Gozumu Kararttim, Msj atacagim kizlar !

tatlım git cek köşeye boyle iken böyle de %50 kabul etme olasılığı var bence bu yuksek bı olasılık yok olmaz dese de boşver nasıl olsa bıda gormuycen bıraz uzulursun ataarsın sora uzerınden

ozel sektor der canim cok bariz ben de devlet dusunmem zati. daha baska konu uretmeliyim :)))

Son düzenleme:
tatlım git cek köşeye boyle iken böyle de %50 kabul etme olasılığı var bence bu yuksek bı olasılık yok olmaz dese de boşver nasıl olsa bıda gormuycen bıraz uzulursun ataarsın sora uzerınden
artik goremeyecegim sadece sosyal paylasim sitesinden ilerleyebilirim.
ben direkt hoslaniyorum demem diyemem ya, hem iliski icin karar vermek zorunda birakmak istemiyorum.
Aslinda belki be istemycem onu, hic tanimiyorum ki. belki ulasilmazligin verdigi bir duygu yogunlugu.

o zaman konusma canım nasıl olsa iş arkadasın ekle feysten ne kadar yoğun olsada gırıyordur canın nasıl istiyorsa öyle yap

Staj raporu falan yazmayacak mısın mesela onun için yardım iste, araya da espri falan kat işte muhabbet etmeye çalış, sonra olursa olur, kısmet

olabilir emin olmadim neden ki :)

Anlattıklarınız acayip derecede başak burcu erkeğini çağrıştırdı da bana :) Her neyse. Bence o abinin söylediğine tam olarak güvenmemiş olabilir. Çok sağlamcı bir karakteri varsa bundan tamamen emin olmadan sana söylemek istemiyordur. Ben de çok benzer şeyler yaşadım. Bir ortak arkadaşımız -eski- erkek arkadaşıma ondan hoşlandığımı söylemişti verdiği cevap: sen yanlış anlamışsındır, yoktur öyle bişey Meğer o sıra o da benden hoşlanıyormuş ama emin olmak için temkinli davranmış. Aynı şekilde bir daha görüşmeyeceğiz demesi de vereceğin cevabı merak ettiğinden olabilir, bakalım 'yoo görüşürüz' vs diyecek misin.. Eğer tahmin ettiğim gibiyse çok zor bir adama denk gelmişsin, Allah yardımcın olsun.. Ama ilk adımı atmaktan korkma. Duygularından eminsen kendini frenleme. İlerde daha büyük pişmanlıklara yol açabilir. Hayat fazla irdeleyip düşünmek için çok kısa :) İçinden ne geliyorsa onu yap. En kötü ne olabilir? Sen de yoluna bakarsın en azından.

Edit: doğru tahmin etmişim, başakmış :)

Son düzenleme:

ahaha supersin canim gulumseyerek okudum :)) sen cevap yazarken netten soyle bi basak burcuna baktim da hakikaten dedigin kadar varmis, ben koc o basak normalde haftaya rapor icin gidecektim ama o izinde oldugu icin karsilasmiycaktik, simdi 2 hafta sonra gitsem mi diye dusunuyorum, hem onu da gormus olurum raporun acelesi yok. dedigin gibi hayat cok kisa dusunmek icin, hele de bu kadar cok dusunmek icin, o kadar cok yapmam gereken sey var ki, isin icinden cikmaya calisiyorum, belirsizligi ortadan kaldirmam lazim yoksa baska biseye odaklanamiyorum hep boyle olmustur hayatimda. en kotusu ne olabilir, reddedilirim, faceden siler. bu kadar, nasipte yoktur demektir bu da. git-gel yasattin bana bak bekleyeyim diyordum ne guzel tesekkurler cevabin icin.

Rica ederim canım, ne demek :) Göz korkutucu şeyler var başaklar için ancak çok sağlam karakterlilerdir. Asla yalanı dolanı olmaz. Neyse odur. Biraz fazla dümdüzdür ama, olsun :) Mantıkları hep ön plandadır. Duygularını saklandığı yerden bulup çıkarmak da zordur. Ancak 1 kere çıktı mı nasıl bi adama dönüştüğüne inanamazsın, sevdi mi tam sever yani. Bak ben tüm bunları uzun süre önce ayrılmış (ayrılmak zorunda bırakılmış) birisi olarak söylüyorum. Hani ayrılması bile adam gibidir, zarar gelmez..

