Gozumu Kararttim, Msj atacagim kizlar !

ilişkinin değerini atılan ilk mesajın kimden bakıldığını sanmıyorum cnaım. o senin zamanla göstrceğin davranışa göre değişir takılma öyle şeylere
arkadasımkide şöyle başladı canım aynı iş yerinde çalışıyorlardı arkadasım cocuktan cok hoslanıyordu hıc acılmazken ortam o hale donmedn cocuk ısten cıktı sonra oda snın gibi atsam mı atmasammı arasında kaldı ve sonra attı sonuc belli

cnm sakın öle kahve içmeye filan davet etme:) hislerini belli etmemelisin hemen ilk başta adım adım git.. facete ekliyse ilk önce paylaştığı şeyleri begenebilir yada yorum yazabilirsin böylelikle aklına girmiş olursun inceden.. bu ilk aşama olsun:) sonrasında bi arkadasın dediği gibi işini kariyerini filan bahane et. yardımcı olması için istekte bulun. şuan benimde aklıma gelmiyor nasıl bişey yazacagın ama buradakilerden parlak bi fikir çıkacagına inanıyorum:) ama sakın sevdiğini söyleme sakın:)

Ya ben erkek arkadaşıma hislerimi söylemiştim olumlu da cevap aldım şu ana kadar hiç pişman olmadım ben açıldığım için benim söylememden sonra başladığımğz için inşALLAHta olmam :))

off super yaa, darisi basima olsun insallah hayirlisiyla.. cok zormus bu isler. sonucunda tecrube olsa da yine de insan cok cekiniyor.
kaldi ki ne yazacagimi hala bilemedim..

simdi ne dersem diyeyim zaten anlamayacak mi niyetimi :)) o yuzden direkt soyleyim olursa olur olmazsa olmaz diye dusundum.
face de hic aktif degil biliyo musun.. ne begeniyor bisi ne paylasiyor.. valla pek fikir alamiyorum burdan ben oyle oldukca iyice karamsara bagliyorum. sevdigimi soylemekten ziyade, tanimak isterim yakindan demeyi dusunyordum. deme mi diyorsun yani ??

Ya ben erkek arkadaşıma hislerimi söylemiştim olumlu da cevap aldım şu ana kadar hiç pişman olmadım ben açıldığım için benim söylememden sonra başladığımğz için inşALLAHta olmam :))

sen gel bakalim burayaa :)))) nasil soyledin anlatir misin?? nerde tanistiniz bir de :))
insallah olmazsin canim. mutluluklar.

sen gel bakalim burayaa :)))) nasil soyledin anlatir misin?? nerde tanistiniz bir de :))
insallah olmazsin canim. mutluluklar.

Geldiimmm :)))
Sağol tatlım inşALLAH :)

Ya biz zaten konuşuyorduk ama arkadaş anlamındaydı bizim yani başta öyleydi ben kafamı dağıtıyordum yeni bir ilişkiden çıkalı 3 ay olmuştu.
Bi gece konuşuyoruz dedim o kadar mesaj oluyor ben tüm önceliği sana veriyorum içimden öyle geliyor nedeninin bilemiyorum ama seninle konuşmak hoşuma gidiyor belki sende durum bu değil ama ben söylemek istedim hoşlanmak evresinde daha sende yoksa o durum istersen arkadaşın olarakta devam ederim bi tersliği olmaz daha başlama aşamasında( burda bunu dedim ki totoşu kalkmasın aha kız gidebilir desin diye ) ama istemezsen konuşmayıda keserim oda etkilemez (atara bak ataraa )
ondada varmış başladık 2 3 gün sonra

ne guzel muhabbetiniz varmia ya bizde o yok iste.kaldi ki "siz" diye hitap ettigim birisi kendisi. ve de aramizda bir resmiyet var.
size mutluluklar dilerim bir omur

canım neden uzun bir mesaj dusunuyorsunki kendını tanıtıp merhaba nasılsın desen sadece neden uzun uzadıya birşey düşünüyorsun ki

canım neden uzun bir mesaj dusunuyorsunki kendını tanıtıp merhaba nasılsın desen sadece neden uzun uzadıya birşey düşünüyorsun ki

yani direkt lonk diye ..merhaba:) ya ben sizden hoslaniyorum ve yakindan tanimak istiyorum sizi. bu mudur sadece
sonucta taniyor beni, facebooktan ekliyiz. az cok iletisimimiz de oldu stajim esnasinda bir kac kez bilerek is cikarmistim kendime.
hepsinde de yardim etmisti oyle soguk soguk

ne guzel muhabbetiniz varmia ya bizde o yok iste.kaldi ki "siz" diye hitap ettigim birisi kendisi. ve de aramizda bir resmiyet var.
size mutluluklar dilerim bir omur

