Gözumuzaydın Hurrem2000 Minik Mucizesine Kavuştu

aaaa...çok sevindim canım ya....güzel annemizin güzel bir yavrusu oldu demek....Allah analı babalı büyütsün...sağlıklı,hayırlı bir evlat olur inşallah.....

:nazar::nazar::nazar:

Kızlar mujdemi vermeyen bu tropiği okumasın ona göre kaydirigubbakcemile3
Evet mujdemi isterim... Hurrem2000 yani Alevciğim yani candostum, can arkadaşım minik mucizesi Deniz Nisan kızımızı dun gece kucağına aldı. Kızımız biraz sabırsız davranmış normalden 1 hafta gerken gelmek istemiş annesinin koynuna... İşte bu yuzden Alevciğimin suyu patlamış ve doğru acile gitmişler.. şimdi minik melek kucağında senağlama ve ikiside çoooook iyiymiş :nazar: hepinize slm söylediler.. Nisan hanımda elinizi öpmeye gelecek bir iki gune kalmaz teyzeleri.. dualarınızı eksik etmeyin
cokkk sevindim allah anali babali buyutsun:nazar:a.s.a.s.a.s.:emir_bebek:

Amanınnnn...
Teyzemi olduk biz şimdi:teytey:
Allah analı babalı teyzeli büyütsün inşallah, sağlıcakla büyüsün minik kuşum:nazar:
Hürremimede çok çok çok geçmiş olsun, en kısa zamanda görmek istiyorum yeğenimi de anneyide a.s.

Ayyy ne güzel ya Allah analı babalı büyütsün,hürremin evre evre göbüş resimlerini görmüştüm çok tatlıydı,bebişin fotolarınıda bekliyoruz en kısa zamanda.Darısı bizim başımıza ama temmuzdaa aman zamanı gelince olsun :utangac:

ay tüylerim diken diken oldu.allah bağışlasın.allah analı babalı büyütsün.iyi bi haber duymaya ihtiyacım vardı:))))

ayyy gözümüz aydın hürremcim doğurmuş demekki hürremcimin gözü aydın onu çok tebrik ediyorum rabbim yavrusuna uzun sağlıklı huzurlu ömürler versin nazarlardan korusun inşallah....

a.s.Hürremcim gözünaydın...Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inş...:teytey:Sağlıklı uzun ömürler Nisan bebeğe de...:CüvCüv:Bu da benden nazarlara gelmeyin die...:nazar:

ay yeni gördüm ben burayııı hürremimin oldumu bebişiii anamm allah analı babalı büyütsün gözümüzaydınn artık en kısa zamanda resimlerinide görürüs inşş :nazar:

ayyyyyyyyyyy canımmmmm hürremım benımmmmmmmm cok mutlu oldum cok duygulandım masallah bebısıne ve sana allahım nazarlardan korusun darısı basımıza ınsallahhhhsenağlama:Saruboceq:

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinn:)hayırlıı olsun :)

sersoyum bu guzel müjdeli haberi verdıgın ıcın tesekkurler canım..:1hug:
hürremim ,canım cok tebrık ederım.Şeniza.s.
ALLAH analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ınsallah.
masallah kızına.:nazar:

Anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hurrem ablam dogurmus hemiiiiiiiiiii, vay cadi kiz vay erken gelmis bi hafta daha dayanammishemiiiii, uy masallah ablam tebrikler
rabbim Anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah ay nasil sevindim vallahi, daha dun diyordun 1 hafta sonra diye bak bi hafta kalmadi, ne cok istedin bu bebegi, ne cok ugrastin, ne cok agladin, hep birlikde uzulduk, sevindik, takip ettik, o haberi verdigin zamana kadar epey bi kaybolmustun zaten, nasil sevindim vallaha, tekrar tebrik ediyorum seni ve enistemizi, kurban olurum onu veren Allah'a mis gibi kokuyordur o simdi ohhhhhhhhhhh cennet cennettttttttt !!!!!!!!!

amanınnnnn biz daha şafak sayıyoduk:)
seni aceleci funduk seni hoşgeldin dünyamıza hürremcim sanada geçmiş olsun tebrikler
allah analı babalı büyütsün

küçük meleğimiz dünyaya hoşgeldi :1hug:, analı babalı büyütsün rabbim:nazar:

yaaa... delikafadulden
ağlıycam şimdi...
oy çok sevindim yaaa...
minik mucize hanım artık bizle öylemiiii :ecrin_bebek: :dance:
Allah sağlıklı sıhatli uzun ömürler versin minik yavruya...
aileye yeni bir bebek geldi ne güzel yaa...
--hürremim canım dostum eşini ve kızını kutlarım.. :nazar: :nazar:
hadi bir an önce gel artık aramıza...............

:teytey:

allah analı babalı büyütsün canım allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın:ecrin_bebek::emir_bebek::CüvCüv:

benim sarı meleğim doğurdu demek ,ay gözlerim doldu çok duygulandım ya senağlama canlarım benim senağlama Allah yolunu açık etsin nisanımızın :nazar:

gözün aydın canmmm :ecrin_bebek:
Allah analı babalı büytsün çok sevndm resimlerini eklersn artık bi kaç aylık oluncaa :))

Back
X