Gözümde batma var, yardım edin arkadaşlar

kelebekcik

evli ve çook mutlu:)
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
1.413
3
158
Balıkesir
merhaba kızlar..arife günü uyandığımda sol göz kapağımda bi batma hissettim..sonra sulanma yanma fln oldu..lenste kullanıyorum aynı zamanda..lensten kaynaklanan bi enfeksiyon sandım..daha önce enfeksiyon yaşadığım için kullandığım damlalar vardı onlardan aldım sabah akşam damlattım ertesi güne bi sorun kalmadı..bayramdan sonra 2 kez fln oldu yine damlayla hallettim..dün sabah kalktığımda yine aynı problem vardı..ve ne varsa göz kapağımın altında var..lensimi taktığımda gözümde bi batma hissetmiyorum..hafif yanma oluyo..böyle bi problem yaşayan var mı arkadaşlar?sizcede basit bi enfeksiyon olabilir mi?

Son düzenleme:
bende de buna benzer şeyler oluyordu ,göz bebeğime iğne batıyormuş gibi...kuruluktan dedi dr.ve devamlı suni göz yaşı kullanacakmışım.şimdi kuruma ve batma hissi yaşadığım her an damlatıyorum..iyi geliyor..özellikle pc ve tv karşısında çok kalınca daha çok kuruyorlar.az açıp kapadığımız için göz kendini nemlendiremiyormuş...umarım geçer kısa sürede rahatsızlığınız .acil şifalar...

teşekkür ederim canım..şuan lensim gözümde hiç bir rahatsızlık hissetmiyorum..çıkardığım anda batma başlıyo..umarım sorun düşündüğümüzden büyük değildir..

benimde var iki gündür yaa, bende lens kullanıyorum, gündüz hep bilgisyardayım, klimada var iş yerimde,akşamlarıda bilgisayardayım, sanırım benimde böle bişi:S

Arkadaşlar gözde batma hissi ile ilgili yeni yazılmış bir yazı buldum siz de okuyun istedim. Bu yazıyı yazan benim göz ameliyatımı yapan doktor .....................
Göz önemli valla arkadaşlar, ben ameliyat olunca anladım, ameliyatımda çok iyiydi, şimdi iyiyim şükür...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X