cnm nişanlıyken bendede öyle olmustu yok oraya baktın yok buraya baktın ama aslında benşm kuruntumdun eşimin ben ilk aşkıyım ve benden öncede bendem sonrada kimse olmadı ama işte biz kadınlar bşraz kuruntu yapıyoruz sanırım ben kıskancım zaten kabul ediyorum bunu eşimede söylüyrum allahtan o benim kadar değil grekli gereksiz şeylarde kıskançlık yapmıyo benim gibi bence sana öyle geliyo peygamber efendimiz bile 1 kere bakmak günah değil ama 2.ye takrar tekrar bakıyosa ozaman bilemem biz bile biri yanımızdan geçse yada yakınımızada olsa 1 kere bakıyoruz ister istemez insanın gözü kayıyo bide böyle düşün iyice bi değerlendirme yap ozaman kararını ver
Ona sebebini sordum, bende begenmedigi veya ona eksikmi geliyorum diye kendi kendimi sorguya cektim kac defa, hayir oyle birsey kesinlikle yok, sen benim en buyuk hediyemsin senden vazgecemem diyor. Beyefendi inanamiyormus, ona iftira atiyormusum, ondan nasil boyle birsey beklermisim, onu hayal kirikligina ugratmisim, kesinlikle farkinda degilmis yaptiginin, heleki art niyet hic yokmus. Inanasim gelmiyor hicc.
Tek soyledigi sey beni o anda ikaz et cimcikle vs diyor. Ya Allah askina bunlari yapip benmi soyliyecem ona, kucuk cocugun pesinden mi kosuyorum ben ?? Bugun gozlerine hakim olamayan adam, ilerde yeri geldiginde uckurunada sahip cikamaz!
Nisani atmayada suan cesaretim yok, gulunc duruma duserim boyle birseyde herhalde sebebini anlattigimda,Acaba babama anlatsam, o bir erkek oldugu icin daha iyi anlayip bana yol gosterebilirmi ?
Kizlar kafam cok karisik ne yapacagimi bilmiorum, patlamaya hazir bir bomba gibiyim
cnm nişanlıyken bendede öyle olmustu yok oraya baktın yok buraya baktın ama aslında benşm kuruntumdun eşimin ben ilk aşkıyım ve benden öncede bendem sonrada kimse olmadı ama işte biz kadınlar bşraz kuruntu yapıyoruz sanırım ben kıskancım zaten kabul ediyorum bunu eşimede söylüyrum allahtan o benim kadar değil grekli gereksiz şeylarde kıskançlık yapmıyo benim gibi bence sana öyle geliyo peygamber efendimiz bile 1 kere bakmak günah değil ama 2.ye takrar tekrar bakıyosa ozaman bilemem biz bile biri yanımızdan geçse yada yakınımızada olsa 1 kere bakıyoruz ister istemez insanın gözü kayıyo bide böyle düşün iyice bi değerlendirme yap ozaman kararını ver
sen bence çok üzerine düşüyorsun.bir erkekte kaybetme korkusu olmazsa istediği gibi davranır ve bence sen çok fazla ona ait olduğunu hissettirmişsin.bu kadar üzerine düşme bence..
Sizin durumunuz konu sahibininkinden farklı... Adam "O hareketleriyle konu sahibini ne kadariyi anladığını, bir daha yaparsa ikaz etmesini, çimdiklemesini" söylemiş... Yani konu sahibi kuruntu yapmıyor adam her şeyin farkında... Art niyetli değilmiş beyefendi, sevsinler...
Erkek arkadaşınız hem "Kesinlikle öyle bir şey yok" diyor hem de "Art niyet yok... Bir daha yaparsam uyar, çimdikle" diyor... Hani yapmıyordu, neden "kasıt yok, bir daha yaparsam ikaz et diyor?" Demek her şeyin farkında... Hem gözü dışarıda hem de inkarcı, yalancı... Çok kötü bir durum bu... Yaptığını inkar eden, aslını inkar eden,(yapar yapar reddeder) gözü dışarıda adamdan daha fena bir nişanlı profili olabilir mi?
Nişanı bozarsanız neden gülünç duruma düşersiniz anlamadım, bu gerekçenin nesi komik? "Uçkuruna sahip çıkamaz" öngürüsünde bulunduğunuz adamla mı evleneceksiniz? Nişan zaten tanıma süreci değil midir, o size güvenmese, bir yanlışınızı görse, yalanınızı yakalasa devam eder, sizinle evlenirdi mi sanıyorsunuz?
Babanızın bir erkek olarak bu durumu daha iyi anlayacağını sanmıyorum... Onun söyleyecekleriyle bir karara varacağınızı da... Nişanlanacak kadar olgunsanız durumun vehametinin kendiniz farkına varın... Aksi halde çevrenizin "Kuruntu yapıyorsun, biz tanıyoruz iyi çocuk" tarzı söylemleriyle haklıyken hasız duruma düşebilirsiniz ve ileride söz hakkınız da kalmaz çünkü kimse inanmaz... Nişan döneminde çaresini bulamadığınız bir dertten evlenerek kurtulamazsınız...
