- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
aslında normalde fazlasıyla mevcut o deli cesareti ama işte adam bir kaç konuşmadan nasıl etkilendin derse ona verecek cevabım yokBoşlukta değilsen o zaman yapacağın canım bir anlık deli cesaretiOna karşı bir şey hissettiğini imalı bir şekilde sözlü yada yazılı belli et
Diyeceğin cevap o deniz mavisi gözlerinde kayboldumaslında normalde fazlasıyla mevcut o deli cesareti ama işte adam bir kaç konuşmadan nasıl etkilendin derse ona verecek cevabım yokistiyorum ki oda anlasın o tatlı flörtleşmeyi yaşayalım
hahah şuan yazdığım şiirleri beğenmiş birde benim annemle olan bir resmimi :) bir amuda kalkıp göbek atmadığım kaldıDiyeceğin cevap o deniz mavisi gözlerinde kayboldumDuru bir su gibi olan gözlerin vs vss gibi ya da aynı yaptığn yoldan sosyal medyadan masmaviş gözlü bir bebiş üzerine de bu tarz bi yazı 4 harfli değilse anlar herhal artık
Diyeceğin cevap o deniz mavisi gözlerinde kayboldumDuru bir su gibi olan gözlerin vs vss gibi ya da aynı yaptığn yoldan sosyal medyadan masmaviş gözlü bir bebiş üzerine de bu tarz bi yazı 4 harfli değilse anlar herhal artık
çocuğun masumluğuna yazdğımı düşünür diye o resmi attım ama bakalm beğenmedi bile dahaEki Görüntüle 1676184
Bu gözler daha hoş hemde masum yazıda bunda süper olur :)
Haydi hayırlısı anlasa bari artık :)çocuğun masumluğuna yazdğımı düşünür diye o resmi attım ama bakalm beğenmedi bile daha
Haydi hayırlısı anlasa bari artık :)
Hahahhahaa belki kıskanırdı da atak felan yapardı yawbu resimdekinden daha karizmatik biri :))şimdi bunu paylaşırsam olmaz canım
amin anlasın artık ya :)
merakla bekliyorum bende. ayy facede değil çıktı bakalım kendi resmimi bile attıktan çok sonra beğendi :)Hahahhahaa belki kıskanırdı da atak felan yapardı yawBakalım sonuç ne olacak canım
bu resimdekinden daha karizmatik biri :))şimdi bunu paylaşırsam olmaz canım
amin anlasın artık ya :)
Ohaa bu resimdekinden karizmatik biriyse ona herkes aşık olur
Ben öyle acını yaşa boşver demeyeceğim.
Çivi çiviyi söker, kimse için çok fazla ağlamaya değmez.
Haaa balıklama ilişki içine dalma ama ufak ufak tanış, hoşlantı duy ne var
resimden daha karizmatik bu resimdeknn yüz hatları çok yuvarlak onunkisi dha keskin ve erkeksi :) böyle sakal falan :)Ohaa bu resimdekinden karizmatik biriyse ona herkes aşık olur
Ben öyle acını yaşa boşver demeyeceğim.
Çivi çiviyi söker, kimse için çok fazla ağlamaya değmez.
Haaa balıklama ilişki içine dalma ama ufak ufak tanış, hoşlantı duy ne var
ateş bacayı almış yürümüş:)))resimden daha karizmatik bu resimdeknn yüz hatları çok yuvarlak onunkisi dha keskin ve erkeksi :) böyle sakal falan :)
sadece etkilenme :)ateş bacayı almış yürümüş:)))
hayırlısı
Belki de buraya yazmamın sebebi sadece içimi dökmek o yüzden lütfen yargılayacaklar yorum yapmasın.
Bir kaç hafta önce sevgilimden ayrıldım. Tamamen bitti ve ikimizde kendi yollarımıza bakmaya başladık.
Biri var tanıdığım ortak arkadaşlarımız vs. var. Arada sırada instgramdan yada facebooktan selamlaştığım biri.
Ya o yazar nasılsınız falan diye yada ben hal hatır sorarım ve kısa da olsa sohbet ederiz.
Açıkçası bu zamana kadar incelemediğim biriydi. Ve onun iş yerinin düzenlediği bir çekiliş vardı bende o çekilişte kitap kazanmışım.
Mesaj atmış işte selam nasılsınız kitap mı kazandınız diye bende evet öyle olmuş iyiyim teşekkürler siz nasılsınız gibisinden yazdım hayırlı olsun demiş. Öyle böyle derken o saatten beri biraz ben yazıyorum biraz o yazıyor derken oradan buradan konuştuk.
Ve adamın boncuk gibi masmavi gözleri var. İnsanın içine işliyor adeta. Konuşurken yada mesaj attığında heyecanlanıyorum. Sanırım etkilendim karşımdakinden ama sadece etkilenme. Bir yandan da daha fazlası olmasını istiyorum. Ama kesinlikle hislerimi söyleyemem. Bir kaç bir şey yazdım duvarıma gözle ilgili bir kaç şiir.
Üzerine alındı mı alınmadı mı bilmiyorum.
İşin özetine gelirsek ben bu kişiyle muhabbeti nasıl ilerletebilirim sizce? Böyle mesaj yazıyorum ama rahatsız etmiyorum sanırım dedim. Yoo bende müsait oldukça cevap veriyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?