• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözünde nasıl biriyimdir ?

Beni gözlemliyor aklınca basit olup olmadığımı kendi de ona göre yol alacak
Ne münasebet ya? Kendisi karar mercii mi? Basit kadın tabiri nedir ayrıca midem bulandı.
Adamın sizi gözlemlemesini bekleyene kadar, siz onun sapık ruhlu olduğunu fark edip ona göre yol alın

Bu adamın niyeti bozuk, Bence uzak durun o gelse bile siz izin vermeyin seven insan kendini belli eder bu adamda ben bir sevgi göremedim( anlatımlarınızdan yola çıkarak bu kanıya vardim) bu arada onun gozunde nasıl göründüğünüzü de önemsemeyin sizin kendinizi nasıl gördüğünüz önemli

Bu adamın niyeti bozuk, Bence uzak durun o gelse bile siz izin vermeyin seven insan kendini belli eder bu adamda ben bir sevgi göremedim( anlatımlarınızdan yola çıkarak bu kanıya vardim) bu arada onun gozunde nasıl göründüğünüzü de önemsemeyin sizin kendinizi nasıl gördüğünüz önemli
Bıktım artık bütün erkeklerin bana o niyetle gelmesinden artık kendimde problem arıyorum. Başka kızlara gelince dokunmadan takılıp aşık oluyorlar ben yoğun hislerle öpüşsem bile gözlerinde objeye dönüşüyorum. Öpüşmesem yine ona yelteniyorlar. Cidden cıvık birisi değilim ağır başlıyım ben anlamıyorum neden bunlar buluyor beni. Son kez bununla denedim böyle bakma bana diye sıkı sıkı uyardım çünkü artık güven diye bir şey kalmıyor. Bu yüzden karar merci gibi gördüm onu bakalım ne gözle ne niyetle geldi bana diye bekliyorum. Niyeti anlaşıldı. Erkelerin sevdiğine dokunmama mantığını asla anlamicam. Dokununca elde edince kullandım bitti mantığını asla anlamicam. Kanka gibi takıldıkları zaman değer veriyorlar. Ben de çok hoşlanınca öpüşmek istiyorum içimden geleni yapınca hemen damgam hazır bu kız yatağa atılır sadece. Bunu düşünüyorlar.

Her insan bir şeyle imtihan olur, sizin imtihanınız da bu, bol dua edin ve kendinize değer verin siz kendinize değer verdikçe herşey daha güzel ilerleyecek... mesela ona (pazartesiye kadar netleş) demeniz kendi kaderinizi başkalarının eline vermeniz, benim yetkim sende demeniz, anlamına geliyor bu tip davranışlar sizi onun ve başkalarının gözünde degersizleştirir

Her insan bir şeyle imtihan olur, sizin imtihanınız da bu, bol dua edin ve kendinize değer verin siz kendinize değer verdikçe herşey daha güzel ilerleyecek... mesela ona (pazartesiye kadar netleş) demeniz kendi kaderinizi başkalarının eline vermeniz, benim yetkim sende demeniz, anlamına geliyor bu tip davranışlar sizi onun ve başkalarının gözünde degersizleştirir
Ters köşe yapacam ona ben kendim düşündüm ve seninle olmayacağıma karar verdim dicem

Adamın niyeti kabak gibi ortada. Bi insan bişeyler hissediyorsa saklamaz kimseden sana da açık olur. Az vakit geçirip olmadı hafi yallah diyen bi tip belli. Yol yakınken ondan öncr sen şutla hayatından

Size karsi duygusu olsaydi net olurdu burda konu acmaya gerek duymazdiniz emin olun. Derdi cinsellik. Bazi erkekler isyerlerinde haz aldigi bir ya da birkac kisi tutmayi severler. Ego tatmini yani. Gozu mozu de onemli degil, cikin bu kafadan.

Birisi var seviyor mu arzuluyor mu sadece çözemiyorum. Falcıya gitmiştim falcı teyze seni o yönde de diğer yönde de denicek sakın düşme sakın diye sıkı sıkı uyardı beni. Sonra biz onunla dışarda buluştuk gayet güzel zaman geçirdik ve eve gittiğinde bana güzel şeyler yazdı. Birkaç gün sonra ben ona bir konuda trip atmıştım birbirimizi yorarız tribine girdi. Tamam dedim. Aynı iş yerindeyiz ve zaten riskli bir şey bu. Herksin gözü bizde bir şey var aranızda demi diye onu da beni de sorguluyorlar. Bundan da rahatsızmış. Yani net biri değil. Ben bugün ona net olmasını istediğimi söyledim konuştuk net olmadığını belli edince istemiyorum dedim bırakmadı. Tutup sarılıyor sensiz de olmaz içimden bir parça kopar dedi. Yine sarıldık ettik. Sonra öpüşmeye başladık. Bana dokunmaya başladı. Sonra kucağıma otur dedi kabul etmedim. Zorladı ısrar etti oturdum geri kalktım hayır istemiyorum dedim. Hala ısrar ediyordu bırak beni diye sert yaptım çıktık. Morali düşüktü. Pazartesi bana netleşmiş gel dedim tamam dedi. Sizce şu an gözünde nasılımdır basit görür mü bir de doğu kafası var bunda bana dokunmadan sevmekten falan bahseden biriydi. Nasıl sürdürim umut var mı vaz mı geçim ?
e siz birbirinizin olmuşsunuz :D falcıyı niye dinlemedin

Beş para etmez adam. İlerde üzülen sen olacaksın maalesef.. seni çok iyi manipüle etmiş

Birisi var seviyor mu arzuluyor mu sadece çözemiyorum. Falcıya gitmiştim falcı teyze seni o yönde de diğer yönde de denicek sakın düşme sakın diye sıkı sıkı uyardı beni. Sonra biz onunla dışarda buluştuk gayet güzel zaman geçirdik ve eve gittiğinde bana güzel şeyler yazdı. Birkaç gün sonra ben ona bir konuda trip atmıştım birbirimizi yorarız tribine girdi. Tamam dedim. Aynı iş yerindeyiz ve zaten riskli bir şey bu. Herksin gözü bizde bir şey var aranızda demi diye onu da beni de sorguluyorlar. Bundan da rahatsızmış. Yani net biri değil. Ben bugün ona net olmasını istediğimi söyledim konuştuk net olmadığını belli edince istemiyorum dedim bırakmadı. Tutup sarılıyor sensiz de olmaz içimden bir parça kopar dedi. Yine sarıldık ettik. Sonra öpüşmeye başladık. Bana dokunmaya başladı. Sonra kucağıma otur dedi kabul etmedim. Zorladı ısrar etti oturdum geri kalktım hayır istemiyorum dedim. Hala ısrar ediyordu bırak beni diye sert yaptım çıktık. Morali düşüktü. Pazartesi bana netleşmiş gel dedim tamam dedi. Sizce şu an gözünde nasılımdır basit görür mü bir de doğu kafası var bunda bana dokunmadan sevmekten falan bahseden biriydi. Nasıl sürdürim umut var mı vaz mı geçim ?

Tek derdi cinsellik. Ayrıca falla sürdürmeyin hayatı bilinciniz ile hareket edin. Denemek ne alaka ya kim o ya ahlak yargıcı mı? Para almak için sallamışta sallamışta hangisi tutarsa diye falcı aplaa😀

Back
X