tuh yaa sonradan anlamis degerini diye tam uzulurken sana, evlilik haberinde nasil mutlu oldumBenim hikayem sizin hikayenizin tam tersi :)
Bende staj yaparken orda çalışan biri yaklaşık 1 ay sonra ilgisini bir şekilde belli etmişti. İşte benim tuttuğum takımla ilgili bir takım şeyleri mail atıyordu, iş öğretme bahanesiyle beni yanına çağırıyordu, ne zaman tuvalete çıksam peşimden geliyordu vs vs derken bir gün yemek yemek istediğini ve bir şeyler konuşmak istediğini falan söyledi. Kesinlikle reddettim, asla olmaz ben buraya iş öğrenmeye geldim yapamam öyle bir şey dedim ki o zamana kadar da hayatımda kimse olmamış değil ki bu şekilde olsun ve açıkçası bir şeyde hissetmiyordum pek.
Velhasıl allem etti kallem etti, 3 ay boyunca telefon numaramı vermedim, sadece FB'tan mesajlaşarak konuştuk ve biz bir yola girdik sonra olmadı ayrıldım, sevemedim dedim. Hiç peşimi bırakmadı, 2 ay ayrı kaldım, duygularımı çok geç farkettim, kaybedince anlamıştım açıkçası. Öyle tekrar başladık ve nasipse evlilik var yakında.
Yani diyeceğim şu; olcağı varsa alnımızın yazısıysa Rabbim bir şekilde nasip ediyor :)
Ya ben acikcasi onun ilgisini zannetmiyorum tabi ki, bunu onceki msjlarimda da dile getirdim. ama ne zaman bir sey istesem hep yaptiİlgisi olan bir erkek, karşılık göremeyeceğini bilse bile istemeden belli ediyor hissini. Bence yapmayın.
Sen pek bir romantiksin canim beBenimde staj yaptığım yerde birinin bana ilgisi vardı ama hiç aklımın ucundan geçmeyecek biri. Bana zamanla duygularını açıkladı ve şans vermiştim. Yani imkansız gibi görme olayı. Nice insanlar sevgilisiyle ilk buluştuğunda ısınamayıp sonradan körkütük aşık olan
Doğum günü yaklaşıyormuş ya, ona bi kutu hazırla içinde duygularını dile getiren bi mektup falan.
Ay çok mu duygusal bakıyorum olaya bilmiyorum ama bence ona bi adım atmalısın.
Sonucu iyi veya kötü olsa da. Çünkü eğer yapmazsan içine atarsan hep bi umut kalıcak.
İleride geriye dönüp baktığında keşke dememek için bu duyguları hiçe sayma.
Tamam belki de olumsuz cevap vericek olabilir ama hiç olmazsa kalbinden geleni yapmış olcaksın.
Burada küçük düşme veya rezil olma durumu yok ki.
Aşk çok özel bir duygu, ve anlıyorum ki senin duyguların çok yoğun.
Bence denemelisin. Aşk cesaret isteer.
tuh yaa sonradan anlamis degerini diye tam uzulurken sana, evlilik haberinde nasil mutlu oldum
Allah bir omur boyu mutlu etsin insallah sizi, darisi da bizim basimiza olsun hayirlisiylaben de oyle dusunuyorum Allah nasip ederse bir seyi kolaylastiriyor, aciyor tum yollari. ama iste oturup da kolaylasacak mi diye beklemek cok zor bir durum.
O yuzden hoslaniyorum demeden, boyle isiyle ilgili pohpohlayip, sonra tecrubelerinizden faydalanmak isterim, gibi bir teklif su an aklima yatiyor. hatta dogum gununuz geliyormus kutlariz filanbilemedim..
Amin canım, Allah razı olsun inşaallah. İnşaallah darısı başına olsun :)
Bence de onu yapabilirsin, doğum gününde mesaj atabilirsin dediğin gibi tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum diyerek konuşabilirsin. Bence keşke demek daha kötü, kesinlikle bir şansını dene, nasipse olcaktır zaten inşaallah.
