• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözünden tamamen düştüm sanırım...

İyice soğuduğu birini tekrar sevebilir mi... Bana arkadaşlarıyla görüşmek istediğini benden bunaldığını söylemişti ama iki haftadır konuşamıyorduk zaten bunu söylediğinde, böyle şeyler oldukça gerildim ve yanlış hareketler yaptım çok pişmanım, şimdi hiç istemiyor beni...

Yapacak birşey yok sessiz kalmak ve kendinizi düzeltmekten başka

Üf çok abartmışsım. Ne yalvarması acındırması. Allahım akıl fikir ver ya Rabbim..

Otur dersine çalış. Sanki Kıvanç:63:
O an normal düşünemeyip saçmaladım, sonra fark ettim saçmaladığımı, düşündükçe çok utanıyorum kendimden soğuyorum

İyice soğuduğu birini tekrar sevebilir mi... Bana arkadaşlarıyla görüşmek istediğini benden bunaldığını söylemişti ama iki haftadır konuşamıyorduk zaten bunu söylediğinde, böyle şeyler oldukça gerildim ve yanlış hareketler yaptım çok pişmanım, şimdi hiç istemiyor beni...

2 haftadır görüşmemenize rağmen sana bunları demişse bitirmiştir, yoluna bakıyordur.

Karşımda senin gibi biri olsa asla görüşmez asla da geri dönmezdim.
Neden kendini bu kadar zavallı hale düşürdün anlamadım. Aşkın da bir adabı vardır. Kendini olmadigin biri gibi göstermek, iki gram ilgi için abartmak ki yalan söylemek olur bence..
Neyse bu sana ders olsun
Başka bir ilişkin olduğunda bu yaptıklarını yapmazsın.
Ama artık kendini düşün ve bu ilişkiden Hayır gelmeyecegini kafana sok , adamı da rahatsız etme.

Benim canım çok yanıyor, ben onunla bütün ilklerimi yaşadım çok özeldi benim için, kalbim çok acıyor :KK43:

Üzülüyorum gerçekten senin adına nasıl acı çektiğin de belli.
Ama keşke zamanı getirmenin bir yolu olsaydı.
Keşke aynı hataları tekrarlamasaydın.
O seni hayatından çıkarmış gibi maalesef...

Karşımda senin gibi biri olsa asla görüşmez asla da geri dönmezdim.
Neden kendini bu kadar zavallı hale düşürdün anlamadım. Aşkın da bir adabı vardır. Kendini olmadigin biri gibi göstermek, iki gram ilgi için abartmak ki yalan söylemek olur bence..
Neyse bu sana ders olsun
Başka bir ilişkin olduğunda bu yaptıklarını yapmazsın.
Ama artık kendini düşün ve bu ilişkiden Hayır gelmeyecegini kafana sok , adamı da rahatsız etme.
Ben onu sadece çok sevdim, çok yanlış yaptım çok suçlu hissediyorum ne yapacağımı bilemiyorum, rahatsız etmek istemiyorum ama canım çok yanıyor, çok özlüyorum, benden soğuması gurursuzluğum... Kötü niyetli değildim sadece düzgün davranamadım kaybetme korkusundan... Sizce her şey bitmiş midir gerçekten?

Üzülüyorum gerçekten senin adına nasıl acı çektiğin de belli.
Ama keşke zamanı getirmenin bir yolu olsaydı.
Keşke aynı hataları tekrarlamasaydın.
O seni hayatından çıkarmış gibi maalesef...
Keşke keşke :( Teşekkür ederim yorumlarınız için, canım o kadar yanıyor ki, düzgün davranamadım ama kötü niyetle değildi hep kaybetmekten korktum beni çok yanlış tanıdı

