En baştan beri arkadaş gibi değildik..konuşmalarından anlaşılırdı..öyle olsaydı bu kadar üzülmezdim..sızı sadece arkadas olarak gormus olamaz mı ?
İnançtan bahsettim çünkü kalp kırdı..tabi ki bağlanmadım o kadar ama ilk görüşmede bunları söylemesi çok saçma değil miKavram karmaşası içindesiniz,inançla efendilikle hayatinda başkası olmasının bağı ne ki
Sizinle başlayacaksa bilin diye söylemiş,capkinim,uzerim diyor,
Ne ara bağlandin da ayrılmış gibi dramatize ettin yav
ozaman karaktersızın tekıymıs bosverEn baştan beri arkadaş gibi değildik..konuşmalarından anlaşılırdı..öyle olsaydı bu kadar üzülmezdim..
Haklısınız..dedim ki dönmeye çalışıyo kıvırıyor yine de aklım almadı yaptığını..bir insan böyle bile bile kırılmaz..istemiyosan yazmazsın ben de eşşek değilim ya anlarım..ama böylesi çok saçmaozaman karaktersızın tekıymıs bosver
kendı agzıyla soylemıs daha gec olmadan kurtulmussun onun gıbı bırınden bence
Otururken aşk şiirleri okudu, yüreğimin güzelliğinin yüzüme vurduğunu söyledi..iyi ki böyle güzel bişey oldu dedi..hiç ihtimal vermedim ben..ama haklısınız belki deSizi uzaktan gördü ve instagramdaki haliniz hoşuna gitti onun.ikiniz Yanyana gelince belki elektrik alamadı,beğenmedi ya da her neyse olumsuz duygulara kapıldı.ve sizin de ondan vazgeçmeniz için de rotayı kırdı ve çapkınlığa kadar kendini kötülemeye başladı.bütün açıklama bununla ilgili olsa gerek
O an o kadar kötü oldum ki zaten direkt kalktım..oturmak yüzsüzlük olurdu..keşke söyleseydim dedim sonrasında ama bu sefer yine kıvırırdı daha beter yerin dibine girerdim..Niyeti eğlenmek belli ki.
Niye kiriliyorsun ki.
Ne işin var burada o zaman demeliydin.Tepkini vermemişsin
O an o kadar kötü oldum ki zaten direkt kalktım..oturmak yüzsüzlük olurdu..keşke söyleseydim dedim sonrasında ama bu sefer yine kıvırırdı daha beter yerin dibine girerdim..Niyeti eğlenmek belli ki.
Niye kiriliyorsun ki.
Ne işin var burada o zaman demeliydin.Tepkini vermemişsin
O da güzel bir tepki olmus o zaman.tanimadigin kimseye anlamlar yukleme .O zaman kirilmazsin.Yazismakla tanimis olmuyorsun çünkü. mantigin hep ön planda olsun.O an o kadar kötü oldum ki zaten direkt kalktım..oturmak yüzsüzlük olurdu..keşke söyleseydim dedim sonrasında ama bu sefer yine kıvırırdı daha beter yerin dibine girerdim..
Ne güzel söylediniz.!İki günlük adamlara roman yazıyorsunuz yazmayın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?