iste boyle ornekler duymak istiyorumnasildi ki onlarin durumu, kisaca aciklayabilir misin ?
dedigin dogru belki reddedecek direkt ama icimde kalmaz en azindan. belki de kabul edicez mutlu olacagiz ya da kabul edecek devami gelmeyecek bilemiyorum.mesela, bayanin baslattigi iliskide kadinin degersiz olacagi yonunde yorum yapanlar da var,
bazen ben de boyle dusunuyorum - ki kabul ettigini farzediyorum-ne yazacagim konusunda da kararsizim...
cevabin icin de cok tesekkurler.
Kizlar cok zor bir sorum yok lutfen bir yorum yapin, cunku gercekten kararsizligim ve caresizligim acayip asabimi bozuyor.
Hic mi msj atip da olumlu sonuc alan olmadi? hepinizin iliskisi erkek arkadasinizin adimiyla mi basladi yani ??
Msj atmaya karar vermis gibiyim, yalniz niyetimi nasil belli edecegim konusunda bir fikrim yok,
(not: yengenc arkadasim, tum olumsuz yorumlari begenmissin geneldesen ne dusunuyorsun bu konuda soylersen cok sevinirim )
off super yaa, darisi basima olsun insallah hayirlisiyla.. cok zormus bu isler. sonucunda tecrube olsa da yine de insan cok cekiniyor.ilişkinin değerini atılan ilk mesajın kimden bakıldığını sanmıyorum cnaım. o senin zamanla göstrceğin davranışa göre değişir takılma öyle şeylere
arkadasımkide şöyle başladı canım aynı iş yerinde çalışıyorlardı arkadasım cocuktan cok hoslanıyordu hıc acılmazken ortam o hale donmedn cocuk ısten cıktı sonra oda snın gibi atsam mı atmasammı arasında kaldı ve sonra attı sonuc belli
simdi ne dersem diyeyim zaten anlamayacak mi niyetimi :)) o yuzden direkt soyleyim olursa olur olmazsa olmaz diye dusundum.cnm sakın öle kahve içmeye filan davet etme:) hislerini belli etmemelisin hemen ilk baştaadım adım git.. facete ekliyse ilk önce paylaştığı şeyleri begenebilir yada yorum yazabilirsin böylelikle aklına girmiş olursun inceden.. bu ilk aşama olsun:) sonrasında bi arkadasın dediği gibi işini kariyerini filan bahane et. yardımcı olması için istekte bulun. şuan benimde aklıma gelmiyor nasıl bişey yazacagın ama buradakilerden parlak bi fikir çıkacagına inanıyorum:) ama sakın sevdiğini söyleme sakın:)
Ya ben erkek arkadaşıma hislerimi söylemiştim olumlu da cevap aldım şu ana kadar hiç pişman olmadım ben açıldığım için benim söylememden sonra başladığımğz için inşALLAHta olmam :))
sen gel bakalim burayaa :))))nasil soyledin anlatir misin?? nerde tanistiniz bir de :))
insallah olmazsin canim.mutluluklar.
Geldiimmm :)))
Sağol tatlım inşALLAH :)
Ya biz zaten konuşuyorduk ama arkadaş anlamındaydı bizim yani başta öyleydi ben kafamı dağıtıyordum yeni bir ilişkiden çıkalı 3 ay olmuştu.
Bi gece konuşuyoruz dedim o kadar mesaj oluyor ben tüm önceliği sana veriyorum içimden öyle geliyor nedeninin bilemiyorum ama seninle konuşmak hoşuma gidiyor belki sende durum bu değil ama ben söylemek istedim hoşlanmak evresinde daha sende yoksa o durum istersen arkadaşın olarakta devam ederim bi tersliği olmaz daha başlama aşamasında( burda bunu dedim ki totoşu kalkmasın aha kız gidebilir desin diye) ama istemezsen konuşmayıda keserim oda etkilemez (atara bak ataraa )
ondada varmış başladık 2 3 gün sonra
off super yaa, darisi basima olsun insallah hayirlisiyla.. cok zormus bu isler. sonucunda tecrube olsa da yine de insan cok cekiniyor.
kaldi ki ne yazacagimi hala bilemedim..
simdi ne dersem diyeyim zaten anlamayacak mi niyetimi :)) o yuzden direkt soyleyim olursa olur olmazsa olmaz diye dusundum.
face de hic aktif degil biliyo musun.. ne begeniyor bisi ne paylasiyor.. valla pek fikir alamiyorum burdan ben oyle oldukca iyice karamsara bagliyorum. sevdigimi soylemekten ziyade, tanimak isterim yakindan demeyi dusunyordum. deme mi diyorsun yani ??
canım neden uzun bir mesaj dusunuyorsunki kendını tanıtıp merhaba nasılsın desen sadece neden uzun uzadıya birşey düşünüyorsun ki
ne guzel muhabbetiniz varmia yabizde o yok iste.kaldi ki "siz" diye hitap ettigim birisi kendisi. ve de aramizda bir resmiyet var.
