Tüp Bebek Merkezleri Göztepe Medical Park

Cook tesekkur ederim, tekrar tekrar hem maddi, hem manevi cok yoruluyoruz. Bunu en iyi bilenlerdenim. Karsima iyi ki betul hanim cikmis. İsim isteyenlere tavsiye ederim. Allah herkesin yardi

Mcisi olsun. Ben bu dunyada en cok anne olmayi sevdim. Dr. Betul gorgen i hangi hastaneye giderse takip ederim, daha once yonlendirdigim 2 kisi de anne oldu. Birisi ikiz dogum yapti. Betul hanim sayesinde...

Merhaba arkadaşlar bende şuan 11+1 ikiz bebeklerime hamileyim İlk tüp bebek denememdi. Öncelikle Sevgili DR Betül Görgen 'e medikalpark göztepe tüm tüp bebek ekibine ilgilerinden güleryüzlerinden ve işlerine olan ciddiyetlerinden ve severek yaptıkları için hepsine çok tşk ediyorum.Hepsinin emeklerine saglık.Kıymetli dr Betül görgen'tanıdığım için çok şanslıyım dünyanın en güzel duygusunu tatmak isteyen herkese tavsiye ederim Dr Betül Görgen derim. sevgilerrr

Şuan aynur erşahin var her hangi bir bilgisi olan varmı medical park göztepe hakkında ve aynur erşahin için lütfen yorumlar mısınız?

merhaba arkadaslar medikal park göz tepede tüp bebek yapmayı düsünuyorum dr nur dokuz eylül tavsiye ettiler nur hanımdan tedavi yada tüp bebek yaptıran varmı olumlu veya olumsuzz ?

merhaba arkadaslar medikal park göz tepede tüp bebek yapmayı düsünuyorum dr nur dokuz eylül tavsiye ettiler nur hanımdan tedavi yada tüp bebek yaptıran varmı olumlu veya olumsuzz ?
Mrhaba arkadasim benimde ptesi randevum var bakalim eger icime sinerse n7r hanimla baslicam.. aslnda memoriala gidecektim ama orasi bana fazla kalabalik gelfi ve de uzak 8cime sinerse burayla sinmezse memorialle bu adetimle birkte baslicm sen gorustun mu?

Evet basladim
Nur hanm cok iyi bi kadin ya ona guvenerek basladim hakkimizda hayirli olsun

Evet basladim

Amin cnm ben de ptesi gitcm iolmam.ve hizlica nteresan bi sevinc var aslnda memorila cok daha profesyonel geliyo bana evet ama nedense gerek uzakligi gerek on gorusmede hile cok bekletilmis olmam.ve gorusmemin hizlica gecmesi biraz daha ozel ilgi bekliyo insan nur hanimdan aslnda hic suohem yok laboratuvar kismindan endiseliyim biraz sonucta bu is birazda ekip isi:) senin icine sinmis ki baslamissin bana da biraz anlatirmisi
Evet basladim

Evet basladim

cnm ne durumdasın????? ben transfer ıcın haber bekliyorum sukur ıgne opu vs donemını arkada bıraktık buarada nur hanımı cok sevdım cok pozıtıf ve rahatlatan bı doktor aynı zamanda da tıtız.. keza Ferhat bey embrıyologda cok ılgılı bıze guzl guzl anlattı opu gunu surecı.. bugun durum ıcın aradım guzl haberı verdı bebeklerın bıze emanet dedı cok samımıler hıc kasılmadım onların yanında sukur

Merhaba biz de tup bebek düşünüyoruz. Eşimde azospermi çıktı ve microtese deniliyor.. Birkac yerle görüştük simdi Medicalpark Göztepe ile görüşmek istiyorum.. Siz başlamışsınız son durum nedir memnun musunuz? Maddi olarak bir sefer tup bebek deneyebilecegiz ve karar vermekte cok zorlanıyorum.. Bilgilendirebilirseniz cok sevinirim.. Allah isteyen herkese hayirlisiyla evlat nasip etsin inşallah

merhaba yeniden bugün Nur hanımla görüşmemiz var.. Nur hanımda başlayanlar memnunlar mı yazabilir misiniz lütfen çok kararsızım...

Kızlar 5 ekim de nur hanımla bizde tedaviye başladık. Allahım hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşaallah. Nur Hanım dünya tatlısı bir doktordur. Ben 2010 yılından beri memorialden onun hastasıyım. Bu hastaneyi hiç bilmiyorum ama Nur hanım varsa bende burdayım. Evet bu iş sonuçta ekip işi ama Nur hanıma güveniyorum. Labaratuvar şartları ve ekip kötü olsa oda orda olmazdı. Zaten memorialden ekip olarak geçmişler.
14 Ekimde yumurta toplama işlemim yapılacak dua edin lütfen.

Yani 5 Eylülde başladık demek istedim. Heyecandan eylül ekim bile karıştı.

Tedaviye başlayan yok muuu??

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım. Rabbim tüm düşüncelerini olumlu eylesin ve işini Gücünü kolaylaştırsın ... Cümle evlat isteyenlere , sana ve bana da hayırlısıyla sağlıklı salih evlatlar nasip etsin inşaAllah.
Tedaviye yeni başlamışsın nasılsın? Ne durumdasın? Inlerin azalmıştır tahmin ediyorum.
Hastaneden memnun musun?
Bende kararsızlardanım senin Düşüncelerin benim içinde çok iyi olacak.
Konuşmak dileğiyle

Bende dr. Betül görgen için avrupa yakasından gidiyorum medical park a aklımı bunyemi herseyimi once Allaha sonra betul hn a emanet ettim. Çok samimi dost gibi herseyden once. Ekip cok iyi embriliyog ferhat bey harika yapıyor işini. Transferimi bekliyorum. Hepimize Allah kolaylik versin.

Arkadaslar hepimiz icin hayirlisi olsun bnde basarisiz 3 asilamadan sonra Tüp bebege karar verdim goztepe medikal parkta ama biraz dinlendikten sonra sizlerin yorumlari cok onemli sonuclari ve asamalari paylasirsaniz cok sevinirim

Aminnn cnm. Ben bi senedir Oray'a gidiyorum fakat olumlu sonuç alamadım daha yıl basından sonra yine gidecem perdenle doktorlar çok iyiler bütün ekip fiyat 4000 başlıyor ilaçlar hariç pazarlık yaparsan yardımcı olurlar Allah tan umut kesilmez Rabimm evlat isteyen her kese hayırlı evlat nasip etsin insallah

Slm kızlar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ben daha önce iki kez medikal park ta tüp bebek denedim ilk i düşük le sonuçlandı ikincisini Rabbim in izniyle kucağıma aldım kızım 19 aylık şimdi tekrar denemek istiyorum dondurulmuş embriyolarim iz var onlarla ben de bu kez nur hanımı düşünüyorum çünkü sedat kadanali hastaneden ayrılmış bakalım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

merhaba ,Betül hanım ve hastaneden memnun kaldınız mı?sonuc alabıldınız mı?bende orayi araştırıyorum.

selam herkese bu başlığı yeni gördüm, ben de tüp bebek tedavime burada Dr.Aynur Erşahin ile başladım. daha önce 6 başarısız denemem olmuştu onun sonucunda Allah aynur hoca ile yolumu kesiştirdi laparoskopu yapıldı sol tüpümde sıvı vardı o alında ve tüpüm kapatıldı. Onun sayesinde ikiz bebeklerime hamile kaldım. Kendisi çok ilgi ve iyi bir doktor tavsiye kesinlikle ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…