Geçmiş olsun. Eğer devamlı bilgisayar ve telefon ekranına bakıyorsanız göz yorgunluğu ya da kuruluğu olmuş olabilir. O da genellikle batma şeklinde ortaya çıkıyor. Bana kalırsa ne yapın edin mutlaka doktora gidin.Yaaa acil bi durum lutfen yardımcı olun , simdi ben yemek yiyodum sonra birden sol gozume bisey oldu bulanik goruyorum sol gozumle yatam bulanık diyemem ama dalgalı gibi ve o gozume cok fazla ısık geliyor o yuzden bulanık goruyorum ve birden oldu , anneme soyledim gozumu dinlendir dedi gecistirdi , hastsaneye galanda gidemem kar var heryer buzlu , sizce ne olmus okabilir nasıl gecer kafayi yemek uzereyim napicam?
Acil olarak hastaneye gitmelisiniz. Buradan kimse size yardımcı olamaz. Yapacağınız yanlış bir şey daha büyük hasarlara neden olur. Sağlığınız bu kadar önemsiz mi?Yaaa acil bi durum lutfen yardımcı olun , simdi ben yemek yiyodum sonra birden sol gozume bisey oldu bulanik goruyorum sol gozumle yatam bulanık diyemem ama dalgalı gibi ve o gozume cok fazla ısık geliyor o yuzden bulanık goruyorum ve birden oldu , anneme soyledim gozumu dinlendir dedi gecistirdi , hastsaneye galanda gidemem kar var heryer buzlu , sizce ne olmus okabilir nasıl gecer kafayi yemek uzereyim napicam?
Ya sen niye her konunda bişey hastasısın ve çok kötüsün ama asla hastaneye gidemiyosun sksksks Burdan kimse seni online muayene de edemez tanı da koyamaz tedavi de yapamaz. Kaldırıp totonu gidiceksin en yakın sağlık kurulusuna eğer bi sorunun varsa. O kadar ölüp bitiyosan 112Yaaa acil bi durum lutfen yardımcı olun , simdi ben yemek yiyodum sonra birden sol gozume bisey oldu bulanik goruyorum sol gozumle yatam bulanık diyemem ama dalgalı gibi ve o gozume cok fazla ısık geliyor o yuzden bulanık goruyorum ve birden oldu , anneme soyledim gozumu dinlendir dedi gecistirdi , hastsaneye galanda gidemem kar var heryer buzlu , sizce ne olmus okabilir nasıl gecer kafayi yemek uzereyim napicam?
Hastaneye gidin hemen tabiiki burada kimse bilemez.Yaaa acil bi durum lutfen yardımcı olun , simdi ben yemek yiyodum sonra birden sol gozume bisey oldu bulanik goruyorum sol gozumle yatam bulanık diyemem ama dalgalı gibi ve o gozume cok fazla ısık geliyor o yuzden bulanık goruyorum ve birden oldu , anneme soyledim gozumu dinlendir dedi gecistirdi , hastsaneye galanda gidemem kar var heryer buzlu , sizce ne olmus okabilir nasıl gecer kafayi yemek uzereyim napicam?
Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Düz çizgileri yamuk ve dalgalı mı görüyorsunuz?Yaaa acil bi durum lutfen yardımcı olun , simdi ben yemek yiyodum sonra birden sol gozume bisey oldu bulanik goruyorum sol gozumle yatam bulanık diyemem ama dalgalı gibi ve o gozume cok fazla ısık geliyor o yuzden bulanık goruyorum ve birden oldu , anneme soyledim gozumu dinlendir dedi gecistirdi , hastsaneye galanda gidemem kar var heryer buzlu , sizce ne olmus okabilir nasıl gecer kafayi yemek uzereyim napicam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?