Herşey gönlünce olur umarım :)

Staj raporu falan yazmayacak mısın mesela onun için yardım iste, araya da espri falan kat işte muhabbet etmeye çalış, sonra olursa olur, kısmet

rapor imzalatmaya gidicem. haftaya gidecektim o izinde olacakti. en iyisi 2 hafta sonra gitmek.
zaten sormustu, rapor imzalatmaya gelirsen gorusuruz diye ben de yok ben haftaya halletcem onu demistim
su ara soru soramam ki gercekten isi basindan askin. mesaiye kaliyor, ordaki islerini bile ben yapamam vaktim yok deyip deyip erteliyor. isim yine Allaha kaldi iste, duadan baska carem yok yine

İçim şişti bu konudan sürekli bakıyorum bir gelişme var mı konuştunuz mu kabul mu etti tersledi mi ama yok hiçbir gelişme yoooookkk ! Walla gidip ben konuşcam artık bu kız seni seviyor görr diye

ne guzel yazdin, sag olasin Allah senin de gonlune gore versin insallah cok mutlu olursun hayirli ve dogru kisiyle
hele bir hafta gecsin yine yazarim buraya, konuma beklerim seni :) simdilik beklemedeyim, adam da tatilini yapsin.

ne guzel yazdin, sag olasin Allah senin de gonlune gore versin insallah cok mutlu olursun hayirli ve dogru kisiyle
hele bir hafta gecsin yine yazarim buraya, konuma beklerim seni :) simdilik beklemedeyim, adam da tatilini yapsin.

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, takipteyim ben de :) Fazla hırpalama kendini.. İyi geceler.

İçim şişti bu konudan sürekli bakıyorum bir gelişme var mı konuştunuz mu kabul mu etti tersledi mi ama yok hiçbir gelişme yoooookkk ! Walla gidip ben konuşcam artık bu kız seni seviyor görr diye

basak burcuymus ablasi :))) ondan zorlaniyormusuz bu kadar
sag ol ilgilendigin icin, insallah hayirlisiyla sonuclanir. fazla bekleyemiycem zaten boyle giderse. maksimum 2 hafta.
bu arada yaklasik 20 gun sonra da dogum gunu. belki burdan bir ekmek cikar bana :44:

2 hafta mııııı 2 hafta çok ben çatlarım walla meraktan bir an önce hallet meraktayız burda

Aklıma da taktik gelmiyor ki vereyim , neyse geldiği an paylaşırım

2 hafta mııııı 2 hafta çok ben çatlarım walla meraktan bir an önce hallet meraktayız burda

Aklıma da taktik gelmiyor ki vereyim , neyse geldiği an paylaşırım

en kotu ihtimalle arkadas olabilir miyiz ben tecrubelerinizden faydalanmak gorusmek isterim derim ama bisi derim mutlaka.
ve gelismeleri de yazicam tabi ki :) dogum gunu yaklasiyor bi de. akliniza bir sey gelirse yazin unutmayin

en kotu ihtimalle arkadas olabilir miyiz ben tecrubelerinizden faydalanmak gorusmek isterim derim ama bisi derim mutlaka.
ve gelismeleri de yazicam tabi ki :) dogum gunu yaklasiyor bi de. akliniza bir sey gelirse yazin unutmayin

ya aklıma ne geldi .. şimdi bu çok nazlı bir bebe ya açılamıyor hiç ilişkisi olmuyor uzak resmi falan ... şimdi , diyelim sizin iş oldu .. yarın bir gün en ufak bişey de bile çekecek kendini .. Seni çok yorar bu çocuk ya çok mu aşıksın

hayırlısı olsun. zaten oncekı ılıskımden tecrubelıyım. daha saglam basıyorum. evet cok asigim ve kucuk bi ihtimal de olsa diyelim ki iliskimiz oldu. illaki zorlanacak, sabrederim mutlaka . abi de soylemisti, sen ogretirsin diye :)))))) yorulsam da karakteri duzgunse ve sevecegine inaniyorsam kalirim ama kendimi degersiz hissettigim anda- ki allah gostermesin- cekip gitmesini de bilirim.

O zaman hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…