Ben onu sadece çok sevdim, çok yanlış yaptım çok suçlu hissediyorum ne yapacağımı bilemiyorum, rahatsız etmek istemiyorum ama canım çok yanıyor, çok özlüyorum, benden soğuması gurursuzluğum... Kötü niyetli değildim sadece düzgün davranamadım kaybetme korkusundan... Sizce her şey bitmiş midir gerçekten?
Evet bitmiştir. kötü niyetli olup olmamanız bir şey farketmez
Kötü şeyler yapıp, insanı sık bogaz edip ama ben seviyordum demek sizin yaptıklarınızı değiştirmiyor malesef.
Anlıyorum canınız yanıyor ama kimse aşk acısından ölmez merak etmeyin.
Zamanla gececektir.
Şimdi siz kendinize bahaneler bulacaksiniz tamam birlikte olmayalım ama arkadaş kalalım yada dur bir özür dileyeyim yada son kez goreyim bir kez daha anlatayim vs vs hiç biri ise yaramaz
Sizin geçtiğiniz yoldan geçen çok kişi var ve ise yaramadı. Sadece yaralanma ve canınızın yanma süresini uzatır. Gerek yok.
Elinizi kolunuzu bağlayın, kendinizi başka şeylerle meşgul edin, o yokolmus gibi davranın. İnanın en iyisi bu.

su saatten sonra yapacagin tek sey aramamak devamli arayan kendini acindiran kisi olmussun ve bu acayip derecede itici gorunmus gozunde erkekler genelde bu gibi konularda daha sert duran kadinlari seviyor yani boyle yalvarmak iter..arama sorma sen biraz kendine ceki duzen ver sosyalles kendinle ilgilen sosyal aglarda hesabin varsa guzel guzel fotolar paylas zaten merak edip takip ederse bu degisimi gorecek ve bu seni tekrar aramasini saglar yani ona artik eskisi gibi uzuntulu melankolik biri olmadigini goster

Evet bitmiştir. kötü niyetli olup olmamanız bir şey farketmez
Kötü şeyler yapıp, insanı sık bogaz edip ama ben seviyordum demek sizin yaptıklarınızı değiştirmiyor malesef.
Anlıyorum canınız yanıyor ama kimse aşk acısından ölmez merak etmeyin.
Zamanla gececektir.
Şimdi siz kendinize bahaneler bulacaksiniz tamam birlikte olmayalım ama arkadaş kalalım yada dur bir özür dileyeyim yada son kez goreyim bir kez daha anlatayim vs vs hiç biri ise yaramaz
Sizin geçtiğiniz yoldan geçen çok kişi var ve ise yaramadı. Sadece yaralanma ve canınızın yanma süresini uzatır. Gerek yok.
Elinizi kolunuzu bağlayın, kendinizi başka şeylerle meşgul edin, o yokolmus gibi davranın. İnanın en iyisi bu.
Arkadaş kalmak değil ama, kendimi ifade edebilmeyi çok isterdim, çünkü ben onu gerçekten sevdim, isterse bir ömür ben bakacak olayım ona olsun seviyorum ne olursa olsun diye çıktım yola, doğru söylüyorsunuz ben dışardan bakamıyorum durum budur belki de, sadece canım çok yanıyor...

su saatten sonra yapacagin tek sey aramamak devamli arayan kendini acindiran kisi olmussun ve bu acayip derecede itici gorunmus gozunde erkekler genelde bu gibi konularda daha sert duran kadinlari seviyor yani boyle yalvarmak iter..arama sorma sen biraz kendine ceki duzen ver sosyalles kendinle ilgilen sosyal aglarda hesabin varsa guzel guzel fotolar paylas zaten merak edip takip ederse bu degisimi gorecek ve bu seni tekrar aramasini saglar yani ona artik eskisi gibi uzuntulu melankolik biri olmadigini goster
Fotoğraf paylaştığımı görürse daha çok sinirlenip soğuyacak birisi, ama doğru söylüyorsunuz çok ama çok itici davrandım farkındayım, ben de kendimden soğudum iyice

Bu adam senin ozguvenini yerle bir etmis. Sevilmedigin deger gormedigin cok belli. Bu kadar acizlenmene gerek yok. Sana deger vermeyen biri icin kendinden vazgecme

Bence senin vazgecilemeyen biri oldugunu degil de, o kendisini öyle görüyor. kesinlikle üstüne düşme inan degmez. neden kadinlar kendilerine bunu yapıyorlar anlamadım. sevmek buysa ben hayatimda hic sevmemisim.

Back
X