Gözü disarda mi ?

bunun adi saygisizliktir ve kesinlikle boyle birseye gelemem..ben cok sert yapiya sahibimdir..siz cok sabirlisiniz..guven cok onemli bunu unutma..baskalari bugun konusur yarin susar..eger icinize sinmeyen birsey varsa ayrilmak istiyorsaniz kendinizden baskasini umursamayin..
yarin evlenip aldatildiginiz da yuzunuze aciyarak bakip,arkanizdan atip tutsalar cok mu daha iyi?yanlis anlamayin nisanliniz bunu yapar demiyorum sadece durumunuza birde bu acidan bakmanizi istedim..

Sizin durumunuz konu sahibininkinden farklı... Adam "O hareketleriyle konu sahibini ne kadariyi anladığını, bir daha yaparsa ikaz etmesini, çimdiklemesini" söylemiş... Yani konu sahibi kuruntu yapmıyor adam her şeyin farkında... Art niyetli değilmiş beyefendi, sevsinler...

Erkek arkadaşınız hem "Kesinlikle öyle bir şey yok" diyor hem de "Art niyet yok... Bir daha yaparsam uyar, çimdikle" diyor... Hani yapmıyordu, neden "kasıt yok, bir daha yaparsam ikaz et diyor?" Demek her şeyin farkında... Hem gözü dışarıda hem de inkarcı, yalancı... Çok kötü bir durum bu... Yaptığını inkar eden, aslını inkar eden,(yapar yapar reddeder) gözü dışarıda adamdan daha fena bir nişanlı profili olabilir mi?

Nişanı bozarsanız neden gülünç duruma düşersiniz anlamadım, bu gerekçenin nesi komik? "Uçkuruna sahip çıkamaz" öngürüsünde bulunduğunuz adamla mı evleneceksiniz? Nişan zaten tanıma süreci değil midir, o size güvenmese, bir yanlışınızı görse, yalanınızı yakalasa devam eder, sizinle evlenirdi mi sanıyorsunuz?

Babanızın bir erkek olarak bu durumu daha iyi anlayacağını sanmıyorum... Onun söyleyecekleriyle bir karara varacağınızı da... Nişanlanacak kadar olgunsanız durumun vehametinin kendiniz farkına varın... Aksi halde çevrenizin "Kuruntu yapıyorsun, biz tanıyoruz iyi çocuk" tarzı söylemleriyle haklıyken hasız duruma düşebilirsiniz ve ileride söz hakkınız da kalmaz çünkü kimse inanmaz... Nişan döneminde çaresini bulamadığınız bir dertten evlenerek kurtulamazsınız...

"Bakarsam beni uyar" dediği kadınlarla "ileri icraatlere" girişmesinden korktuğunuz bir adamla gözünüz kapalı ilerlemezsiniz inşallah... Yolunuz açık olsun...

Peygamber efendimizin 1. bakış günah değil sözündeki bakıştan kastı 1 yada 2 saniye gibi çok kısa bi süreyi ifade ediyor oda sadece o insanı tanıyıp tanımadığını görmek amaçlı bir bakıştır yani bi insanı bikaç dakika belkide daha fazla süre gözlerini hiç ayırmadan baştan aşağı süzmek 1. bakış değildir. öncelikle bu durumu açıklamak istedim yanlış anlaşılma olmasın diye.

konu sahibi arkadaşım sana gelince bence bitirmelisin son defa şans ver demiyorum çünkü yeterince vermişsin ama anlayan yok.hem madem seviyorsa aldatmamalı yada aldatmaya götürecek en ufak bir hareket "bakış" yapmamalı çünkü aldatmak basitliktir ve gerçek sevene yakışmaz.

Allah yar ve yardımcın olsun.

