• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gözlüklü gelin olur mu?

dövseydin birde...

o var mı?

çok ukalasın yazmak için yazma istersen.

benim göz sağlığım lense ameliyata uygun degil her göz her ve her rahatsızlık aynı değildir öncelikle yazarken bunu göz önünde bulundurun.

ben doktora da gittim gözlüğümü aldım artık fikir vermenize ihtiyacım yok bu konu da tesekkur ederim

lens tak lens tak takabilsem size nasıl gözlük alabilirim demez gider lensimi alırdım

ben size sağlık sorunumla alakalı bir konu yazdım ama inanın o kadar çok kırıldım ki.

saglıgım lense elverişli degil ameliyatla çözümü de yok ben yıllardır bu çercevelerle yasıyorum isteyimde bana bu konu da destek olmanızdı moralimi bozmanız degil yine de

herkese tesekkur ederim

canım konunu kapattır artık çözümünü bulmuşsun:16:

çok ukalasın yazmak için yazma istersen.

benim göz sağlığım lense ameliyata uygun degil her göz her ve her rahatsızlık aynı değildir öncelikle yazarken bunu göz önünde bulundurun.

ben doktora da gittim gözlüğümü aldım artık fikir vermenize ihtiyacım yok bu konu da tesekkur ederim

lens tak lens tak takabilsem size nasıl gözlük alabilirim demez gider lensimi alırdım

ben size sağlık sorunumla alakalı bir konu yazdım ama inanın o kadar çok kırıldım ki.

saglıgım lense elverişli degil ameliyatla çözümü de yok ben yıllardır bu çercevelerle yasıyorum isteyimde bana bu konu da destek olmanızdı moralimi bozmanız degil yine de

herkese tesekkur ederim

valla başlığını okuyunca sağlık sorununuz olduğu anlaşılmıyor.gözlüklü gelin olur mu diye sormuşsunuz?? lens taksan daha iyi olur demişler. ben bunda tuhaf bişey göremedim.
galiba bu konuda fazla hassassınız.neyse almışsınız gözlüğünüzüde konuyu kapattırmanız hayırlısı olacak galiba.
mutluluklar...

Son düzenleme:
bence hiç canınızı sıkmayın...

güzel ve zarif bir gözlük, sizi gözlüksüz durmaktan daha hoş gösterir...

uzun süreler gözlük takan insanlar birden çıkarınca göze değişik geliyor, sanki farklı biri gibi... bu benim görüşüm tabii

benimde eşim gözlüklü, düğün fotoğraflarının bir ikisinde fotoğrafçı çıkartırmıştı... hiç sevmez o fotoğrafları keşke çıkartmasaydım der... ablaları da hep gözlüklü fotoğraflardan almıştı...

bence güzel bir gelin olacaksınız, kendiniz gibi olacaksınız, hep mesud olun... bu güzel günlerde canınızı da sıkmayın :34::31::31:

Son düzenleme:
şimdi pek bir bilgim yok ama bir kaç ay varsa ameliyatla sanırım çizdirme operasyonu ile
gözlükten kurtulabilirsiniz benim kuzenim ufak bir operasyonla ki çocukluğundan beri kullanıyodu
düğününe 6 ay kala ameliyat oldu ve suan gözlük kullanmıyo.

bence hiç canınızı sıkmayın...

güzel ve zarif bir gözlük, sizi gözlüksüz durmaktan daha hoş gösterir...

uzun süreler gözlük takan insanlar birden çıkarınca göze değişik geliyor, sanki farklı biri gibi... bu benim görüşüm tabii

benimde eşim gözlüklü, düğün fotoğraflarının bir ikisinde fotoğrafçı çıkartırmıştı... hiç sevmez o fotoğrafları keşke çıkartmasaydım der... ablaları da hep gözlüklü fotoğraflardan almıştı...

bence güzel bir gelin olacaksınız, kendiniz gibi olacaksınız, hep mesud olun... bu güzel günlerde canınızı da sıkmayın :34::31::31:

çok tesekkur ederim inşaallah güzel olur hersey sizinde mutlulugunuz daim olsun inşaallah.

çok tesekkur ederim inşaallah güzel olur hersey sizinde mutlulugunuz daim olsun inşaallah.

öncelikle mutluluklar dilerim sonra da söyle söyliyeyim ben 9 senelik evliyim canım orta okuldan beri gözlük kullanıyorum lensi de denedim yapamadım kara kara düşünüyordum ne yapmalıyım diye gözlük takmak istemiyordum e lenste takamıyorum ne yapsam ne yapsam derken hiç gözlük takmadım düğünümde ne yapayım ama ben hiçbir sey görmedim karartıdan baska esime soruyordum kim oynuyor?kimler dans ediyor vs. sonradan kaseti izledim tabii komikti yaa:))ama ne yapayım mecburdum öyle yapmaya canım yaa

Tarzını bilmiyorum ama böyle modern-sade bi gelinlik giyeceksen ben şuna bayıldım :)

$modern-gray-wedding-7.webp$modern-gray-wedding-2.webp

aynen...

