• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gözlerinin içine bakıp seni seviyorum demek

Çevremizde baya Seviyo gibi görünen tip var,
sevgi sana nasil davrandığı ve ne kadar deger ve emek verdiğini görmekle anlaşılabilir.
Bi de sana yaklaşımıyla.

Bir insanın sizi sevdiğini anlamanız için gözlerinizin içine bakıp seni seviyorum demesi yeterli mi?

Benim bi erkek arkadaşm vardıı ( eskiden çk eskiden ) gözlermin içine bakıp bana beni sevdiğiini söyleyip sonrada beni eve bırakıp başka kızlarla buluşup öpüşüp koklaşıyordu ..
Bu cümle zaten yeterli olmadığını anlatmştr sanrm .. Hissetmen gerekir .. gözlerinin içine bakıp seni seviyorum demek çok güzel birşey .. ama karşı tarafın bunu sana hissettirmesi gerekir .. Bakışlarında bir ışık olmalı gerçekten sevgiyle baktığını anlamalısın ..
Sonrada davranışları belli eder .. Nebiliym sürekli cinsel şeylerden bahsetmezse sürekli değil hiç .. İlişkide ilerleyen zamanlarda şakalaşma niyetinde abartılmadan konuşulabilir bu ama ilişkinin ilk günlerinde ilk aylarında karşndaki erkek bunlardan bahsediyorsa buluştuğunda sürekli yanaşıp öpmeye çalışıyosa amacı ortadadır .. Ama ilk amacı senin ona zamanla güvenmeni beklemek ise güvenmeni sağlamaksa seninle ilgilii şeyleri öğrenmeye çalşıyorsa .. seninle vakit geçirmek istiyorsa ilgi alanlarını öğrenmeye çalışıyorsa .. sana çok saygılı ise .. sürekli adım yudum başı seni seviyorum demiyosa .. hoşuna gitmeyecek şeylerden kaçınmaya çalışıyorsa .. daha nasl anlatılır bilmiyorm .. çevrendeki insanlara karşı senin asla küçük düşmeni istemiyorsa .. bence seni seviyor denilebilir şimdilik ..

sanırım sen sevildiğini yüreğinde hissedemiyorsun.. bazıları sevildiğini duymak ister bitanem, aşkım, canım diye,, bazıları görmek ister, benim için ne yapıyor ne ediyor kötüyken yanımda mı değil mi.. , bazılarıda sevilmeyi yüreğinde hissetmek ister..bence ondan ayrılmadan önce sana huzursuzluk veren şeyi konuşmalısın. Bundan sonrası onun maharetine kalmış artık.

sadece gözüme bakıp sevdigini söylemesi yetmez
hissetirmesi lazım
sevgisini aşkını iliklerime kadar hissettirecekki inanalım dimi

sevdiğini söylerek olmuyo o işler bakışlarında davranışlarında belli olur. Ben zaten sevmem öyle vıcık vıcık her lafta seni seviyorum denmesini hissettirsin o yeter bana gerisi lay lay lom

Back
X