Gozume batan kaynana

olympiass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
1.476
1.772
133
Kımın olsa batar.tek derdi oğlu.lğlu ne derse dogru haklı. Ben bıyle bır eey gormedim.onumde egil bana tap dese tapar herhalde. Hamıleyım.ılgk alaka sıfır.bana degil yanı torunu sonucta.hıc heveslı degil ,laf olsjn dıye konusuyor.cok itici bi kadın ya.oglu mesala dese cocugumu da karımj da istemıyorum bırakıcam falan hemen tamam der.yanı dunyadakı tek dogrusu oğlu..
Halıyle ben de sogudum. Ilk bebegkm.ınsan ılgı alaka beklıyor mutluluk gormem istiyor karsıskndakınjn yuzunde. Ama nerde...
Zaten mesafelıydım iyice oldum.banane dımı oğlu dusunsun

Ne yapsa mutlu olursunuz.yani hamilesiniz bebeginiz sizin en cok sizin mutlu olmaniz lazim cok cok olsa babannesi ne yapsin dunyalarimi sersinler. Alacagi bir altin yapacagi takimlar dir en fazla. Yasli insanlar daha ne bekliyosunuz. Bu saydiklarimida yaparsa zaten opun basininiza koyun ama yok yapmazlarsada ben olsam zarraida olmasn yararida der gecerim.

Sevmediğin birinden ilgi alaka neden bekliyorsun ki? O ilgilenmese ne olur gerçekten çok mu lazım?

Neden hamilesınız diye ınsanlar sıze ışgı gostersın.Siz karar verıyorsunuz çocuk yapmaya kayınvalıdenız deıl.Boyle her seye takarsanız çocuk hısseder.Benım umrumda olmazdı şahsen .Allah sıze anne olmayı nasıp etmıs lutfen bu tarz olgularla kemdınızı uzmeyın.Demekkı kadın ilgi duymuyor.

Eşiniz için de benzer bir konu açtınız yanılmıyorsam, hamileyim esktra ilgi göstermiyor diye.

Fazla beklenti içindesiniz, gözünüze birşeyleri batırmak için çaba harcıyorsunuz gibi duruyor konuları okuyunca.

Az ötede oynuyormus kaynana ne guzel. Takilmayin ilgilenmesin, ilgilenmek zorunda degil.

Benimki aramiyor bile nasil gidiyor dye ya da muayne sonrasi ama ben aramasam 2 haftaya sorun çıkarır neden aramadin diye.
Ilgi degil bir nasil gidiyoru bekliyorum bak yalan değil. Insan oğlunun çocuğu olacak muayne sonrasi bile merak etmez mi yahu
Ben aramayinca sorun cikarmasa bunu da dert etmem. Bana uzak Allaha yakin derim

Bence çok saçma niye bebeğin nasıl iyi mi doguruyon mu ultrasonda ne gördünüz kan degerlerin nasıl aşılarını oldun mu bebek saglikli mıymış
Gibi şeyler sorması çok manasız
Sorun olursa haberi olur zaten niye arasın ki

Olur mu canim öyle şey.
Kendisini neden aramam icin diretiyor bu manasiz geliyorsa. Bizde arayip hal hatir soruyoruz napiyoruz. Telefondan röntgen cekip hastalik mi teshis ediyoruz.

Insanlar hal vakit sorulsun ister sayin zorunlu. Kendin istiyorsan karsindaki de ister. Ben sorun etmem normalde dedim zaten kendi sorun etmese. Ama beni zorunlu tutup kendi yapmıyorsa bu sıkıntı.

Tabiki kirk yilda bir kez arayip sen nasilsin ,bebek nasil diye sorabilir.
Ne var bunda?
Ya da onemli tahliller sonrasi sorabilir.
Insan insana bu zamanlarda lazim zaten. Niye arasin diye bir sey mi var. Telefonun icat edilme sebebi bu zaten. Gormedgin birine hal vakit sormak.
Dedigim su kisaca kendin halin vaktin sorulsun istiyorsan sende arayip soracaksin. Sonra haberimiz yok diye surat yapmayacaksin. Ya da karsindaki aranmadigi icin seni aramiyor diye.
Ilgi baska hal hatir sormak, bir sorun var mi diye sormak baska.
Bir cogunu yuzune de soyledim ama degisen bir sey yok. Bir yerden giriyor bir yerden çıkıyor.

Kocanızdan ilgiyi bekleyin kv niye ilgi göstersin. Sevmiyorsun ama ilgi bekliyorsun ne alakaysa. Ne yapsın hamilesin diye her an her dakika pohpohlayıp sırtında mı taşısın.
Yani ilgi beklemek cok manasiz olur. Sonucta o kendi annen degil onun icin teraryum gbi bir seyde olabilirsin

Sen "oğlum ne derse doğrudur" yerine " ben ne dersem doğrudur" diyen kv görsen bence şükredersin kendi kayınvalidene.
Ayrıca nasıl bir sevgi bekliyorsunuz yahu kayınvalidenizden ben benimki aradığında off yine mi arıyor diye açmamaya bahane arıyorum.

Ha bir de zaten karımı çocuğumu bırakacağım diyen herif annesinin lafıyla dönecekse zaten dönmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…