gözüm kaydi kusura bakma:(((

vatandaşın birinin mantıklı yada değil bir sıkıntısı varmış. onun için bu problemmiş. burda paylaşmış.

HERKESE DİYORUM PEKİ BU SALDIRI NEDEN..

biz zaten neden "atomu parçalayamadım" diye dert yansın , o zaman saldırmayız demiyoruz.
tahtından insin istiyoruz. bilmeden etmeden çirkin yaftasını yapıştırmasın .

ISte bende bundan bahsediyorum
Demekki obez kadinlardan hoslaniyor
Yoksa neden baksin
Sizde benimle ayni fikirdesiniz iste
AYRICA ben ne var bunda diyebileceğim kadar midem genis degil kimse kusura bakmasin

anladım siz buna takıldınız,o zaman sizden hoşlanmıyor sanıyorsunuz :)
sorun değil canım bi 10 kg alırsanız kocanızın hoşlanacağı kadın olursunuz

keşke ben de olsam :):)ben de popo fakiriyim..benimki de balık et sever ama olmuyor napim yanii...

ben de koca popolara bakıyorum yolda,belki sana bile bakmış olabilirm

kız yok koca popolu olduğumdan yazmadım onu:)

hepımız o kucumsedıgın kızın arkasındayız demek ıstedım:)

Yoksa neden baksin
AYRICA ben ne var bunda diyebileceğim kadar midem genis degil kimse kusura bakmasin

o zaman siz de 4-5 kilo daha alıp o beğendiği kız gibi olun. bence evliliğiniz için mücadele etmelisiniz, bu kadar çabuk vazgeçmeyin..........

Son düzenleme:
Bende bir tuhaflık var galiba bende bakıyorum dikkatimi çektiyse göz bu bakıyor anlık sürekli uzun süre süzmüyoruz ya hatta çok beğendiğim bir giyiniş ya da yüz gördüğümde erkek arkadaşıma bile gösteririm bu kişinin öz güvenidir güven bu şekilde olur ne gerek var bu kadar kibir falan bakamaz edemez herkes bal gibi bakıyor kimse inkar edemez tabiatımıza aykırı

Son düzenleme:
Konuya baktım saçma sapan bişey. Yorum yapmaya değmez. Niye 20 sayfaya yakın yorum yapılmış ki buna acaba dedim. Sonra konu sahibinin yorumlarını gördüm.

Ama kızlar atladığınız bir durum var, kibirden ya da egosu yüksek olduğundan söylemiyor bunları. Tamamen aşağılık kompleksinden kaynaklanıyor. Eski konularına bakınca da çok net anlaşılıyor bu durum. Ciddi psikolojik problemleri var arkadaşın. Konuyu terketmiş gitmiş ama bi doktora gitmesini tavsiye ediyorum kendisine.

Yoksa neden baksin

Zaten 1.75 boya 65 kilo balik etlidir, bir bebek dogurursan hepten kilolu olursun, o zaman sana da bakar demek ki adam dolgun seviyor. Gerci poposun bakmis, popon yoksa kiloyu ust bedene alirsin sorun olur

Toplam 76 kullanıcı konuyu okuyor. (45 üye ve 31 ziyaretçi)
bir anda konu reyting yaptı ,ne çok popo meraklısı var
kalçası güzel olanlar ,olmayanlar herkes bi parça kendini düşündü konuda sanırsam
valla güzel kadına ben bile bakıyorum ,hatta uzun uzun
şimdi ben de mi sapığım
bir erkeğin bakması da çok normal ,dikkat çekebilir ,poposu büyük kadına da bakarım ben ne koca poposu var diye :) hatta o an dalgınımdır bakıyor gibi görünürüm ama başka şey düşünürüm .bakmak için çok sebep var yani hangisi sapıklık nasıl ayırıcaz ,şimdi o an dalınca bir kadının poposuna takılı kalsam adım lezbiyene mi çıkıcak ,hey ALLAHım çok güldüm yaa töbe töbee

Koca memeli olmanin nesi komik? Allah oyle yaratmis.

Son düzenleme:
aslında psikolog ark. daha çok yarıdmcı olabilrler ama eski konularında yazmış arkadaş,cinsellikten sevk almıyormuş.bence kıskançlık sebepleri bundan ileri geliyor,sinir yapar insanda

Hani bazen KK taşlamalarına kızardım, tepki gösterirdim yüklenmeyin diye.
Ama bu defa haketmiş konu sahibi. Küçük dağları sen mi yarattın?
Neymiş fiziği güzelmiş, yok kız kiloluymuş. Bu ne egodur, kızın ölçülerine kadar vermiş yahu...
Seni kınıyorum bayan, suçlu yok olayda ama hesap soracaksan o kocandır. Tanımadığın, olaydan bihaber olan, suçsuz bir kızcağız değil. Eşinin ona bakması, senin ona hakaret edebileceğin manasına gelmiyor.
Ha bu arada konunun başında eşimin şimdiye kadar bir yanlışını görmedim demişsin. Ama yeğeninden şüphelenmişsin, paranızı ona buna vermiş. Ve sen bir yanlışını görmedim mi diyorsun?
Not: Kiloluydum, zayıfladım bakılmaya değer miyim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…