Gözüm aydin, artik benimde bir stalkerim var.

Bilhassa gezi olaylarından sonra bilişim suçlarının çözümüne son derece ağırlık verildi. Artık hesabı kapatsanız dahi ip adresinden kimlik tespiti mümkün. Bu yüzden sakın ola hanımlar, böyle bir işe kalkışup hesabı kapatınca bulunamayacağını düşünmeyin. Bulunuyorsunuz.

https://www.facebook.com/help/delete_account?__fns&hash=Ac3vanvsXii6XLh3

hesap silme tabi var mafyamı bu girdin mi çıkamıyorsun. link verdim yukarda daha net anlasılması adına

Bakın anlamadığınız bir nokta var hesap silme var yok demiyorum ama linktende anlaşıldığı gibi hesabı silen facebook un kendisi ve süreç 90 gün . Yani kullanıcı kendi kendine hesabı silip yok edemiyor o işlemi de kurum kendi yapıyor ve inanın %100 silinmiyor o bilgiler onlarda hep bulunuyor. Bu arada profesyonel reklam verenim ve birebir facebook ile çalışıyorum ben direk londra ofisinden öğrendiklerimi aktardım kişisel iddiam değil yani.

Ne cafeden filan acildiysa;(

Bi ara ben facemi dondurmustum sonra kendi kendien aktive olmusyu o nasil oldu hala anlamadim.konu sahibi acaba dondurdu facesimi aktive oldu.
Olmadiysa kesin esi sebebide sen tatilde egkenirken vs. Foto paylasmissin dur ben senin eglenceni bir mahvedeyim mantigiyla yapmistir.yada kiskandi belki bakin o hala benim iLenimi icin de olabilir

O zaman özür dilerim bu kadar detaylı bilgiye sahip değilim ama silincek deyip saklıyorlarsa bu suçtur bana göre. Ve bilginiz vardır belki türkiyeye bilgi verilmiyormuş bulamayız denilmişti bize başından mı savdılar acaba?

O zaman özür dilerim bu kadar detaylı bilgiye sahip değilim ama silincek deyip saklıyorlarsa bu suçtur bana göre. Ve bilginiz vardır belki türkiyeye bilgi verilmiyormuş bulamayız denilmişti bize başından mı savdılar acaba?

Eşinize takık bi kadın sevgili bilmem ne olmasın?

Adam size sen napıyosun gibisinden hesap sorsun sen hasta ruhlu durumuna düş falan diye??

Bence kesinlikle eski esin yapmış kıskanmis seni .mutlu olmanı hazmedememis ve bir sürü resim eklemiş sesini çikaramamis içi içini yesede o Kaf dagindaki burnunu da yere indirememis ve gürültü es ancak bunu yapabilir. . oh iyi olmuş esine arkadaşım. Nerede kalmıştık eğlenmeye devam hayatını yasa

gürültü gururlu olacaktı eğlenmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…