"Bakarsam beni uyar" dediği kadınlarla "ileri icraatlere" girişmesinden korktuğunuz bir adamla gözünüz kapalı ilerlemezsiniz inşallah... Yolunuz açık olsun...
Peygamber efendimizin 1. bakış günah değil sözündeki bakıştan kastı 1 yada 2 saniye gibi çok kısa bi süreyi ifade ediyor oda sadece o insanı tanıyıp tanımadığını görmek amaçlı bir bakıştır yani bi insanı bikaç dakika belkide daha fazla süre gözlerini hiç ayırmadan baştan aşağı süzmek 1. bakış değildir. öncelikle bu durumu açıklamak istedim yanlış anlaşılma olmasın diye.
konu sahibi arkadaşım sana gelince bence bitirmelisin son defa şans ver demiyorum çünkü yeterince vermişsin ama anlayan yok.hem madem seviyorsa aldatmamalı yada aldatmaya götürecek en ufak bir hareket "bakış" yapmamalı çünkü aldatmak basitliktir ve gerçek sevene yakışmaz.
Allah yar ve yardımcın olsun.
canım cok kötü bir durum.benim esimde bir yere gittigimizde etrafına cok bakardı.güzelce kolaçan ederdi.ama onun niyeti başka tabi benim karsımda genc delikanlı varmı sol tarafımda varmı onun için bakıyor.ama etrafına bukadar bakması beni çokk rahatsız ediyordu.birgün tak etti onu masada bırakıp kalktım.ononla hiçbirsekilde zevk almadıgımı ve sırf bu sebepten dolayı bile bosanabilecegimi böyle seylere tahammülümün olmadıgını anlattım.ben daha 22 yasımdayım çocugumda yok ailemin yanında sorunsuz hayatıma devam ederim senin bu hareketlerini çekemem dedim.hayır bide bana soruyor sinirli sinirli nereye bakıyosun diye.insanın cok zoruna gidiyor evli olunca.o gün bugündür oladı böle bisey.benim tavsiyem ona gözdagı ver.bu erkekler baska türlü anlamıyır.kafasına vura vura anlatıcaksınız...
Kizlar size bir sorum var, suan 4 aylik nisanliyim ve 5 ay sonra dugunumuz olacak, yalniz nisanlimla sokaga cikmaktan artik nefret ediiyorum, hatta cikasim gelmiyor cunku nisanlim hep baska kizlara bakiyor!! Ben yurt disindan yaziyorum, sokaga ciktigimizda, veya carsida orda burda beraber gezerken nerde bir turk kizi olsa, markette odeme sirasinda beklerken bile, kizi gozetliyor, hemde yanimda utanmadan!! Kac defa onu yakaladim, dikkat etmesi gerektigini soyledim, bunun farkinda olmadigini soyleyip birdaha yapmayacagini soyluyor ama nafile yine yapiyor.Onu ikaz ettigimde bir ondan sonraki gorustugumuzde sokaga ciktigimizda dikkat ediyor, mesela alip telefonuyla felan ilgileniyor eger oyle bir durumla karsilacagi bi ana denk geliyorsa, ama sonrasinda gozler disarda. Beni cok sevdigini ve asla baska birisinde gozu olmayacagina dair kac defa yemin etti, ama inanmiyorum artik ona, ben yokken arkadasiyla vs gezmeye gittiginde evde sinir krizi geciryorum, simdi ben yanindada yokum mutlaka gittigi yerde baska kizlarin icine dusuyordur diye. Telefonunu karistirdim haberi yokken, baska kizlarla gorusmedigini biliyorum.
Bana bir oglan baktiginda veya bana yakinlasmaya calistiginda ben tabi buna izin vermiyorum, cunku biliyorum bu durum hosuna gitmeyecek onunda.
Gecen gun beraber mobilya bakmaya gittik evimiz icin, tesadufen dukkandaki kizda turk satici kizdi ve bize yardim etmeye geldi mobilya hakkinda, kiz bizimle konusurken zaten kiza gulumsuyordu cilveli cilveli, bende sinirlendim tamam git dedim kiza ve gitti. Sonra biz ayni mobilyacida gezerken yine gozu hep etrafi tariiyordu, kiz bize yaklasinca bana karsi konusma tarzi bile degisti, sonrasinda hatasini anladi ve dikkat etti o gun ama sonraki gunlerde yine ayni hamam ayni tas. Ne yapacagimi bilemiyorum artik. Sinir krizi gecirecegim, onunla biryere gezmeye cikasim gelmiyor artik. Nisani atasim var skildim.
Normalmi nisanlimin hali ???
Sizinde basinizdan geciyormu veya gectimi boyle bi durum, neler yapardiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?