Gözü disarda mi ?

canik_80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
38
1
36
- Yurtdışı
Kizlar size bir sorum var, suan 4 aylik nisanliyim ve 5 ay sonra dugunumuz olacak, yalniz nisanlimla sokaga cikmaktan artik nefret ediiyorum, hatta cikasim gelmiyor cunku nisanlim hep baska kizlara bakiyor!! Ben yurt disindan yaziyorum, sokaga ciktigimizda, veya carsida orda burda beraber gezerken nerde bir turk kizi olsa, markette odeme sirasinda beklerken bile, kizi gozetliyor, hemde yanimda utanmadan!! Kac defa onu yakaladim, dikkat etmesi gerektigini soyledim, bunun farkinda olmadigini soyleyip birdaha yapmayacagini soyluyor ama nafile yine yapiyor.Onu ikaz ettigimde bir ondan sonraki gorustugumuzde sokaga ciktigimizda dikkat ediyor, mesela alip telefonuyla felan ilgileniyor eger oyle bir durumla karsilacagi bi ana denk geliyorsa, ama sonrasinda gozler disarda. Beni cok sevdigini ve asla baska birisinde gozu olmayacagina dair kac defa yemin etti, ama inanmiyorum artik ona, ben yokken arkadasiyla vs gezmeye gittiginde evde sinir krizi geciryorum, simdi ben yanindada yokum mutlaka gittigi yerde baska kizlarin icine dusuyordur diye. Telefonunu karistirdim haberi yokken, baska kizlarla gorusmedigini biliyorum.

Bana bir oglan baktiginda veya bana yakinlasmaya calistiginda ben tabi buna izin vermiyorum, cunku biliyorum bu durum hosuna gitmeyecek onunda.

Gecen gun beraber mobilya bakmaya gittik evimiz icin, tesadufen dukkandaki kizda turk satici kizdi ve bize yardim etmeye geldi mobilya hakkinda, kiz bizimle konusurken zaten kiza gulumsuyordu cilveli cilveli, bende sinirlendim tamam git dedim kiza ve gitti. Sonra biz ayni mobilyacida gezerken yine gozu hep etrafi tariiyordu, kiz bize yaklasinca bana karsi konusma tarzi bile degisti, sonrasinda hatasini anladi ve dikkat etti o gun ama sonraki gunlerde yine ayni hamam ayni tas. Ne yapacagimi bilemiyorum artik. Sinir krizi gecirecegim, onunla biryere gezmeye cikasim gelmiyor artik. Nisani atasim var skildim.

Normalmi nisanlimin hali ???

Sizinde basinizdan geciyormu veya gectimi boyle bi durum, neler yapardiniz ?

Böyle ömür geçmez...

Ya güveneceksiniz ya da ayrılacaksınız... Daha evlenmeden bu denli rahatsız oluyorsanız ve hiçbir şey değişmiyorsa evlendikten sonra tüm bu uyarılarınız "dırdır" olarak algılanacak... O zaman daha kötü hissedeceksiniz... Kötü hissettikçe daha güvensiz olacaksınız... Kısırdöngü...

Böyle hayat mı geçer ya...Sürekli değişiyosa davranışları sen daha nişanlıyken katlanamıyosun
evlelnince napıcaksın....?

Davranışları normalmi demişsin bence hiç normal değil..
Sen kızınca düzelip sonra yine bildiğini okuması

Ömrünü heba etme derim, bence sonra çok daha pişman olursun bu gidişle...

Arada acaba ben abartiyormuyum diye celiskiye dusuyorum sonrada abartmadigimi anliyorum.

Ona guveniyorum ama yinede hep aklimda bi suphe acaba bir yanlis yaparmi ilerde evlendikten sonra. Sevgiliyken sanki oyle seyler yapmiyordu, yada benim gozume hic carpmadi. Tek bildigim sey bu boyle devam etmez, onceleri uzerinde durmuyordum, kedni kendime erkek oldugu icin acaba gozumu kayiyor diye (ne sacma bi dusunceymis benimki!!) ama bi an bakmak var ve birde izlemek, ikisi farkli seyler.
Artik gun gectikce daha cok aklimi kurcalayip sinirlerimi bozuyor. Bakmak disindada bi hatasini hic yakalamadim, bana sadik kaldigina eminim, cok dikkat eder onu izlerim. Herzaman bana durusttur ve cok dusuncelidir, beni uzmemeye ve ihmal etmemeye asiri onem gosterir mesela. Herzaman herseyde ön planda benim oldugunu gosterir.

Ve birde bunun farkinda olmadigini soyluyor, yani bilmeyerek yapiyor gibi yada yaptiginin o anda farkinda degilmiste otomatikmen yaptigi birseymis gibi soyluyor. Saplanti olmus baskalarini gozetlemek demekki. Boyle birsey olabilirmi ?
Ama dediginiz gibi bu bir omur boyle yurumez. Onunla son defa konusacagim.