Tekrar sağol canım

Evet muhabbet olması iyi bir açıdan tanıyorsun.

hal atırdan gir mevzuya bencede

at bi msj canım ya bunda bu kadar büyütülecek birşey yok.. mrb nasılsın diyerek gir muhabbete:) cvp verir diye düşünüyorum, öle öle aranızdaki samimiyet artmış olur, cvp vermezsede bir odundan Allah beni korudu diye şükredersin:) hem zaten hiç çıktığı olmamış diyosun, niyetini kolay kolay anlamaz o bence :)

hiç sevgilisinin olmaması pek inandırıcı değil açıkçası
ha hiç olmamışsa da; bu senin de olmayacağın anlamına gelmiyor
insan bazen iç sesini dinlemeli ben dinledim ve sonuç 4buçuk yıl :)
bu arada konu epeydir var sanırım son durum nedir merak ettim..

simdi haftaya gorecegim zaten. rapor icin isyerine ugramam lazim. o gunun aksamina da msj atmayi dusunuyorum.
"merhaba nasilsin" demeli miyim gunduz gordugum adama aksam o kadar bekliyorum will done canim ya, degsin bari.
icime sinsin​

biz nedersek diyelim sen o mesajı atacaksın o belli:)içinde tutamayan insanlardansın.o zaman hiç hoşlanmaktan falan bahsetmeden sizi yakından tanımak istiyorum malum düzgün insanlara herzaman rastlanmıyor...gibi mesafeli cümleler kur.en azından ona ayılıp bayılıyorsun zannetmesin.olumsuz yaklaşırsa bile sorun değil ben sadece yakından tanımak istedim der geçersin.
(sen bu adamın kızlara açılamadığından eminmisin hangi devirde yaşıyoruz.hoşlanan erkekler içinde tutamaz bir şekilde belli eder aslında)

bence beklediğin hata at anasını satıyım ne kaybedeceksin ki ??? fazla gurur kimseye iyi gelmez.. belki kaderinde bu mesajı atman gerekiyor sonra pişman olmaman için yani keşke atsaydım diyeceğine yap gitsin.. bence hayat çok kısa böyle beklemek için sonunda ölüm de yok.. en fazla hayır der olur biter içinde kalacağına yaşacayağını yaşa ve gör.. tabii bence canım

ayy inanmiyorum yaa masallah
daha msj atilmadi canim, dusunulmekte ve dusunurken de kafayi yedirtmekte..
siz nasil basladiniz? anlatir misin? bir de ben ne yazacagimi bilmiyorum. sonucta "siz" diye hitap ettigim bir insan.

Bu msj hala atılmadı mı?
kahkaha attim resmen ya nasil bir uslup. Allah da seni guldursun. daha atilmadi canim. daha ne yazilacagina karar verilmedi ki:)

eveet, hic tutamam icimde. yapma dense de Allah bana bir olumsuzluk gostermedikce ya da hislerimi icimden almadikca, kararim kesin. ben o mesaji aticam canim evet aslinda iyi insanlara kolay rastlanmiyor denebilir. cok iyi oldu bu sag olasin.
ben cok saglam bir kaynaga sordum. hatta o kisi bana "ilk sevgilisi olursun ve zorlanabilirsin" demisti. daha once sevgilisi olmamis.
ama kizlara aciliyor mu acilamiyor mu bunu kim bilebilir bana acilmadigi kesin , acilir mi? zannetmem..

Ya gülücüklü mülücüklü simgelerim yok iki nokta ve parantezi de unutmuşum :) okuyunca bi tuhaf kabul

öyle değil tabide ama neden araya nedenleri sokuyoruz ki onu demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…