- 15 Ekim 2016
- 7.069
- 12.667
- 248
Yazi yazmayi ögren benceKımın olsa batar.tek derdi oğlu.lğlu ne derse dogru haklı. Ben bıyle bır eey gormedim.onumde egil bana tap dese tapar herhalde. Hamıleyım.ılgk alaka sıfır.bana degil yanı torunu sonucta.hıc heveslı degil ,laf olsjn dıye konusuyor.cok itici bi kadın ya.oglu mesala dese cocugumu da karımj da istemıyorum bırakıcam falan hemen tamam der.yanı dunyadakı tek dogrusu oğlu..
Halıyle ben de sogudum. Ilk bebegkm.ınsan ılgı alaka beklıyor mutluluk gormem istiyor karsıskndakınjn yuzunde. Ama nerde...
Zaten mesafelıydım iyice oldum.banane dımı oğlu dusunsun
Düşünmüyorlar iste kendileri bir onemli oluyor.Benim kv de aynı Allahtan benim aramamı istemez ya da istiyorsa da benim haberim yok ama eşim birkaç gün aramasın kızar küser telefona gelmez. Ki eşim kolay kolay aksatmaz, ailelerden uzakta yaşıyoruz, bazen kendi yoğunluğundan arayamıyor. Bilmiyor ki oğluşu buralarda nelerle uğraşıyor. Pandemi nedeniyle eve hastalık getirmeyeyim diye ayrı uğraşıyor, evin çoğu yükü onda alışveriş vs. evde bana da yardım ediyor çamaşır bulaşık yemekte, kendine sigara içimlik vakit ancak ayırıyor. Kv nin derdi de beni neden aramadın.
Belki size öyle geliyordur. Size karşı tavırları kötü mü?Kımın olsa batar.tek derdi oğlu.lğlu ne derse dogru haklı. Ben bıyle bır eey gormedim.onumde egil bana tap dese tapar herhalde. Hamıleyım.ılgk alaka sıfır.bana degil yanı torunu sonucta.hıc heveslı degil ,laf olsjn dıye konusuyor.cok itici bi kadın ya.oglu mesala dese cocugumu da karımj da istemıyorum bırakıcam falan hemen tamam der.yanı dunyadakı tek dogrusu oğlu..
Halıyle ben de sogudum. Ilk bebegkm.ınsan ılgı alaka beklıyor mutluluk gormem istiyor karsıskndakınjn yuzunde. Ama nerde...
Siber saldırı mı nedir girerken güvenlik hatası veriyorsiteye ne oldu yav
telden giremedim ama laptoptan girebiliyorum. bdv ye yazılan son mesajların saatlerine bakılırsa bayağı bir kişi de girememiş belliSiber saldırı mı nedir girerken güvenlik hatası veriyor
Eski köye yeni adet.... yarın başka bişeye takarsınız acele etmeyin..Kımın olsa batar.tek derdi oğlu.lğlu ne derse dogru haklı. Ben bıyle bır eey gormedim.onumde egil bana tap dese tapar herhalde. Hamıleyım.ılgk alaka sıfır.bana degil yanı torunu sonucta.hıc heveslı degil ,laf olsjn dıye konusuyor.cok itici bi kadın ya.oglu mesala dese cocugumu da karımj da istemıyorum bırakıcam falan hemen tamam der.yanı dunyadakı tek dogrusu oğlu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?