Gözumuzaydın Hurrem2000 Minik Mucizesine Kavuştu

hürrem hayırlı olsun,sağlıklı,huzurlu,anasına babasına hayırlı evlat olsun inşallah,güle güle büyütün
doğum hikayen nerde,bi kaç sayfa okudum bulamadım?burda değil galiba

canım benim ne kadar güzel anlatmışsın,çok duygulandım inan ki... ne kadar zorluklar atlatmış,ne badirelerden sonra kavuşmuşsun mucizene...size hayılı bir evlet olur inşallah,çok değerli bi bebek olacak,güle güle büyütün
ben de yaklaşık 10 ay önce tattım bu duyguyu,annelik çok başka derler yaa insan öce anlamıyor,ama oğlum kucağımda uyurken ya da bana gülümserken gözlerim doluyor,ağlamaya başlıyorum
insan hiç üzülmesin,kırılmasın,acı çekmesin istiyor ama o da bizler gibi her şeyi yaşayacak maalesef...
allah evlatlarımıza güzel ömür versin
tekrar tebrik ediyorum,hayırlı olsun

bende hala inannamıyorum minik mucizemin kollarımda olduğuna...her an şükrediyorum RABBİME.. koklarken gözyaşlarım süzülüyor elde olmadan...kucağımdan indirmek istemiyorum...nasib etti çok şükür RABBİM...
dilerim... dedin gibi RABBİM evletlarımızı korur kollar ve güzel ömürler nasib eder.. bahtları açık olsun ...:Saruboceq:
TEKRAR TEŞEKKÜRLER....a.s.

Allah analı babalı buyutsun inş.saglıklı huzurlu guzel bir omur nasip etsin darısı bize inş. :asigim:

allah analı babalı byütsün çok şekermiş kızın maşallah allah nazarlardan saklasın

canım allah analı babalı büyütsün... çok mutlu oldum.....çok...

masallah sübhan allah çok tatlı çok güzel adı gibi Rabbim bizlerede nasip etsin inşa

bazen bu duyguyu hiç tadamıycakmısım gibi geliyor ahhh ahh Allahım sen çok büyüksün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…