size mutluluklar dilerim bir omur
off super yaa, darisi basima olsun insallah hayirlisiyla.. cok zormus bu isler. sonucunda tecrube olsa da yine de insan cok cekiniyor.
kaldi ki ne yazacagimi hala bilemedim..
simdi ne dersem diyeyim zaten anlamayacak mi niyetimi :)) o yuzden direkt soyleyim olursa olur olmazsa olmaz diye dusundum.
face de hic aktif degil biliyo musun.. ne begeniyor bisi ne paylasiyor.. valla pek fikir alamiyorum burdan ben oyle oldukca iyice karamsara bagliyorum. sevdigimi soylemekten ziyade, tanimak isterim yakindan demeyi dusunyordum. deme mi diyorsun yani ??
at bi msj canım ya bunda bu kadar büyütülecek birşey yok.. mrb nasılsın diyerek gir muhabbete:) cvp verir diye düşünüyorum, öle öle aranızdaki samimiyet artmış olur, cvp vermezsede bir odundan Allah beni korudu diye şükredersin:) hem zaten hiç çıktığı olmamış diyosun, niyetini kolay kolay anlamaz o bence :)
Selam kizlar
Kisaca durumu ozetlemek istiyorum, staj yaptigim yerde kendisinden hoslandigim bir calisan var, 25 yasinda ve hic sevgilisi olmamis. :26:
1.5 aydir cok yogun duygular besliyorum ve artik icimde tutmak istemiyorum.
Aramin iyi oldugu benden yasca buyuk bir abi var, ona sordurdum biriler var mi gibisinden ?
O da su an bir iliski istemedigini, buna ayiracak vaktinin olmadigini , islerinin yogun oldugunu soylemis - projeyle ugrasiyor, bayagi mesaiye de kaliyor- abi " istersen sen kendin konus belki sana farkli bir sekilde davranir" dedi ama yapamam dedim, zira yuzune soylemem de. Bana karsi ilgisi oldugunu zannetmiyorum ama bir adim atsam sanki olacakmis gibi hissediyorum, icimde olumlu bi his var ki normalde karamsarimdir. Boyle durup durup onun yazmasini bekleyemeyecegim cunku yarin da stajim bitiyor bir daha gorusemeyecegiz. Oyle muhabbetimin oldugu biri de degil, karakteri cok duzgun ve kendini isine adamis bir iskolik.
Ama seviyorum, gercekten hoslantiyi asti durum. Icimdeki deli kiz yarin cek bir koseye , itiraf et diyor ama sonra kendimi o halde dusunemedigimden vazgeciyorum. ve reddedilirsem yuzum aninda duser ve cok uzulebilirim. Sosyal paylasim sitesinde ekli, yalniz pek oyle giren aktif biri degil. Ordan yarin msj atsam mi acaba diyorum nasilsa stajim bitiyor. Stajda pek vakit olmadi tanimaya bir kahve icelim mi ?" gibisinden. Direkt itiraf da edemem sanki, offf !!!!!!!!
Yardimlarinizi bekliyorum canlar, bir yol gosterin
ayy inanmiyorum yaa masallahhiç sevgilisinin olmaması pek inandırıcı değil açıkçası
ha hiç olmamışsa da; bu senin de olmayacağın anlamına gelmiyor
insan bazen iç sesini dinlemeli ben dinledim ve sonuç 4buçuk yıl :)
bu arada konu epeydir var sanırım son durum nedir merak ettim..
kahkaha attim resmen yaBu msj hala atılmadı mı?
biz nedersek diyelim sen o mesajı atacaksın o belli:)içinde tutamayan insanlardansın.o zaman hiç hoşlanmaktan falan bahsetmeden sizi yakından tanımak istiyorum malum düzgün insanlara herzaman rastlanmıyor...gibi mesafeli cümleler kur.en azından ona ayılıp bayılıyorsun zannetmesin.olumsuz yaklaşırsa bile sorun değil ben sadece yakından tanımak istedim der geçersin.
(sen bu adamın kızlara açılamadığından eminmisin hangi devirde yaşıyoruz.hoşlanan erkekler içinde tutamaz bir şekilde belli eder aslında)
ayy inanmiyorum yaa masallah
daha msj atilmadi canim, dusunulmekte ve dusunurken de kafayi yedirtmekte..
siz nasil basladiniz? anlatir misin? bir de ben ne yazacagimi bilmiyorum. sonucta "siz" diye hitap ettigim bir insan.
kahkaha attim resmen yanasil bir uslup. Allah da seni guldursun. daha atilmadi canim. daha ne yazilacagina karar verilmedi ki:)
yani direkt lonk diye ..merhaba:) ya ben sizden hoslaniyorum ve yakindan tanimak istiyorum sizi. bu mudur sadece
sonucta taniyor beni, facebooktan ekliyiz. az cok iletisimimiz de oldu stajim esnasinda bir kac kez bilerek is cikarmistim kendime.
hepsinde de yardim etmisti oyle soguk soguk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?