1- Doktora gitmelisin.Merhaba kızlar.Benim derdim gözlüklerimle.Ben sadece lazım olduğunda kullanıyorum.Yani derste tahtayı görmek için tv izlerken felan.Gündüz yazıları okuyorum ama gece uzaktaki yazıları tam net okuyamıyorum.Birde göz numaramın büyümemesini istiyorum.Son günlerde kafama çok takılıyor.Ne yapmalıyım?
Benden sana tavsiye numaranin dusmesini veya yukselmemesini istiyorsan kesinlikle ama kesinlikle duzenli olarak gozluk kullanimini devam ettirmelisin bak sana kendimden ornek vereyim ilkokulda gozluk numaralarim 9du saka degil ve sabirla kullandiktan sonra numaram 1.75 ve 2.00 indi yani su an gozlerimin dereceleri bunlar tatlim dusun iste karar senin ve asla lazer olmayi dusunmedim
Miyop hipermetrop astigmat yani 3ü bi arada:)))Cok sasirdim. Miyop mu yoksa astigmat miydiniz?
Merhaba kızlar.Benim derdim gözlüklerimle.Ben sadece lazım olduğunda kullanıyorum.Yani derste tahtayı görmek için tv izlerken felan.Gündüz yazıları okuyorum ama gece uzaktaki yazıları tam net okuyamıyorum.Birde göz numaramın büyümemesini istiyorum.Son günlerde kafama çok takılıyor.Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?