- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 298
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Sizin yeğen noldu?
Ben bakmıyorum o da bakmasinuzun uzun baktı demedı,gözü kaymış..
biz kendımız ıstedıgımıze bakarken ıyı de,erkekler bakınca mı sapıkça oluyor..
gözü olan bakar..
Anlik olsa fark edemem ki zatenANLIK BAKMAMIŞ ANLIK OLSA TEPKİ ÇEKMEZ ZATEN. 1-2 sn yeden fazla bakadurmak uzun uzun bakmaktır evet.
anlık olsa gözü kaysa bunu başka bi insan farkedemez zaten çünkü. göz bu görmek zorundadır..
bakmaksa istek üzrine görmeyi devam ettirmektir. işte budur hoş olmayan
ayyy yerim seni ben bu ne güzel yorum duuu
adama at gözlüğü taksaydı bari diyeceğim ama bilemedim valla acıdım kız adamaaaaa
ANLIK BAKMAMIŞ ANLIK OLSA TEPKİ ÇEKMEZ ZATEN. 1-2 sn yeden fazla bakadurmak uzun uzun bakmaktır evet.
anlık olsa gözü kaysa bunu başka bi insan farkedemez zaten çünkü. göz bu görmek zorundadır..
bakmaksa istek üzrine görmeyi devam ettirmektir. işte budur hoş olmayan
Bence sizin saniye kavramınızda sorun var. Anlık bakmakla 1-2 saniyeden fazla bakmayı uzun uzun bakmak olarak yorumlamanıza hayran kaldım.
FiZigi guzel olsa anlayacagim
150 biyunda nerden baksan 80 kilo
BUNUN neyine gozu kayar bi insanin
Sapikca kayar
yeğen konusu ne? o da mı alıcı degıl,bakıcıymış?
Bazen kadınlar öyle giyiniyor öyle yürüyor ki ben bile bakıyorum. Evet bakmamak gerek ama göz kaymasindan bahsediyoruz. Öyle bir hal aldık ki kadınlar olarak çıplak gezelim ama bakmasınlar diyoruz böyle bir ortamda göz kaymaması çok zor. Eşiniz hatasını anladiysa üstüne gitmeyin..
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
Olayi ozet gececegimm . Bir bucuk yildir evliyiz. Bugune kadar esimin bi yanlisini gormemistim. Geçmiş zaman kullaniyorum farkindaysaniz. Lakin bu oglen isten ciktik ikimizde . Yolu ters oldugu icin arabayi birakip metroya bindik. Duraga gelince onumuzden kisa boylu kilolu bi kiz indi. Kalcasini kivira kivira yurudu. O sira şeytan durttu esime baktim . Gozleri kizin kalcasinda((
Nereye bakiyorsun dedim. Kusura bakma sana yalan soyleyecrk degilim gozum kaydi dedi(( ama fark edince bakmadim çevirdim kafami dedi evet cevirdigini bende gördüm ama ondan şu an sadece tiksiniyorumm . Yataga girmek bana dokunmasina tahammulum yok. Cok dil döktü filan ama cok sogudum.
Güvenemiyorum. Yanimdayken sürekli birilerine bakarmi korkusu yaşıyorum(
Bana bunu yasattigi icin ondan da nefret ediyorum(((
Cevap olarak kusura bakma kemal benimde her an gozum birilerine kayabilir dedim. Ayrica.
amaan bırak bunların daha büyük sorunları var esas. Hıncını şişko popolu kızdan çıkarıyo
Bayağı hararetli bir konusu vardı da. Eşi mesajlarını mı ne siliyodu yeğenin
peki size saygı duyuyorum. ama şunu tekrar etmek isterim. anlık olsa göz kaysa farkedilecek bi durum değildir 3. kişiler tarafından.
bol bol gözü kaysın o zaman eşlerimizin. nede olsa herkesin kayar. nede olsa normal (ALLAH Korusun)
peki size saygı duyuyorum. ama şunu tekrar etmek isterim. anlık olsa göz kaysa farkedilecek bi durum değildir 3. kişiler tarafından.
bol bol gözü kaysın o zaman eşlerimizin. nede olsa herkesin kayar. nede olsa normal (ALLAH Korusun)
kadın evden tartışıp ayrılırkende,kocası yegenını aramıştı o muydu..
yoksa konuları mı harmanladım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?