Sevmediğin birinden ilgi alaka neden bekliyorsun ki? O ilgilenmese ne olur gerçekten çok mu lazım?Kımın olsa batar.tek derdi oğlu.lğlu ne derse dogru haklı. Ben bıyle bır eey gormedim.onumde egil bana tap dese tapar herhalde. Hamıleyım.ılgk alaka sıfır.bana degil yanı torunu sonucta.hıc heveslı degil ,laf olsjn dıye konusuyor.cok itici bi kadın ya.oglu mesala dese cocugumu da karımj da istemıyorum bırakıcam falan hemen tamam der.yanı dunyadakı tek dogrusu oğlu..
Halıyle ben de sogudum. Ilk bebegkm.ınsan ılgı alaka beklıyor mutluluk gormem istiyor karsıskndakınjn yuzunde. Ama nerde...
Zaten mesafelıydım iyice oldum.banane dımı oğlu dusunsun
Neden hamilesınız diye ınsanlar sıze ışgı gostersın.Siz karar verıyorsunuz çocuk yapmaya kayınvalıdenız deıl.Boyle her seye takarsanız çocuk hısseder.Benım umrumda olmazdı şahsen .Allah sıze anne olmayı nasıp etmıs lutfen bu tarz olgularla kemdınızı uzmeyın.Demekkı kadın ilgi duymuyor.Kımın olsa batar.tek derdi oğlu.lğlu ne derse dogru haklı. Ben bıyle bır eey gormedim.onumde egil bana tap dese tapar herhalde. Hamıleyım.ılgk alaka sıfır.bana degil yanı torunu sonucta.hıc heveslı degil ,laf olsjn dıye konusuyor.cok itici bi kadın ya.oglu mesala dese cocugumu da karımj da istemıyorum bırakıcam falan hemen tamam der.yanı dunyadakı tek dogrusu oğlu..
Halıyle ben de sogudum. Ilk bebegkm.ınsan ılgı alaka beklıyor mutluluk gormem istiyor karsıskndakınjn yuzunde. Ama nerde...
Az ötede oynuyormus kaynana ne guzel. Takilmayin ilgilenmesin, ilgilenmek zorunda degil.Kımın olsa batar.tek derdi oğlu.lğlu ne derse dogru haklı. Ben bıyle bır eey gormedim.onumde egil bana tap dese tapar herhalde. Hamıleyım.ılgk alaka sıfır.bana degil yanı torunu sonucta.hıc heveslı degil ,laf olsjn dıye konusuyor.cok itici bi kadın ya.oglu mesala dese cocugumu da karımj da istemıyorum bırakıcam falan hemen tamam der.yanı dunyadakı tek dogrusu oğlu..
Bence çok saçma niye bebeğin nasıl iyi mi doguruyon mu ultrasonda ne gördünüz kan degerlerin nasıl aşılarını oldun mu bebek saglikli mıymışBenimki aramiyor bile nasil gidiyor dye ya da muayne sonrasi ama ben aramasam 2 haftaya sorun çıkarır neden aramadin diye.
Ilgi degil bir nasil gidiyoru bekliyorum bak yalan değil. Insan oğlunun çocuğu olacak muayne sonrasi bile merak etmez mi yahu
Ben aramayinca sorun cikarmasa bunu da dert etmem. Bana uzak Allaha yakin derim
Olur mu canim öyle şey.Bence çok saçma niye bebeğin nasıl iyi mi doguruyon mu ultrasonda ne gördünüz kan degerlerin nasıl aşılarını oldun mu bebek saglikli mıymış
Gibi şeyler sorması çok manasız
Sorun olursa haberi olur zaten niye arasın ki
Yani ilgi beklemek cok manasiz olur. Sonucta o kendi annen degil onun icin teraryum gbi bir seyde olabilirsinKocanızdan ilgiyi bekleyin kv niye ilgi göstersin. Sevmiyorsun ama ilgi bekliyorsun ne alakaysa. Ne yapsın hamilesin diye her an her dakika pohpohlayıp sırtında mı taşısın.
Kımın olsa batar.tek derdi oğlu.lğlu ne derse dogru haklı. Ben bıyle bır eey gormedim.onumde egil bana tap dese tapar herhalde. Hamıleyım.ılgk alaka sıfır.bana degil yanı torunu sonucta.hıc heveslı degil ,laf olsjn dıye konusuyor.cok itici bi kadın ya.oglu mesala dese cocugumu da karımj da istemıyorum bırakıcam falan hemen tamam der.yanı dunyadakı tek dogrusu oğlu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?