gözüm kaydi kusura bakma:(((

uzun uzun baktı demedı,gözü kaymış..

biz kendımız ıstedıgımıze bakarken ıyı de,erkekler bakınca mı sapıkça oluyor..

gözü olan bakar..
Ben bakmıyorum o da bakmasin
Cokmu sey istiyorum
Sevgili degiliz evliyiz ya

Anlik olsa fark edemem ki zaten
Bu arada kilolu kisa boylu olupta dediginiz gibi seksi olan ben hic gormedim
Kilolu kisa olanlara da iyi ekmek cikti bu k9nudan ha

ayyy yerim seni ben bu ne güzel yorum duuu

adama at gözlüğü taksaydı bari diyeceğim ama bilemedim valla acıdım kız adamaaaaa

amaan bırak bunların daha büyük sorunları var esas. Hıncını şişko popolu kızdan çıkarıyo

Bence sizin saniye kavramınızda sorun var. Anlık bakmakla 1-2 saniyeden fazla bakmayı “uzun uzun” bakmak olarak yorumlamanıza hayran kaldım.

3. olarak soylemek istedigim de mesela bence 1.73 boya 64 kilo en azindan balik etidir, ben sevmem ama iyyyy ne bicim diye de kucumsemem. siz niye diger kadinlari asagiliyorsunuz? herkesin bir zevki var, esiniz de dolgun kadin seviyormus.

Bence sizin saniye kavramınızda sorun var. Anlık bakmakla 1-2 saniyeden fazla bakmayı “uzun uzun” bakmak olarak yorumlamanıza hayran kaldım.

peki size saygı duyuyorum. ama şunu tekrar etmek isterim. anlık olsa göz kaysa farkedilecek bi durum değildir 3. kişiler tarafından.

bol bol gözü kaysın o zaman eşlerimizin. nede olsa herkesin kayar. nede olsa normal (ALLAH Korusun)

hmm evet oyle istiyoruz, ciplakliktan kasit sort giymek mi mesela? kadin dusmani kadin en kotusu ya.

Konu sahibinin diğer yorumlarını görünce irkildim resmen. Bu ne biçim bir kibir? kendi fiziğiyle övünmeler, kızı aşağılamalar. Kusura bakmayın ama eşinizden önce kendinizi düzeltin.

Çok abartmışsınız görende adam bişey yaptı zanneder.Tamam sürekli baktıgını yakalasanız haklısınız bişey demiycem. Siz bile bakmışsınız dikkatinizi çekmiş kızın özelliklerini sayıyorsunuz. Adama yazık adam açıkca gözüm kaydı demiş. İnsanın nelere gözü kaymıyor. Tiksiniyorum dedirtcek bişey yapmamış bence .

amaan bırak bunların daha büyük sorunları var esas. Hıncını şişko popolu kızdan çıkarıyo

kendini okadar mükemmel görüyorki kocasının başka bir kadına bakma olasılı yok yani zavallı adam gel gelelim ki koca popolu kadın bunun bütün hayallerini suya düşürmüş hayal kırıklığı olmuş okadar da mükemmel değilmiş yani ALLAH KORUSUN .

Konu sahibi arkadaşada diyorum ki. Tamam küs tepkini koy ki anlasın senin bunu kabul etmediğini bu kadar geniş olmadığını. Artı senin gönül koyabileceğini anlasın. Ama bu bi günlük olsun mesela. Ikinci gün bu küsme olmasın. Artık konuyu kapayın yani eşinize karşı.

psstt!
psst psst!! bi sey dicem, kocaniz prno izliyor

sok sok sok!
"asla oyle bi sey yapmaz benimkisi"

Takıntılı bir eş için anlık bakmak uzun uzun bakma kategorisine girer. Hatta daha da abartıp tablo konu sahibinin durumuna dönebilir.

Kilolu kızlara bakılmaz mı, öncelikle bu kısmı anlamadım.
Tepkiniz bana çok fazla geldi, evet kimse istemez eşinin başkasına bakmasını ama adam size yalan söylememiş zaten. Bazen benden daha kıvrımlı poposu olan erkeklere benim de gözüm kayıyo, sapık mıyım neyim :44::44:
Tamam anlık tepki verebilirsiniz ama sanki adam sizi aldatmış gibi ondan tiksiniyorum, bana dokunmasını istemiyorum demek biraz hastalıklı bir kıskançlık gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…