Gözumuzaydın Hurrem2000 Minik Mucizesine Kavuştu

Aman Allahımmm sürekli aklımdaydı hürremciğim
konuyu daha yeni gördüm
resimlere inanamadım
Rabbim ne büyük ya, ne güzellikler yaratıyor
Sağlıkla kucağına aldı çok şükür,
Rabbim sağlıkla, huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Çok sevindim çokkk

cok sevindim yaaaaaaa.denizcikte cok seker maasallah.
rabbim anali babali buyutsun.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallahhh canım yaaaaa:ecrin_bebek::emir_bebek:
ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN
:nazar::nazar::nazar::nazar:

ay canim benim burayi daha yeni görüyorum
cok ama cok sevindim hayirli ugurlu olsun gözün aydin cok ama cok sekermis kizimiz yaaaaaaaa
allah anali babali büyütsün

ayyyyyyy bitanemmmmmmmmm benimm maşallahhh çok tatlı yaa..allah analı babalı büyütsünnnnnn..nazar değmesin................

Hayırlı evlat olurr işallah sağlıcakla büyütsün annesi minik kuşunu :ecrin_bebek:

:asigim: :asigim: binkez maşallah nasıl güsel bebektir öyle..,allah yazılar yazsın işallah..
:nazar:

Maşallah ne güzel bir bebek. Hürremede çok geçmiş olsun gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün.

ay cok sevindim demek hurremimizde dogurdu sonunda ne cabuk gecti zaman allah anali babali buyutsun isallahhhh bebisimizde cok tatliymis allah nazarlardan esirgesin

ayyyyyyyyyyyyyy :sm_cool:

topicde yazıyodun abla 10 gün kaldı flndiye bende bi bakayım dedim bu linki gördümmmmmmmmkaydirigubbakcemile3

Çok güzel kızınnnnnnnnnnnnn
Alah nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar:

Şeniz

Oyy oyyy yerim ben onlarıı.Şükürler olsun Hürremcim kokla bizim için küçük meleği..Allahım minik yavruna sağlıklı ,huzurlu ,mutlu ,sevdikleriyle çok güzel bir yaşam nasip etsin inşl.

Darısı bizlerin başına inşallah sağlıkla :Saruboceq:

ayyy çok sevindim yaa :dance::dance:allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inşallah çokda tatlı maşallah aman nazar değmesin :nazar::nazar: şimdi ne kadar mutludur allahım herkese tattırsın bu duyguyu allahım onları korusun:nazar::nazar::nazar:

Ayyy çok sevindim çok mutlu oldum...
Maşallah sübhanallah ne kadar güzel öyle yaa..
Sağol sersoyum haber verdiğin için.

Şimdi biz bu güzel hamişin ay ay fotolarını göremeyecek miyiz artık :(
Ay ama olsun içindeki mükemmelliği gördük ya çok şükür.

Şimdi yaptığın ciciler hayırla sağlıkla kullanma zamanı hürremim...
Siz gene tek bedende çift yüreksiniz..

Allah bağışlasın sizi ona, onu size...
Hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah...

Son düzenleme:
hürremcim şirinen çok tatlı ....allah bağışlasın ne mutlu sana bak bu günleride gördün...darısı başımıza inşallah...

2 yıl önce ben de acaba bebek mi düşünsem diye gebelik bölümünün altını üstüne getirirken her yerde yazılarını, dualarını, formüllerini görüyordum, o kadar çok istiyordun ki bebeğini.. Sonra pes ettin sanırım imkansız artık derken bebeğini öğrendin.. Ben de tesadüfen hamile olduğunu okuduğumda ne çok sevinmiş ve şaşırmıştım, sanki bizim ailemize bebek geliyor gibi.. Ve işte şimdi de kollarında meleğin.. Gerçekten o kadar çok çırpınıyordun ki bu melek için, dilerim kadrini kıymetini her zaman bilir annesinin ve çok mutlu, huzurlu, upuzun bir ömrü olur.. Sağlıkla büyütün inşallah..

canım gözün aydın.maşallah kızına..pamuk gibi..allah analı babalı büyütsün...

MAŞALLAH Sübhanallahh :nazar:

Resimlerinden takip ediyordum hürrem'i barbie gibi , manken gibi güzel bir hamileydi, Kızıda annesinden almış güzelliğini topaç gibi çok şirin , mis kokuyordur şimdi.
Nazar değmesin bebeişine hürrem
Sağlıkla huzurla mutlulukla büyütürsün inşallah. Allah bağışlasın :nazar:

Back
X