ama inanmiyorum artik ona, ben yokken arkadasiyla vs gezmeye gittiginde evde sinir krizi geciryorum, simdi ben yanindada yokum mutlaka gittigi yerde baska kizlarin icine dusuyordur diye. Telefonunu karistirdim haberi yokken, baska kizlarla gorusmedigini biliyorum.
canım benimde erkek arkadasım yolda insanlara çok bakar ve ben çok kızarım ama aynı sen gibi beni çok sevdigini ve hiç bişeyin benim önüme geçmediğini çok iyi bilirim.emin ol bende çok tartıstım onunla bu konu yüzünden..biz uzaktayız bide birbirimizden.artık yeni tanıdıgı bi şehir oldugu içinmi bakıyo bilmiyorumda insanlara bakmayı sevdigini söylüyo..bende kendi kendime düşündüm ve karar verdim..o bakarken ve ben ona kızarken kazandıgımız bısey varmı yok..yanımda yururken onun bakıp bakmadıgını kontrol etmemeye calısıyorum artık.baksada takmıyorum çünkü yapabilcegi bişey yokki.ne yapıcak yani gidip kızların üstünemi atlıcak.valla ben bişey söylemeyince gül gibi geçiniyoruz işte.ve eger bişey söylemessem bu huyundan vazgececegını cok ıyı bılıyorum.
yalnız sen bi yerde demıssın cılve yapar gibi bundan emınmısın yanı nısanlını cok ıyı tanıyosundur eger boyle bısey varsa sankı farklı olur gıbı.bide siz evliliğe adımlarınızı atmıssınız.ilerde büyük sorun olabilir.bende şimdi sorun yapmasam bile nişanlanınca yaparım ozamanı bilemiyorum tabi.hakkında hayırlısı olsun canımm yinede umarım dogru bi karar verirsin..
bide şimdi ayrıldıgını tahmın edıyorum.hersey hazır dugun tarihi bile hazır sanırım niye ayrıldın diye sorcaklar sana yolda sürekli kızlara bakıyodu dicen sen mesela.sana şunuda sölim burda gözüme hangi erkek çarpsa örneğin karşıdan kızla erkek geliyo kız önde erkek arkada tabi birbirlerini tanımıyolar.sana yemin ediyorum hepsi kızların arkasından öyle bi bakıyokii nefret ediyorum bazen bayan olmaktan Allah tan kapalıyımda çok dikkat çekmiyo.
umarım yanlıs bısey soylememısımdır canım ıyı geceler
durum normal değil ama senide sevdiği belli bu şekilde de gitmez tekrar bir konuş yapamayacağını anlat fevri de davranma inşallah daha fazla üzülmezsin
bu yazdığını kesinlikle ona da söylemelisin soğuduğunu mesafe arttığını ve başka birine bakıp ona yaptığının nasıl bir şey olduğunu göstermen de iyi olmuş.konuşarak halledeceğinize inanıyorum nişanı atmayı düşünme bence halletmeye çalışCumartesi gunu oturup bu konuyu uzunca konusmaya karar verdik. Bu konuda artik ona nasil yaklasmam gerektigini bilmiyorum, onun bu huyunu degistirtebilirmiyim hic bi fikrim yok. Aramiza cok buyuk bir mesafe koyuyor bu huyu, ondan soguyorum. Halbuki onu cok seviyorum ve beni ayni sekilde sevdiginede adim gibi eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?