Son düzenleme:
Dediğinize göre bu anlık bakmak değil baya baya izlemek. Bu zamana kadar iyi sabretmişsiniz. O kadar uyarmanıza rağmen adam hala utanmadan bildiğini okuyor, sizin yanınızda başka bayanlara dikkatli dikkatli bakıyor, yetmiyor birde cilveli cilveli konuşuyormuş.

Son kez konuşucam demişsiniz, defalarca konuşmanıza rağmen adamda hiçbir değişiklik olmamış, son kez konuşsanız ne farkedicek ki? Sizin yanınızda dikkat etse bile başka zaman uzun uzun süzmelere, etrafta kız aramalara devam edecek. İçiniz hiçbir zaman rahat etmeyecek, belkide şimdikinden daha kötü olacaksınız.

Karar size ait, böyle bi adamla devam ecebileceğinize, sürekli sizi hiçe sayıp başka bayanlarla ilgilenmesine katlanabilecek misiniz?

durum normal degil tabii ki. bende yurt disindayim. insan turk gorunce olur olmaz ilgisini cekiyor ama yalnizca turk "kizlariyla" nisanliniz bu kadar ilgileniyorsa cokta normal bi davranis degil. onceleri zaten konusmussunuz onunla duzelir gibi olmus sonra yine kendi haline donmus. Ne yardan vazgeciyor ne serden. karar size kalmis

türkler ilgisini cekiyordur belki farkında değildir yaa hemen art niyet aramayın

canım benimde erkek arkadasım yolda insanlara çok bakar ve ben çok kızarım ama aynı sen gibi beni çok sevdigini ve hiç bişeyin benim önüme geçmediğini çok iyi bilirim.emin ol bende çok tartıstım onunla bu konu yüzünden..biz uzaktayız bide birbirimizden.artık yeni tanıdıgı bi şehir oldugu içinmi bakıyo bilmiyorumda insanlara bakmayı sevdigini söylüyo..bende kendi kendime düşündüm ve karar verdim..o bakarken ve ben ona kızarken kazandıgımız bısey varmı yok..yanımda yururken onun bakıp bakmadıgını kontrol etmemeye calısıyorum artık.baksada takmıyorum çünkü yapabilcegi bişey yokki.ne yapıcak yani gidip kızların üstünemi atlıcak.valla ben bişey söylemeyince gül gibi geçiniyoruz işte.ve eger bişey söylemessem bu huyundan vazgececegını cok ıyı bılıyorum.
yalnız sen bi yerde demıssın cılve yapar gibi bundan emınmısın yanı nısanlını cok ıyı tanıyosundur eger boyle bısey varsa sankı farklı olur gıbı.bide siz evliliğe adımlarınızı atmıssınız.ilerde büyük sorun olabilir.bende şimdi sorun yapmasam bile nişanlanınca yaparım ozamanı bilemiyorum tabi.hakkında hayırlısı olsun canımm yinede umarım dogru bi karar verirsin..
bide şimdi ayrıldıgını tahmın edıyorum.hersey hazır dugun tarihi bile hazır sanırım niye ayrıldın diye sorcaklar sana yolda sürekli kızlara bakıyodu dicen sen mesela.sana şunuda sölim burda gözüme hangi erkek çarpsa örneğin karşıdan kızla erkek geliyo kız önde erkek arkada tabi birbirlerini tanımıyolar.sana yemin ediyorum hepsi kızların arkasından öyle bi bakıyokii nefret ediyorum bazen bayan olmaktan Allah tan kapalıyımda çok dikkat çekmiyo.
umarım yanlıs bısey soylememısımdır canım ıyı geceler

sizinkisi sağlıklı bir ilişki değil bence herkesinde de dediği gibi bir ömür şüpheyle paranoyalarla geçmez ki yüksek ihtimal de şüphe değil gerçek olacak birçok şey daha nişanlıyken bu evrede olan biri evlenince neler yapmaz

Hiç normal bir durum değil. Sen yine çok sabırlısın. Ben olsam sinirden kafasına bişey indirirdim sanırım. Hatta ayrılağa kadar giderdi bu iş. Kabul edilebilecek bir durum değil

allah korusunda böyle hiç başıma gelmedi nişanlın şimdiden böyle yapıyorsa evlnince neler yapar böyle biryle nasıl ömür geçer ya başka kızlara bakmakta ne demek ya sapık mı ya hele ki sen evlilik yolunda ilerleyen birisin senin yerinde olsam böyle biriyle hayatımı birleştirmem

Bana da nişanlının tavırları hiç normal gelmedi...
Bak olan sana oluyor.. üzülüyorsun sinirleniyorsun... ve düzelme de yokmuş... konuş dicem ama zaten konuşmuşsun.. ilaç gibi konuşmanın etkisi geçince tekrarlıyormuş hastalık...
Bence sen bu düğün kararını bir gözden geçir.. Sonra daha çok üzülmeyesinn!.