"yapma"derim kısaca. msj atma. neden mi? çünkü bir ilişkiye başlasanız bile bişeylerin peşinden koşturup duran hep sen olurken o her şeyi -ilişkiye başlamada olduğu gibi-ayağına bekleyecek,naza çekecek kendini. bu yüzden "yapma" :)
en fazla reddedilirim, biraz rencide olurum hepsi bu :)) zaten gorusecek degiliz onla, surekli yuzyuze de bakmiyoruz.içinde kalacağına bence soyle.en fazla ne kaybedersın ki?
tabıı dırek ıtıraf etme ama hoşlandığını bellı edecek bır sey yap mesela ne kadar tanıyorsun bılmıyorum ama bır masa susu alıp ver tamamen arkadaşça gorunsun ama hoşlandığında bellı olsun.hem böylece ozguvenınle ılgısını cekebılırsın.tavrına gore devamını getırır ya da getırmessın.
gel bir de bana sor anacim4 gün oldu at artık şu mesajı :d
İlgisi olan bir erkek, karşılık göremeyeceğini bilse bile istemeden belli ediyor hissini. Bence yapmayın.
yorumunuz ıcın tesekkur ederım oncelıkle kizlar. Canim senin dedigine gelirsek, surekli fikrimi degistiriyorum "soyle mi atsam boyle mi atsam" diyerekten. en son kararim , onun is tecrubelerinden yaralanmak istedigimi, basarisina hayran kaldigimi vs soylerek, gaz vererek gorusme istegimi dile getirmekti. ancak sonra vazgectim. yakin 2 erkek arkadasimla konustum. ikisi de bunun cok sacma bir sey oldugunu, direkt onu yakindan tanimak istedigini soyle dediler. Birisi hatta "sen ne desen niyetin belli olacak, o yuzden olgun gorun bari. tanimak istiyorum de, diger turlu seni cocuksu bulabilir" dedi. sanirim ben de onlara katiliyorum.canım bence daha farklı bır mesaj atsan daha ıyı olur.zaten cok ılgılı bırı degılmıs böyle dırek bır mesaja goruselım dıyecegını sanmıyorum.hadi dedi diyelim o zamanda cok ılgisini cekmemıs olacaksın
Soyle diyen de oldu, soyleme diyen de oldu canim, yorumun icin sag ol. ben de zaten bunu dusunuyorum onun gozunde basitlesmekten korkuyorum, arti ogrenci oldugum icin o da calisan, hafif bi eziklik duygusu da yok degil.Kesinlikle katılıyorum.Geçmişteki halim olsa git söyle ne olacak,ne kaybedersin derdim.Ama erkekler bunu cesaret,büyük aşk göstergesi olarak değil basitlik olarak görüyor.Bu konuda canı fazlasıyla yanmış biri olarak yapma diyorum.Erkek seviyorsa zaten bir yolunu bulup ulaşıyor,itiraf ediyor vs.Ve üzülerek söylüyorum ki ilk adım kadından geldiğinde nasılsa elimde kendi ayağıyla geldi mantığı oluyor.İstisnalar yok mu elbette vardı.Ama erkeklerin %99.9'unun odun olduğunu düşünürsek,bu durumu velinimet sayma ihtimali çok az.
Yine de sen bilirsin tabi.
Merhabalar.
Stajın bitti sanırım.Kendisi de tatilden döndüğünde işe başladığında iş çıkışı yolda karşılaşmış gibi bir numara olurmu ki?İş çıkış saatleri belli ise tabiki.Vede iş yerinin önünde bekleme o güzargahta felan.Görünce aaaaa merhaba bu tarafta işim vardı felan desen sohbet muhabbet derken iş çay kahveye gelir diye umut ediyorum .olmazmı?
Ama kendim bütün cesaretimi toplayıp bir not yazar masasının üzerine kağıtların yada ajandanın arasına koyardım.
Kizlar cok zor bir sorum yok lutfen bir yorum yapin, cunku gercekten kararsizligim ve caresizligim acayip asabimi bozuyor.
Hic mi msj atip da olumlu sonuc alan olmadi? hepinizin iliskisi erkek arkadasinizin adimiyla mi basladi yani ??
Msj atmaya karar vermis gibiyim, yalniz niyetimi nasil belli edecegim konusunda bir fikrim yok,
(not: yengenc arkadasim, tum olumsuz yorumlari begenmissin geneldesen ne dusunuyorsun bu konuda soylersen cok sevinirim )
canım benim attın diyelim olumsuz cevap geldi dicksin ki en azından ben elimden gelni yaptım kısmet değilmiş. ama atmazsan hep aklında kalacak ya olumlu dönmüş olsaydı dıye kurdukca kuracaksın ondan bence at.
ayrıca benim bir arkadasımın ilişkileri senin olayına benzer şekilde başladı vede 3 yıldır sevgililer :) cocukda derki hep iyiki attı o atmasa böyle birşeyi hayaş bile edemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?