• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gözlüklü gelin olur mu?

ben bgn doktora gidecegim hepinize yarın sonuçları yazarım kayma var gözüm de gözlüksüz çok belli oluyor o yüzden lens takamıyorum yine de danışırım doktora inşaallah lens gözümü toplar çok tesekkur ederim olumlu olumsuz cevaplarınız için

Canım sen yeni bir hayata başlıyorsun ve eminim sevdiğin bir kişiyle.Bu konuyu bu kadar kafana takma biraz gözlükçülere bak şöyle şık zarif bir gözlük bulabilirsin.Ayrıca ne o öyle her gittiğim düğünde birbirinin kopyası saç makyaj gelinlik görüyorum, hoşuma gitmiyor.Sen gözlükle şık bir detay yakalayabilirisn.Zaten normalde de sürekli gözlük taktığın için kimseye tuhaf gelmez.Benim arkadaşım da gözlük takmıştı düğününde hiç aklıma bile gelmedi düğünde niye gözlük takmış diye sormak.Sen gözlüklü gelin olur mu diye sorunca onu düşündüm.Zaten normalde de hep gözlük takıyordu lens kullanamıyordu o da.
Sana mutluluklar dilerim.

Canım sen yeni bir hayata başlıyorsun ve eminim sevdiğin bir kişiyle.Bu konuyu bu kadar kafana takma biraz gözlükçülere bak şöyle şık zarif bir gözlük bulabilirsin.Ayrıca ne o öyle her gittiğim düğünde birbirinin kopyası saç makyaj gelinlik görüyorum, hoşuma gitmiyor.Sen gözlükle şık bir detay yakalayabilirisn.Zaten normalde de sürekli gözlük taktığın için kimseye tuhaf gelmez.Benim arkadaşım da gözlük takmıştı düğününde hiç aklıma bile gelmedi düğünde niye gözlük takmış diye sormak.Sen gözlüklü gelin olur mu diye sorunca onu düşündüm.Zaten normalde de hep gözlük takıyordu lens kullanamıyordu o da.
Sana mutluluklar dilerim.

çok tesekkur ederim bana büyük moral oldu umarım herkes çok çok mutlu olur.

Seçececeğiniz model gelinliğinize bağlı..Gelinliğiniz çok şatafatlı, taşlı bir gelinlikse gözlükte öyle olmamalı..

Daha sade çerçevesiz bir gözlük tercih etmelisiniz bana göre..

Eğer sade bir gelinlikse, taşlıda seviyorsanız gözlüğü o şekilde kullanılabilir.

....

Örtülü değilseniz şapka modelli gelinliklerle gözlüğün çok iyi bir uyum sağlayacağını düşünüyorum.

Mutluluklar :)

Son düzenleme:
Seçececeğiniz model gelinliğinize bağlı..Gelinliğiniz çok şatafatlı, taşlı bir gelinlikse gözlükte öyle olmamalı..

Daha sade çerçevesiz bir gözlük tercih etmelisiniz bana göre..

Eğer sade bir gelinlikse, taşlıda seviyorsanız gözlüğü o şekilde kullanılabilir.

....

Örtülü değilseniz şapka modelli gelinliklerle gözlüğün çok iyi bir uyum sağlayacağını düşünüyorum.

Mutluluklar :)

çok tesekkur ederim

arkadaşlar yakında düğünüm var ve ben gözlük kullanıyorum düğümde de takacagım mecburen ben hiç gözlüklü gelin görmesem de :((
kendime yeni bir gözlük almak istiyorum bana fikir verebilir misiniz nasıl birşey almalıyım ki gelinlikle abes durmasın
canım bence lens al 1 aylık yada 3 aylık lensler var..fotolarda gözlük parlıyor.ben öyle yapmıştım...düğünden 1 hafta evvel takmaya başladım lensleri 3 kutuydu her kutu 1 aylık kullanımdı ..mutlaka lens al derim düğün dediğin 1 kere olur...düğünden 1-2 hafta evvel takmaya başla lenslerini solisyonla temizlersin hergün sadece bu kadar zahmeti var..ama inan çok rahat edersin fazla da pahalı değil sanırım numaralı lensler
hatta kutusu var solisyonlu temilemeye de gerek yok at içine suyunda beklesin...