Seni anliyorum, her insana bakmis olsa yine belki anlayis gosterebilirim ama sadece kizlara bakiyor ve bu normal gelmiyor artik bana.

durum normal değil ama senide sevdiği belli bu şekilde de gitmez tekrar bir konuş yapamayacağını anlat fevri de davranma inşallah daha fazla üzülmezsin

Kizlar hepinizde haklisiniz. Bende onun beni anlayabilmesi icin yanimizdan 2 erkek gecerken biri bana bakiyordu ve normalde oyle oldugunda kafami ceviririm nisanlimin yaninda, ama bu defa bende o oglana donup baktim ve hafif gulumsedim. Nisanlim baya gerildi bu durumdan, ona bilerek yaptim rahatsiz oldunmu dedim. Cok rahatsiz oldugunu soyledi ve beni o hareketleriyle nekadar sinirlendirdigini simdi daha iyi anladigini soyledi.

Ona sebebini sordum, bende begenmedigi veya ona eksikmi geliyorum diye kendi kendimi sorguya cektim kac defa, hayir oyle birsey kesinlikle yok, sen benim en buyuk hediyemsin senden vazgecemem diyor. Beyefendi inanamiyormus, ona iftira atiyormusum, ondan nasil boyle birsey beklermisim, onu hayal kirikligina ugratmisim, kesinlikle farkinda degilmis yaptiginin, heleki art niyet hic yokmus. Inanasim gelmiyor hicc.

Tek soyledigi sey beni o anda ikaz et cimcikle vs diyor. Ya Allah askina bunlari yapip benmi soyliyecem ona, kucuk cocugun pesinden mi kosuyorum ben ?? Bugun gozlerine hakim olamayan adam, ilerde yeri geldiginde uckurunada sahip cikamaz!

Nisani atmayada suan cesaretim yok, gulunc duruma duserim boyle birseyde herhalde sebebini anlattigimda,Acaba babama anlatsam, o bir erkek oldugu icin daha iyi anlayip bana yol gosterebilirmi ?

Kizlar kafam cok karisik ne yapacagimi bilmiorum, patlamaya hazir bir bomba gibiyim

Son düzenleme:
bu durumu bende iyi bilirim Sevgilim bşka şehirde.Buluştuğumuz zamanlar hep geçen kızlara bakardı.Bi kere tam dönücez otobüs durağındayız sigara içiyodu bi kız otobüse biniyodu etekli.ona nasıl bakmıştı.Bende dedim niye kızlara bakıyosun yok bakmıyorum dedi.Bakıyosun dedim Farkında değilim dedi oda.Baya bi kızdım insanın zoruna gidiyo tabi.Son geldiğinde hiçkimseye bakmadı çok iyiydi ama yine yaparmı bilmem.

Ama arkdşım çok iyi düşün üzülmeni istemem çnkü seninkinde düzelme yok hep bakıyomuş Alıngan oluyo bayanlar nereye kadar sabrediceksin

Son düzenleyen: Moderatör:
durum normal değil ama senide sevdiği belli bu şekilde de gitmez tekrar bir konuş yapamayacağını anlat fevri de davranma inşallah daha fazla üzülmezsin

Cumartesi gunu oturup bu konuyu uzunca konusmaya karar verdik. Bu konuda artik ona nasil yaklasmam gerektigini bilmiyorum, onun bu huyunu degistirtebilirmiyim hic bi fikrim yok. Aramiza cok buyuk bir mesafe koyuyor bu huyu, ondan soguyorum. Halbuki onu cok seviyorum ve beni ayni sekilde sevdiginede adim gibi eminim.

bu yazdığını kesinlikle ona da söylemelisin soğuduğunu mesafe arttığını ve başka birine bakıp ona yaptığının nasıl bir şey olduğunu göstermen de iyi olmuş.konuşarak halledeceğinize inanıyorum nişanı atmayı düşünme bence halletmeye çalış

cnm nişanlıyken bendede öyle olmustu yok oraya baktın yok buraya baktın ama aslında benşm kuruntumdun eşimin ben ilk aşkıyım ve benden öncede bendem sonrada kimse olmadı ama işte biz kadınlar bşraz kuruntu yapıyoruz sanırım ben kıskancım zaten kabul ediyorum bunu eşimede söylüyrum allahtan o benim kadar değil grekli gereksiz şeylarde kıskançlık yapmıyo benim gibi bence sana öyle geliyo peygamber efendimiz bile 1 kere bakmak günah değil ama 2.ye takrar tekrar bakıyosa ozaman bilemem biz bile biri yanımızdan geçse yada yakınımızada olsa 1 kere bakıyoruz ister istemez insanın gözü kayıyo bide böyle düşün iyice bi değerlendirme yap ozaman kararını ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…