Kizlar bugun geldi konustuk. Guvencimi yavas yavas artik kaybettigini ona anlattim, benden bir sans daha istiyor, yaz sonuna kadar zaman verdim, ufak bir hatasini gordugum anda bu is bitecek. Yuzume bakarak eger benim yaptiklarimi sen yapsaydin seni coktan birakirdim dedi resmen.
Suan ailemde biliyor artik durumu, ipleri koparmama az kaldi. Bitirirsem icim rahat olsun istiyorum, kararimdan kesinlikle pismanlik duymak istemiyorum ve lanet olsunki onu suan cok seviyorum. Icim cok aciyor bitirecegimi dusundukce.

iyi demişsin bundan sorası ona kalmış ayrıca şu erkeklerin şu huyları beni delirtiyo onlar yapınca bişey yok sen yapsaydın bırakırdım ama seviyosun inşallah çok mutlu olursunuz bu sorunda ortadan tamamen kalkar

sen bence çok üzerine düşüyorsun.bir erkekte kaybetme korkusu olmazsa istediği gibi davranır ve bence sen çok fazla ona ait olduğunu hissettirmişsin.bu kadar üzerine düşme bence..

sen bence çok üzerine düşüyorsun.bir erkekte kaybetme korkusu olmazsa istediği gibi davranır ve bence sen çok fazla ona ait olduğunu hissettirmişsin.bu kadar üzerine düşme bence..

benim yanimda baska kizlarla goz temasi kurmasini kabullenemem ben, belki bu bazi kizlar izin normal ve kabullenilebilir olabilir ama ben okadar toleransli bir insan degilim malesef, belkide bu yuzden sevdigimi kaybedecegim ama elimden daha fazlasi gelmior.

Zaten bundan sonra birakiyorum onu kendi haline, ne sahiplenecegim ne tik diyecegim.

Son düzenleme:
defalarca uyarmaya rağmen hala devam ediyosa heleki yanında seni kaybetmekten falan korkmuyo demektir.
sen evleniceksin bu insanla güvenmediğin adamla ömür geçer mi ?

Bugun itiraf etti, bakiyorum arada donup tamam ama sen abartiyorsun gibi sacma laflar. Ona bir sans daha vermekle dogrumu yapiorum yanlismi bilmiyorum ama artik oluruna birakacagim ve caba sarf etmeyecegim. Kafam sadece cok karisik. Onu birakirsam sanki onsuz yapamazmisim gibi geliyor.

canım seni üzmek istemem ama..
senin yanında bile kızlara böyle rahatça bakabilen biri, kim bilir sen yokken dışarıda neler yapıyordur..
güvenilecek biri hiiiçç değil....
evlilik kararını gözden geçir bence..

siz her an onun yanında olamayacaksınız ve doğal olarak aklınız onda kalacak
acaba bakıyor mu acaba cilveleşiyor mu, konuşuyor mu.....
sizce böyle ömür geçmek bilir mi
bir evlilikte güven olmazsa olmazlardan biridir o olmadan olmaz

evet tabikide 1 kaç saniyelik bakış

canım bence iyi yapmıssın hiç değilse biterse eger ben elimden geleni yaptım diyebileceksin.
bırak bundan sonraki sorumluluklarda ona kalsın
şimdi sen herseye ayrılmaya barısmaya her ıkısınede alıstır kendını
ailende öğrenmiş şansta vermişsin
şimdi burda şans vermeseydin falan diyenler olabilir
ama dönme kararından bence iyi yapmıssın

canım cok kötü bir durum.benim esimde bir yere gittigimizde etrafına cok bakardı.güzelce kolaçan ederdi.ama onun niyeti başka tabi benim karsımda genc delikanlı varmı sol tarafımda varmı onun için bakıyor.ama etrafına bukadar bakması beni çokk rahatsız ediyordu.birgün tak etti onu masada bırakıp kalktım.ononla hiçbirsekilde zevk almadıgımı ve sırf bu sebepten dolayı bile bosanabilecegimi böyle seylere tahammülümün olmadıgını anlattım.ben daha 22 yasımdayım çocugumda yok ailemin yanında sorunsuz hayatıma devam ederim senin bu hareketlerini çekemem dedim.hayır bide bana soruyor sinirli sinirli nereye bakıyosun diye.insanın cok zoruna gidiyor evli olunca.o gün bugündür oladı böle bisey.benim tavsiyem ona gözdagı ver.bu erkekler baska türlü anlamıyır.kafasına vura vura anlatıcaksınız...

