- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
bunu duyunca hiçbi kadın iyi hissetmez.kocasının patavatsızlığı..
bunu duyunca hiçbi kadın iyi hissetmez.kocasının patavatsızlığı..
Ben sapık demedim. anlık dışında bakılmasının hoş olmadığını vurguladım. gerçekten normal bişey mi sizin için.
anlık bakılma normal. ama bu an zaten 2 saniye falan. ama dakikalarca bakarsa garip tabii.
Ben sapık demedim. anlık dışında bakılmasının hoş olmadığını vurguladım. gerçekten normal bişey mi sizin için.
hahahahahahahaahaha hanımlar harikasınız hahahahaahahahah
bende o konuda yeğenim olmasa onunla evlenirdim mesajını haturlayamadımdı. dedim nasıl kaçırdım. konular karışmış demek.Ben konulari karistirmisim, ozur dilerim, bununki fakir olduklari halde yegenine durduk yere para gonderiyodu, ondan aralarinda bisey var diye supheleniyodu
Ama senin eski konularından da biliyoruz çok sıkıyorsun eşini.
Adam yine sabırlıymış da “gözüm kaydı” demiş.
Yani yine çok çok sabırlıymış da o yeğen konusundan sonra hala bu tür kaprislerini alttan alabiliyor.
ayy o konumuydu. eşi dayıydıda yeğenine para yolladı diye adamı sapık yapmıştıaşık ona demişti..
o konudada demiştim bana biri bunu diyecek erkek olsam o diyeni anında boşardım.bir insana yapılacak en büyük hakaret ve iftira bu olmalı.
vatandaşın birinin mantıklı yada değil bir sıkıntısı varmış. onun için bu problemmiş. burda paylaşmış.
HERKESE DİYORUM PEKİ BU SALDIRI NEDEN..
Sporla olmaz sadece, diyet de yapmasi lazim..
cunku hepimiz o koca popoluyuz!
Ben kisa da degilim kilolu da degilim; ama kabul etmek lazim kisa boylular dolgun vucutlular daha caziptir sex icin. Cunku her pozisyona gelir. Esiniz de demek ki oyle kadinlardan hoslaniyor. Yoksa niye baksin kizin dolgun kalcalarina
biz böyle konuları aramızda espiri konusu yaparız eşimle
Olayi ozet gececegimm . Bir bucuk yildir evliyiz. Bugune kadar esimin bi yanlisini gormemistim. Geçmiş zaman kullaniyorum farkindaysaniz. Lakin bu oglen isten ciktik ikimizde . Yolu ters oldugu icin arabayi birakip metroya bindik. Duraga gelince onumuzden kisa boylu kilolu bi kiz indi. Kalcasini kivira kivira yurudu. O sira şeytan durttu esime baktim . Gozleri kizin kalcasinda((
Nereye bakiyorsun dedim. Kusura bakma sana yalan soyleyecrk degilim gozum kaydi dedi(( ama fark edince bakmadim çevirdim kafami dedi evet cevirdigini bende gördüm ama ondan şu an sadece tiksiniyorumm . Yataga girmek bana dokunmasina tahammulum yok. Cok dil döktü filan ama cok sogudum.
Güvenemiyorum. Yanimdayken sürekli birilerine bakarmi korkusu yaşıyorum(
Bana bunu yasattigi icin ondan da nefret ediyorum(((
Cevap olarak kusura bakma kemal benimde her an gozum birilerine kayabilir dedim. Ayrica.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?