- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
E yok artik. Kiyasa bakVay arkadaş ya hamilesiniz diye size özel ne yapılmasını bekliyorsunuz hamile kalmak doğurmak çok matah bir şey değil ki kediler köpekler de doğuruyor hem de sokakta hemde çifter çifter
Yanı kendı annemden de ilgi beklemezdim şahsen arayıp hal hatır sorsa yeter başka napacak ki kocam dururkenYani ilgi beklemek cok manasiz olur. Sonucta o kendi annen degil onun icin teraryum gbi bir seyde olabilirsin
Benim kv hal hatir da sormuyor bunu dedim diye de elestiri aldim ama okusana bak ilk yazdgimiYanı kendı annemden de ilgi beklemezdim şahsen arayıp hal hatır sorsa yeter başka napacak ki kocam dururkenhe kocam ilgisiz olursa yataktan tekmeleyip atarım o ayrı sfhjkk
Gosterir kız sonra analik nasil olur onu gosterirBebegı kocanla sen yaptınız, kaynananla sen degıl.
İlgi alakayı kocan gosterıcek, kaynana bısey gostermek zorunda degıl.
Yahu nasıl matah bir şey değil insan soyu bu sayede var ..bir canlı meydana geliyor Allah'ın yaratmasiyla ..daha ne olsun acaba ..en mucizevi şey ..karnında senden bir parça büyüyor ...yani bu kadarda olmayın ..sürekli gördüğünüz şeyler normallesmis gözünüzde ..mesela herkes ucsaydi...şöyle derdini .. uçmak çokta matah bir şey değil kuşlarda uçuyor gibi ..yani biraz daha geniş açı diyorumVay arkadaş ya hamilesiniz diye size özel ne yapılmasını bekliyorsunuz hamile kalmak doğurmak çok matah bir şey değil ki kediler köpekler de doğuruyor hem de sokakta hemde çifter çifter
Ben sevmem sevilirim diyor işte sjajajsjsnsabbsKocanızdan ilgiyi bekleyin kv niye ilgi göstersin. Sevmiyorsun ama ilgi bekliyorsun ne alakaysa. Ne yapsın hamilesin diye her an her dakika pohpohlayıp sırtında mı taşısın.
İlgi konusunda ilgilenmemesi daha iyi degil mi? Neler okuyoruz burda ilginin dozu kaciyo falan haniKımın olsa batar.tek derdi oğlu.lğlu ne derse dogru haklı. Ben bıyle bır eey gormedim.onumde egil bana tap dese tapar herhalde. Hamıleyım.ılgk alaka sıfır.bana degil yanı torunu sonucta.hıc heveslı degil ,laf olsjn dıye konusuyor.cok itici bi kadın ya.oglu mesala dese cocugumu da karımj da istemıyorum bırakıcam falan hemen tamam der.yanı dunyadakı tek dogrusu oğlu..
Halıyle ben de sogudum. Ilk bebegkm.ınsan ılgı alaka beklıyor mutluluk gormem istiyor karsıskndakınjn yuzunde. Ama nerde...
Zaten mesafelıydım iyice oldum.banane dımı oğlu dusunsun
Adresinizi verir misiniz? Size en acilinden Bir TDK sözlük göndermek istiyorumKımın olsa batar.tek derdi oğlu.lğlu ne derse dogru haklı. Ben bıyle bır eey gormedim.onumde egil bana tap dese tapar herhalde. Hamıleyım.ılgk alaka sıfır.bana degil yanı torunu sonucta.hıc heveslı degil ,laf olsjn dıye konusuyor.cok itici bi kadın ya.oglu mesala dese cocugumu da karımj da istemıyorum bırakıcam falan hemen tamam der.yanı dunyadakı tek dogrusu oğlu..
Halıyle ben de sogudum. Ilk bebegkm.ınsan ılgı alaka beklıyor mutluluk gormem istiyor karsıskndakınjn yuzunde. Ama nerde...
Bu çocuğun babası kayınvalideniz gibi bahsetmişsinizKımın olsa batar.tek derdi oğlu.lğlu ne derse dogru haklı. Ben bıyle bır eey gormedim.onumde egil bana tap dese tapar herhalde. Hamıleyım.ılgk alaka sıfır.bana degil yanı torunu sonucta.hıc heveslı degil ,laf olsjn dıye konusuyor.cok itici bi kadın ya.oglu mesala dese cocugumu da karımj da istemıyorum bırakıcam falan hemen tamam der.yanı dunyadakı tek dogrusu oğlu..
Yahu nasıl matah bir şey değil insan soyu bu sayede var ..bir canlı meydana geliyor Allah'ın yaratmasiyla ..daha ne olsun acaba ..en mucizevi şey ..karnında senden bir parça büyüyor ...yani bu kadarda olmayın ..sürekli gördüğünüz şeyler normallesmis gözünüzde ..mesela herkes ucsaydi...şöyle derdini .. uçmak çokta matah bir şey değil kuşlarda uçuyor gibi ..yani biraz daha geniş açı diyorum
Her canlı ürüyor sadece insan değil o canlar da acı çekiyor yük taşıyor falan şımarıklık yapmaya gerek yok evet zorunuza mı gitti bebeğine kendine iyi bakarsın olur biter sağdan soldan aaa hamile geliyor aaa nasıl ya hamile sen çok yaşa sen bir tanesin tanrıçasın demelerini beklemek de ne bilimDoğurmak matah bir şey değil kedi köpekte doğuruyor, ne kadar şımarıksın, kraliyet ailesine veliaht mı doğuruyorsun diyin diyin sonra adamlar ne değer biliyor ne kıymet. Bir şeye heves ediyorsun ne gerek var oluyor, aman bi sen mi doğuruyorsun abartma, zavallı anacığım on tane doğurmuş tarlada, ninem bahçede on beş tane doğurmuş, anam neler çekti gık demedi, şimdi bulaşığınızı çamaşırınızı makine yıkıyor siz evde yan gelip yatıyorsunuz bide mızmızlanıyorsunuz gibi laflara maruz kalmak size hak. Yaptıklarınızın değerinin bilinmemesi, hanzo kocalar size müstehak. Değerinizi düşürmeye devam edin, zaten ülkede kadına çok değer veriliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?