o ise emek harcayan insanlara.

lens tak diyen insanlara

takmıyacağım lens yok,
o yok bu yok
gözlük tavsiye edin diye azar çekmiş

sana mı soracaklar insanlar neyi tavsiye edip etmeyeceklerini

madem sana soracaklar tavsiyede o zaman tavsiye mi bu

ki konu başlığı da zaten tavsiye değil

gözlüklü gelin olur mu

gözlük takacak geline model önerilirenizi bekliyorum değil

ukala diyor insanlara kendi ise terbiyesiz

valla başlığını okuyunca sağlık sorununuz olduğu anlaşılmıyor.gözlüklü gelin olur mu diye sormuşsunuz?? lens taksan daha iyi olur demişler. ben bunda tuhaf bişey göremedim.
galiba bu konuda fazla hassassınız.neyse almışsınız gözlüğünüzüde konuyu kapattırmanız hayırlısı olacak galiba.
mutluluklar...

Son düzenleme:
kizcagizda göz kaymasi var bir kac doktor zamaninda lens olmaz demis
gozluk takmama gibi bir luksude yok
bu yuzden lensten umudunu kesmis gozluklere adapte olmus

dugunu olacak strese girdi her gelin gibi o'da elinden geldigince guzel olmak istiyor dogal olarak
bunda bir sorun varmi?
lens gibi bir secenek yoksa veyahut istemiyorsa gozluk takacak tabiiki
bunda anormal bir durum olamaz
cokta guzel olur iyi bir cerceve secerse
kimse demezki aaa gelin gozluk takti yani oyle aptalca dusunceye girecek kimse olmaz
olsada oyle biri aptalligindan oyle dusunur

ben arada belirttim lens kullanamayacagımı ama onu anlamak istemeyenler oldu

güzelim sen konunu açtığın anda cevaplar gelmeye başlamış ve şunu bilki senin konu başlığını görüp cevap yazmak isteyen kişiler konuya cevap ver butonuna tıklayıp yazarlar... burada neler olmuş konuşulmuş herkesi merak boyutuna iletmez...hakaret vari sözler söyleyip sana fikir vermeye çalışanlara sataşma istersen.... madem bu tür sorunların varda lensle ve ameliyatla ilgili konunu açtığında izah etseydin...herkes okuduğu konuya göre yorum yapar...biz müneccim değiliz senin durumunu bilecek...sen izah etmezsen ne bilelim biz... herkesde kendi bilgisince bişeyler yazmış...ukala falan gibi sözlere napmaya çalıştığını anlayamadık yani..ayıp ediyorsun.... konu başlığına dikkat et ve ona göre cevap yaz.... sen gözlük modelinde yardım edin deseydin böyle lens gibi ameliyat gibi cevaplar zaten gelmezdi....direk gözlüklü gelin olurmu demişsin..... bence bizi garipsemek yerine kendini garipsemelisin....sana yardımcı olmak akıl vermek adına yazılan yorumlara böyle senin tabirinle ukalaca cevaplar verirsen konu böyle buralara kadar gelir...zaten gözlüğünüde almışsın o halde kapattır konunu...daha fazla laf salatası yaptırma bizede kendine de....

ben arada belirttim lens kullanamayacagımı ama onu anlamak istemeyenler oldu

güzelim sen konunu açtığın anda cevaplar gelmeye başlamış ve şunu bilki senin konu başlığını görüp cevap yazmak isteyen kişiler konuya cevap ver butonuna tıklayıp yazarlar... burada neler olmuş konuşulmuş herkesi merak boyutuna iletmez...hakaret vari sözler söyleyip sana fikir vermeye çalışanlara sataşma istersen.... madem bu tür sorunların varda lensle ve ameliyatla ilgili konunu açtığında izah etseydin...herkes okuduğu konuya göre yorum yapar...biz müneccim değiliz senin durumunu bilecek...sen izah etmezsen ne bilelim biz... herkesde kendi bilgisince bişeyler yazmış...ukala falan gibi sözlere napmaya çalıştığını anlayamadık yani..ayıp ediyorsun.... konu başlığına dikkat et ve ona göre cevap yaz.... sen gözlük modelinde yardım edin deseydin böyle lens gibi ameliyat gibi cevaplar zaten gelmezdi....direk gözlüklü gelin olurmu demişsin..... bence bizi garipsemek yerine kendini garipsemelisin....sana yardımcı olmak akıl vermek adına yazılan yorumlara böyle senin tabirinle ukalaca cevaplar verirsen konu böyle buralara kadar gelir...zaten gözlüğünüde almışsın o halde kapattır konunu...daha fazla laf salatası yaptırma bizede kendine de....

Gözlerini ameliyatla çizdir o zaman, kökten çözüm olsun:ssz:

Son düzenleme:
kızlar konu sahibi arkadas gözlerini cizdirmeyi istemiyor lense de sıcak bakmıyor sadece gözlük önerisi istiyor... konuyu okuyan arkadaslara bir yönlendirme olsun istedim

Back
X