gözüm kaydi kusura bakma:(((

Ben kadının kocasına acıdım. Yazık adamın karısının kendini sapık yaptıgından haberi yok. Sapıklık gibi igrenç bi yakıştırma yapmış evlilik bu kadar güvensizlik üzerine mi kurulmuş. Yegeni ile yakıştırma felan çok çirkin zavallı adam karısının gözünde ne durumda bunları düşündükden sonra o adamın gözüne nasıl bakcak :2:

Son düzenleme:

konu sahibi arkadaşa diyorum ki. bırakın cvp vermeyi. eşiniz içinde aklen bu konuyu kapatın. hayatınıza devam edin.
aşırı kıskançlıkta çokta iyi değil bazen ters teper zarar verir. bu huyunu düzeltiniz. diğer bir konu. her konuyuda buraya açmayın. saptıracak yada sıkıntınızı espiriye bağlayacak insnaalrda vardır. bu arada sizde de sanki biraz küçümsememi var ne. bu huyunuzu gözden geçirin. çünkü kaybedersniz hep.

Son düzenleme:
aslında psikolog ark. daha çok yarıdmcı olabilrler ama eski konularında yazmış arkadaş,cinsellikten sevk almıyormuş.bence kıskançlık sebepleri bundan ileri geliyor,sinir yapar insanda

siz böyle diyince ben psikolog olmayarak kendimce şöyle bir yorumda bulundum: bence kocasıyla sevişmek istemediği için böyle saçma sapan şeyleri bahane olarak kullanıyor. bunu da bilinçsizce yapıyor, savunma mekanizması olarak bunu geliştirmiş.

Ego degil sadece sapikca baktigini düşünüyorum
Ayrica kendim 175 boyunda 64 kilo bi bayanim dikkat ederim her zaman
ALLAH KORUSUN

Madem manken gibisiniz, neden 1.50 boyunda 80 kg bir siskoyu kiskandiniz hanimefendi?? Ona bakti diye olay cikarip buraya konu aciyorsunuz?

1.50 de olsa, 200 kg da olsa insanlara bu tepeden bakan, bu kibirli tavir nedir? Ne kadar asagilamissiniz bu yoldan gecen her seyden habersiz bir kadini, sirf fizigini begenmediniz diye?!!

Ben konuya yorum yapmayacagim ama yazma biciminiz, dusuncelerinizi ifade etme sekliniz cok yaksiiksiz. Her sey fiziki gorunus mu? Uzun boylu kadinlar yasasin, 1.50likler yerin dibine mi gecsin? Sizin icin goruntu asagilama icin sebep olabilir ama benim icin degil, lutfen bu konudaki dusuncelerinizi kirici olmadan ifade edin. Burda bu fizikte olan hanimlar olabilir, onlari uzebileceginizin farkinda misiniz?

Son düzenleme:
Koca memeli olmanin nesi komik? Allah oyle yaratmis.

Gerçekten anlayamıyorum ben de. Kısa boylu olmak, kilolu olmak vs. kişinin seçme hakkı olan özellikler değildir çoğu zaman. Elindekiyle bu kadar övünüp diğerini küçümsemenin ne anlamı var. Önemli olan insanın manevi olarak kendine ne kattığıdır. Değiştirebileceğimiz şey ahlak ve etik anlayışımızdır.

Bir de o küçümsediğiniz kız o kadar da küçümsenecek biri değilmiş değil mi? Yorumları okuyup bi güzel kavrayın bunu.Sizin gibi 1.75 hatunu alt etmiş psikolojik olarak kısa ve kilolu da olsa..

Bana bi el atın ben de kilo alamıyom hep 1.70lik hatunlar beni ezmeye çalışıyor aiiyy çok zayıfsın halbuki zayıflamak için spor salonuna gittiklerini bildiğimden habersizler.. :)) Böyle insanlara hiç üzülmüyorum.

hiç güleceğim yoktu,kimin ne yarası varsa konuda ortaya çıkmış

ben diyorum popom yok,diğeri diyor koca memenin nesi komik

arkadaş bana kızmış ama ben alay etmiyorum ki gözüm kayıyor kapatamam ki gözümü ama şu kendini ticky sanan kızlara çok gülüyorum garip saçlar, renk uyumu olmayan komik kıyafetler birde onların erkek modeli var saçlarını yuksrı doğru joleliyorlar ıyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…