beden yorgunluğu istiyorum bebeğimle ilgilenirken yorulmak istiyorum şuanda yorgunum ama zihin yorgunluğu bebeklerimize kavuşmak için maddi manevi güce ihtiyacımız var ya bugünde benim moralim çok bozuk dondurulmuş embriyolarımı alıp ya umut ya eurofertildemi denesem yoksa medicalparktamı kalsam çoook kararsızımoff ooofff ne zor işler bunlar yaa
amin cnm hepimize bir bilebilsek bebeğimize nezaman kavuşacağımızı kasımda başlıcam ve benim kendimi rahatlatmam lazım ama yapamıyorum sen nasılsın cnm bitkiselleri deniyecektin başladınmı bide doktorla görüşecem diyordun nasıl bi yol izliyeceksin bellimi ?inşaallah seneye bu vakitlerde bebeklerimizle oluruzcanım benim....Rabbim sabır güç kuvvet versin...bu kararsızlık bizi çok yoruyor...
amin cnm hepimize bir bilebilsek bebeğimize nezaman kavuşacağımızı kasımda başlıcam ve benim kendimi rahatlatmam lazım ama yapamıyorum sen nasılsın cnm bitkiselleri deniyecektin başladınmı bide doktorla görüşecem diyordun nasıl bi yol izliyeceksin bellimi ?inşaallah seneye bu vakitlerde bebeklerimizle oluruz
doktora deseydin biz bebeğimiz gelince rahatlarız diyehadi hayırlısı olsun tuanacım..
benim de öyle bir iyi bir kötü yani..
drla görüştük 2 3 ay sonra başlayabilirz dedi..kendinizi biraz rahatlatın öyle gelin dedi
şu an herhangi bir küre başlamadım.bakalım...
inşallah tuanam i,nşallah.....yavrularım en kısa zamanda hayırlısıyla bolluk bereketle gelsinler...
slm kızlar az önce regl oldum yarın tedavime başlıyorum donmuş embiyo transferi olucak inşaallah bu sefer tutunur bebişlerim
bugün tedavime başladım inşaallah bu sefer gelicek bebişlerim tahminen 27kasımda olucak transfer hayırlısıyla
teşekkürler cnm inşaallah busefer kavuşuruz bebişlerimize sen neler yapıyosun cnm 2012bebeklerimizin kokusunu duyduğumuz yılımız olsun inşaallahtuanam hayırlı ve ugurlu olsun...Rabbım yuzunu guldursun,,emeklerını zayı etmesın...boyle olasınn
ve bu hayal gerçek olmadan bitermişş olmadı yinesayılı gün çabuk geçermiş pazartesi kavuşuyorum bebeklerime inşaallah bu sefer sımsıkı tutunur kuzularım
biz ilk 2 tüp bebek denememizi göztepe medical park da denedik,Sedat bey(kadanalı) ile. maalesef negatif ikiside.. 2. negatif sonucu da aldık maalesef. 2 tüp bebek de aynı hastanede ama farklı doktorlarda yaptırdık. 2. denememiz dondururlmuşlarla idi Aytuğ beyyaptı., sonuç negatif olunca doktorla görüşmeye gittik o da önceki doktorun çalıştığı embriyologun farklı oldugunu, kendisininkine güvendiği ve diğerinin başarı oranı %30 larda iken kendilerininkinin %55 lerde olduğunu söyledi. ben ama sonuçta dondurulmş embriyolar çözüldüğünde sağlıklı diye yerleştirdiniz dedim, o da ama ilk hallerini bilmiyoruz, o vakit çok daha önemli önemli dedi...
biraz ikna olur gibi olduk, biraz mantıksız bulur gibi olduk ama tam olarak bilemedik...
hiç böyle b,rşey duyann oldumu öncedennn?...
Canım öncelikle Allahım tez elden size hayırlı bir evlat versin inşallah.
Ben de bebeğime tüp bebekle kavuştum.
Sana tavsiyem bu işi hastane ortamında değil daha profesyonel tüp bebek merkezlerinde yaptırman
Hastanelerde başarı oranları maalesef çok yüksek değil.
Sana Koşuyolu Umut tüp bebek merkezinden Doç. Dr. Ulun Uluğ'u tavsiye ederim.
Biraz araştır bak başarı oranı çok yüksek bir doktor
Ben ilk denemede çok şükür kavuştum bebeğime.
Allahım bu duyguyu sana da yaşatsın inşallah.
Senin vesilenle nerede varsa isteyen herkese nasip etsin.
Beklemek çok zor iş
biz ilk 2 tüp bebek denememizi göztepe medical park da denedik,Sedat bey(kadanalı) ile. maalesef negatif ikiside.. 2. negatif sonucu da aldık maalesef. 2 tüp bebek de aynı hastanede ama farklı doktorlarda yaptırdık. 2. denememiz dondururlmuşlarla idi Aytuğ beyyaptı., sonuç negatif olunca doktorla görüşmeye gittik o da önceki doktorun çalıştığı embriyologun farklı oldugunu, kendisininkine güvendiği ve diğerinin başarı oranı %30 larda iken kendilerininkinin %55 lerde olduğunu söyledi. ben ama sonuçta dondurulmş embriyolar çözüldüğünde sağlıklı diye yerleştirdiniz dedim, o da ama ilk hallerini bilmiyoruz, o vakit çok daha önemli önemli dedi...
biraz ikna olur gibi olduk, biraz mantıksız bulur gibi olduk ama tam olarak bilemedik...
hiç böyle b,rşey duyann oldumu öncedennn?...
Medical park göztepe hastanesinde tup bebek yaptıran var mi nasil bi yer orasi ne olur yardım edin bana
Kızlae şuanda orda calısan doktrların hepsi memorial şişlinin o parlak dönemîndeki en cok tercih edilen ve randevu bulmak için beklediğiniz dıktorları.dr nur dokuzeylül benim doktorum işk denememde kızım oldu aynur hanimada muayne oldum oda iyidir.betül hanım a hiç muayne fln olmadım ama hastalarıyla iletişimi gayet güzel görünüyordu.sormal istedikleriniz olursa seve seve cevaplarımArkadaşlar merhaba
bu topikte uzun süredir paylaşım yapılmamış.yakın zamanda medical park göztepe de tüp bebek tedavisi gören var mı? yakın zamanda doktor kadrosu da değişti. son üç ay içerinde tedavi olan varsa görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. tüp bebek ücretleri ne kadar? rapor alanlar nasıl yaptılar? paylaşımlarınız hepimiz için önemli.
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?