bu ne canım koskoca adam olmuş artık, karşı taraftan bi anlığına hoşlansa bile bunu örtmesini bilmeli, hele sizin yanınızda böyle davranmamalı
sanki küçük çocuk gibi içine atamıyor, ayrıca bu kadar her Türk kızına bu şekilde davranması abes geldi Türk olduğu için sempati duyuyor olup da siz yanlış anlıyor olmayasınız, hani aynı milletten olmanın sevinci gibi bişey olmasın bu?
eğer düşüncelerinizde eminseniz, hiç vakit kaybetmeden bu çocuğu bırakın, siz büyütüp adam yapacaksınız değil ya.

aynisini bende soyledim, daha 23 yasindayim ve kendisi 25 yasinda, bana zaman ver dedi, sana ispatlayacagim ve guvenini duzeltecegim dedi, onu acikca tehdit ettim, eger boyle devam ederse yuzugu kesinlikle atacagimi ve o hareketini hic bi zaman katiyyen kabullenmeyecegimi, beni cok sevdigini ve hic bi sekilde uzmek degil benimle kavga yapmaya bile gelemedigini soyluyor, ki bunuda biliyorum, suan neredeyse 2 senedir beraberiz ve onu baya degistirdimde sayilir, ilk tanidigim zamanlarda sevgilim sinirli bir insandi, sabirsizdi ve biraz kabaydi. suan o huylarindan eser kalmadi, etrafindaki insanlarda bunun farkinda, onu ben adam ettim ve o yuzden bu huyunuda degistirebilecegine inaniyorum bi sekilde. Hepsinide onu cok sevdigim icin yaptim, asigim ona.
Eger degismezse gercekten yuzugu atacagim, yuksek lisans egitimi goruyorum, ozguveni yerinde ve kendi ayaklari uzerinde durabilen bir insanim, bu zamanada kadar cok kismeti teptim ayagimla, onsuzda ben hayatima ceki duzen verip en guzel sekilde yuruturum.

huylu huyundan vazgecmez canim
seni kaybetme korkusu yok demekki adamin
daha nisanliyken boyle yapiyor evlenince dusunmek bile istemiyorum
kimi erkekde oluyo bu hani civik kizlar vardirya boyle begenilmek icin canini veren, her erkekle evli olsun bekar olsun muhabbet kuran, sirnasan kizlar
bu tur erkeklerde ayni onlar gibi iste ..
allah kolaylik versin
bir omur boyu cekilmez

yuh yaa!!! canm arkadaşım nedir sendeki bu sabır bu hoş görmeler...nasıl alttan alabildin bu kadar zaman...benim erkek arkadaşım yapacak böyle ben onu bikere uyarırım oda belki ikinci uyarıyı asla düşünmem...kendi yaptığı şeyin farkında kusurunu biliyo ama sürekli devam ettiği için kusurunu bilmesi bişeyi değiştirmiyo...bilemiyorum ya ben inan o anda sinirden kudururdum.bukadar rahat olmamalı...tabi sende krizler geçirmişsindir belki çok sevdiğinden bırakamayıp içine atmışsındır...bide nişanlısınız ya sen şimdi zırnık bile güvenmiyosundur habire kuruntulu evhamlısındır napıyo nerde falan filan...burdaki arkadaşlara katılarak bende diyorum ki güven bi ilişkinin yüzde 80 nidir nerdeyse okadar önemli...güven olmadıkça ilişki çarkları sağlıklı dönmez ki...böyle devam ettikçe kendine olan özgüvenin yıkılır...senin beklentilerin olmadıkça harab olursun...şuanda seviyo olabilirsin yaşanmışlığınız var tabi..ama ileriyi görmek için ve evliliğe hazır olmak için ve sen bi adama benim kocam diyebilmen için güven şart be..bugün bunları düşünmeden kendini adarsan bişeylere yarın nolur olan sana olur arkadaşım...nişan bozmakta kolay değil öyle tabi..nişanlın bağımlı haline gelmiş diyebilirim ve yaptığı sana saygısızlık ve ayıp ya...valla canım yazdım bişeyler...binkere düşün birkere karar ver...isterse dünyanın en iyi erkeği olsun ama bu yaptığı örter güzelliklerini ...sağlıcakla kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…