Gözünün içine baka baka kırmak..

seni beğenmemiş arkadaşım. boşver, beğenmediği kıza böyle iğrençlik yapacak tiynette bir adam varsın seni beğenmesin. üzülme.
Beni ilk defa görse anlarım..ama böyle bi iğrençlik kimseye yapılmamalı..madem bu kadar dürüstsün adam gibi söyle..kendi çok matah bişey sanki..

Kaçın kaçın kaçın

İnsanda biraz edep olur, yüze baka baka ben başkasıylayım diyeni ilk kez duydum!
Ben de..beğenmesin ama bu kadarı fazla..her seferinde kendimde aramaktan hatayı yoruldum..o an nasıl kalktım yanından anlatamam..arkadaş olarak görse o da değil..yeterince arkadaşı var zaten..

Nisanlisinin kuyruk acisini senden çıkartmaya çalışıyor hasbam.
Aman demeli 'ne çok capkinsin. Benide çarpsana. '
Sana burdan bi çakarım

Bunlardan okadar cokki..Giderek türü artıyor..Sakın birdaha görüşme hep böyle şaşırtmaya devam edicek eminol.sen evlenme teklifi beklerken başkasına nisan tepsisi çikolata yaptırırken duyacaksin.aman uzak dur.asla guven telkin etmiyor.sal bahçeye gitsin.baska çiçek bulsun.

Nisanlisinin kuyruk acisini senden çıkartmaya çalışıyor hasbam.
Aman demeli 'ne çok capkinsin. Benide çarpsana. '
Sana burdan bi çakarım
Ne güzel yazmışsınız tebessüm ettim Herkesin yaraları var geçmişten..ama acını başkalarından çıkaramazsın..aptal bide çapkınmış..gitsin kumda oynasın

Düşünüyorum cevap bulamıyorum her ihtimalin sonunda bile olsa..ilk görüştüğün insana ne olursa olsun böyle şeyler söylemezsin..ilişki konusunda beceriksizmiş..gerçekten öylesin dedim ben de..

Böylesini de ilk defa duydum yüzüne baka baka ikinizi aynı anda idare ediyorum demiş resmen.
Koşarak uzaklaş her yerden sil engelle.

Ayip etmiş çok büyük terbiyesizlik. İnsan bulustuğu belli bir zaman konuştuğu kıza böyle bir şey diyebilir mi? Umut ver konuş sonra ben buyum de. Siz yine iyi dayandınız ben orda yuvasını yapardim. Zamanında darbe yemiş de sizin ne günahınız var? Evet can sıkıcı bir durum ama üzülmeye değmez.
En azından baştan ne mal olduğunu qnladınız. Daha cok sevip bağlandığınız zaman gerçek karakterini öğrenseydiniz daha kötü olurdu değil mi?

iyi ama adam size sevgili olalım dedi mi ya da adını koydunuz mu ilişkinin
gayet normal konuşup zaman geçiriyor belli ki kendi kendinize üzülmüşsünüz

Ayıp etti..burda belki sizi arkadaş olarak görmüştür diyenler var..ama öyle değildi..sürekli yazan arayan ima eden unut veren hem bi erkek nasıl arkadaş görsün..hoşlandığını söyleyen,hep aklımdasın diyen nasıl arkadaş görsün..üzüldüm hem de çok..

Kendini sizden soğutmaya çalışmış. Yüzyüze elektrik hissetmemiş demekki. Unutun sizde.

Belki de..bu çok olağan..ama ben de boynuna atlayacak değildim..samimi davranmak yerine soğuk olsaydı anlardım ben de çekerdim kendimi..böyle saçmalıkla değil
Kitapları kullanmasaymış keşke! Sağ gösterip sol vurmuş. Unut gitsin.

Belki de..bu çok olağan..ama ben de boynuna atlayacak değildim..samimi davranmak yerine soğuk olsaydı anlardım ben de çekerdim kendimi..böyle saçmalıkla değil

Keşke..o da benim gibi edebiyatı seviyo dedim zarar gelmez dedim..yanılmışım..bir de...belki çok farklı düşünüyorum ama yanımda iki kere gerindi çamaşırını bile gördüm..kafamı çevirsem de..ilk görüşmede garip geldi..siz ne düşünürsünüz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…