Son düzenleme:
bugun konuşurum inşaallah eger lensle de belli olmazsa kayma kullanabilirim tabii ama bu zamana kadar hiç bir doktor bana lens önermedi :( inşaallah söylediğiniz gibi olur tesekkurler

Göz doktorunuzla görüşün bir sakınca görmez ise günlük kullanımlı çok rahat şeffaf lensler var piyasada gözlükle rahat edemezsiniz düğün günü neticede insan bir defa evleniyor bu arada mutluluklar dilerim umarım çok mutlu olursnuz.

arkadaşlar yakında düğünüm var ve ben gözlük kullanıyorum düğümde de takacagım mecburen ben hiç gözlüklü gelin görmesem de :((
kendime yeni bir gözlük almak istiyorum bana fikir verebilir misiniz nasıl birşey almalıyım ki gelinlikle abes durmasın

gözlüklü olmak bir kusur değil ki ...ille gözlük kullanman gerekiyorsa numaralı hatta renklı bıle olabılr lens kullanabılırsın hatta hep onları kullan daha rahat edersın emınım

simdiden mutluluklar

eğer lens kullanamıyorsan kayma yüzünden doktor da önermezse ,daha garip hissedersen kendini,
gözlük takman daha mantıklı,gelinliğin modeli çok önemli onu ayarladıktan sonra hoş ,zarif bir gözlük
farklılık yaratabilir,mutluluklar.

Ben miyopum geçen yıl doktor gözlük verdi ama hayatta takamazdım hem estetik açıdan hem de çerçevesini görmekten nefret ettiğim içn lens istedim, iyiki istemişim. Evde gözlüklerimle dışarda lenslerimle o kadr mutluyumki. Bence lens kesin düşünün 1-2 takıp çıkarmadan sonra ustası ve hastası oluyor insan :)

öncelikle lens kullananlara seslenmek istiyorum,ben 7 sene kullandım ve gözlerim bitti:(( kesnlıkle lense yönlendirmeyin insanları...zamanla gözleri kurutan bişi maalesef ve gün gelıo takamaz hale gelıosunuz!retinayı zamanla inceltio ve belki de lazer operasyonu bile imkansız hale geliyo....ben de çok mutlydum gözlükten kurtulduğum için,ama seneler sonra pişman oldum, şimdi 1 saat bile takamıyorum,inanılmaz yoruyo:(ve tekrar gözlüğe döndüm mecburen :(

ayrıca çerçevesiz gözlük çok sıradan gösteriyo insanı,ben de evlenirken kesinlikle beyaz kemik çerçeveli kocaman ,gösterişli bi gözlük yaptırıcam :)

gözlüklü gelin olurmu soruna cvp veriyorum. düşündümde ben hiç görmedim görseydimde bugünlük çıkaramamışmı çok abes derdim yanlış anlaşılmasın ama normalde bile bana itici gelir gelinliğin üstünde düşünemiyorum:S

ben esra erolun programında gördüm gelinde damatta gözlüklüydü. ama o gün için gözlük çıkarılsa tabi görmeye çok engel değilse, daha şık olur düşüncesindeyim

mecbur kalınırsa takılır neden olmasın ki bir aksesuar gibi düşünülüp onuda beyaz şıkşıkırdak bir gözlük alınabilir canım :34:

kızcaaz milyonlarca kez söylemiş lens takamıorum gözlük takmam gerek die, illa da nie takamıosun vay sen ne biçim insansın die diretmenin hatta sinir olmanın alemi nedir anlamadım:57: sinir olan okumasın ve yorum yapmasın bu kadar basit kız zaten dert edinmiş fikir istemiş ama illa olumsuz davranıcaz eleştiricez yoksa eksik kalırız:47:

neyse canım ben de konuşmadan edemedim gelelim senin soruna:9:
bence gözlüklü gelin olur hem de çok şirin olur, nie tek bi kalıba sokulmaya çalışılıo ki gelin deyince sen kimsen senin gelinlikli halin de o olucak tabii ki çuval da giysen ipek kaftan da giysen o gecenin gelini sensin:16: kendi masalının peri kızısın sen kime neymiş sen de gözlüklü peri kızı olursun fena mı hem de farklı olur:8: takıların gibi bi aksesuar olarak düşün gözlüünü de eminim çok hoş bi gelin olucaksın bak mesela bu resimlerdeki gbi
http://bios.weddingbee.com/pics/93138/brideglasseselizabethanne.jpg
http://www.glasses-world.com/wp-content/uploads/2009/05/love-light.jpg
hele şuna bayıldım:12:
http://kreedphotography.com/blog/portrait_4ag7653.jpg
duvak yerine bu tarz tüllerden takarsan gözlükle daha uyumlu olabilir bi de gözlüğün rengini gelinliğine uydurursan tamamdır:9:
ayrıca bu sitede gelinler için gözlükler var bi bak istersen fikir edinirsin
http://opticalvisionresources.com/wedding-eyewear-by-boz
umarım düğünün çok güzel geçer sen de çok hoş bir gelin olursun:16:

Son düzenleme:
"Gozluklu gelin olur mu?"
Olur, neden olmazsin? :31: :34:

Goz makyajini hafif yaptirirsin, ki zaten bence boylece cok daha zarif gorunum kazaniliyor.
Makyaji abartipta ne oluyor ki, bazilari masallah renkli renkli makyaj paleti gibi oluyorlar. :37:

Sonraciiiiiima guzel bi gozluk takarsin, $ik ve zarif, ohhh mis gibi citir gelin iste :34:
Mutluluklar :nazar:

Back
X