Gozüme birsey oldu

ninis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2021
130
0
8
22
Yaaa acil bi durum lutfen yardımcı olun , simdi ben yemek yiyodum sonra birden sol gozume bisey oldu bulanik goruyorum sol gozumle yatam bulanık diyemem ama dalgalı gibi ve o gozume cok fazla ısık geliyor o yuzden bulanık goruyorum ve birden oldu , anneme soyledim gozumu dinlendir dedi gecistirdi , hastsaneye galanda gidemem kar var heryer buzlu , sizce ne olmus okabilir nasıl gecer kafayi yemek uzereyim napicam?

Bence bir hastaneye git
Herşey olabilir
Ne anneler varya

Muayene etmeden bilemem hastaneye git

Geçmiş olsun. Eğer devamlı bilgisayar ve telefon ekranına bakıyorsanız göz yorgunluğu ya da kuruluğu olmuş olabilir. O da genellikle batma şeklinde ortaya çıkıyor. Bana kalırsa ne yapın edin mutlaka doktora gidin.

Tanaiyonunuz da filan düşme yükselme tarzı bir şey olabilir mi bnimde lisedeyken bir anda sol gözümde görüntünün yarısı gitmişti stresten dediler

Bir doktora görünmenizde fayda var. Önce göz doktoru bir değerlendirme yapsın, kendisi gerekirse yönlendirme yapacaktır. Lütfen geciktirmeyin.

Acil olarak hastaneye gitmelisiniz. Buradan kimse size yardımcı olamaz. Yapacağınız yanlış bir şey daha büyük hasarlara neden olur. Sağlığınız bu kadar önemsiz mi?

Hiç vakit kaybetmeyin, göz çok anlık bir durum..Acil müdahale edilmesi gereken bir durum olabilir..Doktora gidin

Durumun ciddiyetini siz bilirsiniz.
Bazen basit bir şey(kirpik vs..) anlarsınız zarar gelmeyeceğini...
Ancak telaş ettiğinize göre önemli.
Aile hekimine başvurun en azından durum ciddi ise hastaneye git der yoksa damla verir rahatlarsın.

Göz tansiyonu ile ilgili bir şey olabilir. Sağlık ocağına değil direk göz doktoruna gidin. Ertelemeyin

Ya sen niye her konunda bişey hastasısın ve çok kötüsün ama asla hastaneye gidemiyosun sksksks Burdan kimse seni online muayene de edemez tanı da koyamaz tedavi de yapamaz. Kaldırıp totonu gidiceksin en yakın sağlık kurulusuna eğer bi sorunun varsa. O kadar ölüp bitiyosan 112

İnşallah basit bir sebeptir ama bir tanıdıkta olmuştu genç biri. Bir anda göremiyorum demiş bir gözünden.Kanama varmış gözünde çok riskli bir ameliyat geçirdi.

Ben de geçen sene bir uyandım sol gözüm bulanık görüyor. Göz doktoruma gittim hemen. Muz ye dinlen dedi. Yani aslında gözümü yorduğum için bulanık görerek uyanmıştım. Ertesi güne geçti. Siz yine mutlaka doktora gidin ama en kötüsünü düşünmeyin. Basit bir şey de olabilir.

16 yaşındasın annenle gitmelisin yoksa elin boş dönersin.

Hastaneye gidin hemen tabiiki burada kimse bilemez.

Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Düz çizgileri yamuk ve dalgalı mı görüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…