Gözü Hep Cep Telefonunda

Melissa2018

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2018
18
1
1
41
Iyi aksamlar. Eşimin geçen açtığım konudan dolayı morali yerinde değil. Aslında morali yerinde olduğundada böyle ama sanki bir kaç haftadır daha aşırıya kaçıyor. Durum şu: Eşim tüm gün Cep telefonu İle. Sabah kalkıp işe gidene kadar elinde telefon. Kahvaltı ederken telefon. İşten gelir telefon. Yemek yerken telefon. Birşey konuşuyoruz mesela, mesaj geliyor anında cevap verir beni bekletir. Birşey sorarım yarım kulakla dinler, yüzüme bakar ama anında yine telefonuna bakar ve ne dedigimi duymaz. Facebook, haber, köşe yazıları baktıkları bunları. Telefonu açıktadır, yani mesajlasmaları benim yanımda yapar gizlisi saklısı yok, arkadaşlarıyla gereksiz sohbetler işte. Haftasonuda aynı. Bunların yanında tüm gün tv de haber acıktır.
Konuştuğumda bir kaç dakka düzelme oluyor ama sonrasında yine elinde telefon.
Bu huyu hariç cok memnunum ondan. Aynı durumu yaşayan varmı?

O ne Oyle sıkıcı bi eş. Ben Sahsen sinirli ve Rahatsiz olurdum. Onunla Bu mevzuyu konusdunuz mi? Telefon bagimlisi degil teknoloji bagimlisi da degil resmen asosyal olmus internetle sosyallesiyor. Bence konusun durumu anlatin.

bağımlılık. Telefonsuz yapamıyor. Çaresine bakın en çokta eşinizin iyiliği için

Günümüz artık bunlarla oldu benim eşimde bazen alır eline kızarım sohbet edelim diye elinden alırım sizde belli bi kural getirin belli zaman eşindentelefon olmasın konuşun şakalaşın sonra gene alsın eline

Günümüz artık bunlarla oldu benim eşimde bazen alır eline kızarım sohbet edelim diye elinden alırım sizde belli bi kural getirin belli zaman eşindentelefon olmasın konuşun şakalaşın sonra gene alsın eline

Durumu eşinizle sakince konuşup bunun normal olmasığını ona anlatın kızmadan. Bu sadece sizinle ilgili olmasından ziyade toplumsal hayatını da etkiler bir süre sonra ( eşinizin bu hareketi sadece evde yapmadığını düşünüyorum). Birlikte aktiviteler planlayın ilk dönemler onun zevkine uygun olsun. İlgisini dağıtın.
Günlük hayatta normal evde değilsr, ilişkinizi sorgulayın

Maalesef cok kez Dile getirdim, ama en fazla 10 dakika sonra yine elinde Telefon. Ve herzaman böyle. Dügünde, Cafede nerde olmasi farketmiyor. Ama Evde aşırı. Rahatsizligimi dile getirdigimdede gönlümü almaya Calisiyor ama hatasini anlamiyor.

Son düzenleme:
Back
X