Bana esiniz yapmis gibi geliyor. Yoksa baska kimse kolay kolay ugrasmaz.
O zamanlar kendim koymustum fotograflari face'e, ama bosanacagimiz insanlara duyulmadan once hepsini silmistim. Hemen ardindan zaten hesabimi tamamen silmistim.
Peki kapatilmis bir hesabin ip-adresini bulmamda bana yararli fikirleriniz varmi?
Tamamen hesabı kapatabilirsin face de dondurmak dışındaFacete hesap kapatılamaz sadece dondurulur kendi algoritmaları hesabı tamamen kapatmaya izin vermiyor. Kanuni yollarla face e başvurursan direk nereden hangi ip den açıldığı ortaya çıkar.
Kapatamazsın kapattığını sanırsın face kendinde tutar o hesabı. Ancak fake hesap durumlarında face kendisi siliyor hesapları. Arada temizlik yapıyor o nedenle kullanıcı rakamlarında temizlik yaptığı dönemlerde oldukça değişiklik oluyor.Tamamen hesabı kapatabilirsin face de dondurmak dışında
Tamamen kapatabıp hesabını silebilirsin buna rağmen kendisin de tutarmı bilmiyorum ama hesabı sil dedikten sonra hala kendisin de tutması suç kapsamına girmez mi ve buna cesaret edebilirler mi mantıklı gelmediKapatamazsın kapattığını sanırsın face kendinde tutar o hesabı. Ancak fake hesap durumlarında face kendisi siliyor hesapları. Arada temizlik yapıyor o nedenle kullanıcı rakamlarında temizlik yaptığı dönemlerde oldukça değişiklik oluyor.
Tamamen kapatabıp hesabını silebilirsin buna rağmen kendisin de tutarmı bilmiyorum ama hesabı sil dedikten sonra hala kendisin de tutması suç kapsamına girmez mi ve buna cesaret edebilirler mi mantıklı gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?