Gözlerin Miydi Yüreğimi Titreten?

Boşlukta değilsen o zaman yapacağın canım bir anlık deli cesareti Ona karşı bir şey hissettiğini imalı bir şekilde sözlü yada yazılı belli et

Boşlukta değilsen o zaman yapacağın canım bir anlık deli cesareti Ona karşı bir şey hissettiğini imalı bir şekilde sözlü yada yazılı belli et
aslında normalde fazlasıyla mevcut o deli cesareti ama işte adam bir kaç konuşmadan nasıl etkilendin derse ona verecek cevabım yok istiyorum ki oda anlasın o tatlı flörtleşmeyi yaşayalım

aslında normalde fazlasıyla mevcut o deli cesareti ama işte adam bir kaç konuşmadan nasıl etkilendin derse ona verecek cevabım yok istiyorum ki oda anlasın o tatlı flörtleşmeyi yaşayalım
Diyeceğin cevap o deniz mavisi gözlerinde kayboldumDuru bir su gibi olan gözlerin vs vss gibi ya da aynı yaptığn yoldan sosyal medyadan masmaviş gözlü bir bebiş üzerine de bu tarz bi yazı 4 harfli değilse anlar herhal artık

hahah şuan yazdığım şiirleri beğenmiş birde benim annemle olan bir resmimi :) bir amuda kalkıp göbek atmadığım kaldı

anlar umarım

Eklentiler

• IMG_20151103_170749.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 67

bu resimdekinden daha karizmatik biri :)) şimdi bunu paylaşırsam olmaz canım

amin anlasın artık ya :)

Ohaa bu resimdekinden karizmatik biriyse ona herkes aşık olur

Ben öyle acını yaşa boşver demeyeceğim.
Çivi çiviyi söker, kimse için çok fazla ağlamaya değmez.

Haaa balıklama ilişki içine dalma ama ufak ufak tanış, hoşlantı duy ne var

Vallaa onu konu shaibi biliyor bu kadar yakışıklı mı bilme

resimden daha karizmatik bu resimdeknn yüz hatları çok yuvarlak onunkisi dha keskin ve erkeksi :) böyle sakal falan :)

şu cümleyi çok severim.
Ayrıldıktan hemen sonra kendini başkasının kollarına bırakana "rezil" Alkole bırakana "sefil" zamana bırakana "asil" denir (Gore Vidal)

kendinize biraz zaman verin bence. sosyal arkadaşınız olabilir evet ama bazı şeyler için çok çok erken değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…