Gözünde nasıl biriyimdir ?

ecossu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2023
251
24
28
Birisi var seviyor mu arzuluyor mu sadece çözemiyorum. Falcıya gitmiştim falcı teyze seni o yönde de diğer yönde de denicek sakın düşme sakın diye sıkı sıkı uyardı beni. Sonra biz onunla dışarda buluştuk gayet güzel zaman geçirdik ve eve gittiğinde bana güzel şeyler yazdı. Birkaç gün sonra ben ona bir konuda trip atmıştım birbirimizi yorarız tribine girdi. Tamam dedim. Aynı iş yerindeyiz ve zaten riskli bir şey bu. Herksin gözü bizde bir şey var aranızda demi diye onu da beni de sorguluyorlar. Bundan da rahatsızmış. Yani net biri değil. Ben bugün ona net olmasını istediğimi söyledim konuştuk net olmadığını belli edince istemiyorum dedim bırakmadı. Tutup sarılıyor sensiz de olmaz içimden bir parça kopar dedi. Yine sarıldık ettik. Sonra öpüşmeye başladık. Bana dokunmaya başladı. Sonra kucağıma otur dedi kabul etmedim. Zorladı ısrar etti oturdum geri kalktım hayır istemiyorum dedim. Hala ısrar ediyordu bırak beni diye sert yaptım çıktık. Morali düşüktü. Pazartesi bana netleşmiş gel dedim tamam dedi. Sizce şu an gözünde nasılımdır basit görür mü bir de doğu kafası var bunda bana dokunmadan sevmekten falan bahseden biriydi. Nasıl sürdürim umut var mı vaz mı geçim ?

Maşallah dokunmadan sevmekten bahseden insan zorla kucağına oturtuyor öpüşüyor. 🙄 falcılara felan da inanmayın.
Ama fincanımı açar açmaz bana bu konudan girdi arkadaşım da vardı ona hiç cinsel muhabbet açmadı benimkinde sana o yönelimi de var dedi her şey sana bağlı izin vermiceksşn dedi hiç ipucu da vermemiştim.

Ama fincanımı açar açmaz bana bu konudan girdi arkadaşım da vardı ona hiç cinsel muhabbet açmadı benimkinde sana o yönelimi de var dedi her şey sana bağlı izin vermiceksşn dedi hiç ipucu da vermemiştim.
Amacı bu mu ne yapmaya çalışıyor

İlişkinizde bariz bir şekilde sizin zorlamanız var. Pazartesi netleştir demek bile ben seninle ilişki yaşamaya hazırım sende bir düşün demek. Sizi sevse zaten bu konuşmaları yapmazsınız. Erkekler basit düşünüyor çok severse söyler sevmezse söylemez oyalanır gider. Sonra sepet havası çalar

İlişkinizde bariz bir şekilde sizin zorlamanız var. Pazartesi netleştir demek bile ben seninle ilişki yaşamaya hazırım sende bir düşün demek. Sizi sevse zaten bu konuşmaları yapmazsınız. Erkekler basit düşünüyor çok severse söyler sevmezse söylemez oyalanır gider. Sonra sepet havası çalar
Daha başlardayız diye tolerans gösteriyorum o kadar ama onu bile yapamıyorum işte bu gece kafamda bitmesini istiyorum doğru biri değil diye

Adam sevse sen oturup dilenci gibi netleşmesini beklemezdin, kırk kere netleşirdi o. Seviyor ama emin değil, seviyor ama işte çevre baskısı seviyor ama şöyle böyle bunların hepsi bahane. Sevmiyor ya, sizi yatağa atana kadar kırk takla sonra abla yallah fizana. Amacı bu olmasa güya dokunmadan sevmek diyen biri seni kucağına ZORLA oturtur mu? Ne aşkı beee? Adamın amaç belli, seni de kolay görmüş her şeye kanıyor demiş ben biraz oyalar alacağımı da alırım demiş.

Benim en sevmediğim şey hayır diyemeyen insanların cinselliğe sürüklenmesi ve siz de benzer bir durumu yaşıyorsunuz. Kendinizi net ifade edemiyorsunuz ya da karşı taraf hayırdan anlamayan bir insan. Kabul etmedim ondan sonra ısrar ediyor diyorsunuz bu kişiler genelde nazlanıyor yoksa o da istiyor kafasında olup insanların hayatını mahveden kişiler oluyor en azından bana öyle geliyor. Bu şeyler ısrarla olmaz ayrıca düşündüğüm diğer şey ise nedense bu kişinin karakteri yaşadıklarınızı diğer insanlara anlatacakmış gibi bir izlenim verdi bence dikkatli olun. Umarım ben yanlış düşünmüşümdür

Beni bırakmadı. Tutup sarılıyor sensiz de olmaz içimden bir parça kopar dedi. Yine sarıldık ettik. Sonra öpüşmeye başladık. Bana dokunmaya başladı. Sonra kucağıma otur dedi kabul etmedim. Zorladı ısrar etti oturdum geri kalktım hayır istemiyorum dedim. Hala ısrar ediyordu

Adam icimden bir parca kopar diyip kucagina oturtmus zorla. Kalkmasaniz o parçası zaten uzay istasyonundan firlatilan mekik gibi kopacakmis.

Siz neden hala benim icin kötü mu düşünürü düşünüyorsunuz? Cokta fifi... Dogusu batisi yok bu işin. Dokunmadan sevmek bu mu bacım? Neydi bu test sürüşü mu?

Bu falci teranesi neyin nesi? Bi oyle deneyecek bi boyle ne?

Back
X