem kendinize hem karşınızdaki kişiye bir şans vermek için arayı uzatın derim
Eeee zaten muhabbet ilerlemiş bence zaten.
Eğer farklı bir hissi olsaydı açılırdı.
Efendi,sessiz sakin birisi hoşlandığı kıza açılamıyor mu?Şuan zaten tanımadan kimseyle ilişkiye başlamam. Bir kez daha bodoslama dalamam bir ilişkiye.
Ya çok efendi sessiz sakin biri. Siz diyip duruyordu ben kendim dedim siz demeye devam edilirse yaşlı hissedeceğim kendimi diye :)
Ünlü biri misin?
masallah birkac hafta icinde evlilik teklifi bile almissiniz, ama bence daha cok yeni. Hani sanki bosalan yeri doldurmaya calisiyormussunuz gibi geldi bana. Hisleriniz size oyun oynuyorda olabilir. Dikkatli olun bence..
siirlerin degil, facede onun ilgisini ceksin diye siir yazmadin bana cocukca geldigini söylemek istemistim
Şöyle diyeyim ben en başından beri kendisine uzak yaklaştım. Yani o konuda teklif edebileceği bir açıklık yakalayacak derece de yaklaşmadımEfendi,sessiz sakin birisi hoşlandığı kıza açılamıyor mu?
Ayyy ne hoş ben de çevremdekiler tarafından tanınırım...Çevremdekiler tarafından tanınan biriyim diyelim.
İlk defa atıyor değilim şiir faceye. ama bu sefer işte ilgisini çeksin üzerine alınsın diye attım açıkçası :)
İyi o zaman şimdi yaklaş bakalım.Şöyle diyeyim ben en başından beri kendisine uzak yaklaştım. Yani o konuda teklif edebileceği bir açıklık yakalayacak derece de yaklaşmadım
çevremdekilerden kastım mesela arkadaşlarımın arkadaşları falan bile tanır. yani bayağı ortak arkadaşımın olduğu insanlar vardır.Ayyy ne hoş ben de çevremdekiler tarafından tanınırım...
Diğer ilişkinizin bitmesi üzerinden fazla zaman geçmemiş.
Gerçekten mi hoşlandınız yoksa boşluk mu doldurmaya çalışıyorsunuz onu analiz etmeniz gerek önce.
İyi o zaman şimdi yaklaş bakalım.
Hergün laf at.
Sıcacık davran.
Gülümseyerek konuş.
Yanına otur.
O zaman açılır inşallah.
çevremdekilerden kastım mesela arkadaşlarımın arkadaşları falan bile tanır. yani bayağı ortak arkadaşımın olduğu insanlar vardır.
Çok ilginçmiş...
Boşluk doldurmaya çalışıyor olsaydım cidden çok teklif eden hatta ilişkimin bitmesini bekleyenler bile vardı açılmak için ama ben bana mesaj atanlardan onda birine bile cevap vermem
Arada sırada yazacağım bakalım anlar inşallah. İş gereği başka şehirde yaşıyr. Oraya gidip gitmediğimi sordu. bende hiç gitmediğimi söyleyince beklerim dedi :)
Ara sıra yazmakla anlamaz ki...
Madem aynı yerde değilsiniz hergün bir kaç defa kendini hatırlatmalısın ki sıcaklığını farketsin.
Boşluktasın ve de hata yapmaya çok müsait konumdasın.Sakın sakın şimdilik önce ruhun huzur bulsun daha çok yeni ayrılmışsın sevgilinden biraz bekle hala aynı hislerdeysen araştır bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?