gözyaşlarım dinmiyor zavallı kalbim paramparça kanıyor :(

cimenyesili1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
311
115
18
44
sevdim hem de çok fazla
kapısında köpek olacak kadar o derece sevdim o ise stresli bir işte çalışıyordu benim üstüme çok geliyorsun dedi. benim onda tek istediğim günde 10 saniyesini ayırmasıydı yapmadı. ben daha çok üsteledim neden böyle yapıyorsun diye o daha çok uzaklaştı
dün 50 kez aradım yüzlerce mesaj attım cevap yok en sonunda açtı ayrıldık bitti alışırsın dedi. çok bunaltmışım hırpalamışım sevmiyormuş.
aç midemdeki acı ekşi suyu kanla birlikte kustum. onu aradım defalarca birz yumuşadı gibi ben seni zaten arayacaktım vaktim yoktu hani kilo da alacaktın iyi bak kendine dedi. hastaneye git dedi ama birkaç saat sonra merak edip ne oldu diye aramadı.
tekrar aradım sen beni soğutuyorsun işim var diyorum dedi ben de 10 saniyeni ayırsan yeterdi dedim e ben de iyi değilim senin beni rahatlatman gerekirsen ben seni nazlıyorum dedi.
en sonunda ona mesaj attım Allahın adını veriyorum dedim sen aramadan yazmadan yazmicam aramicam. ben seni bekliyor olucam 5 yıl sonra olsa da dedim. çünkü kalbim seni seçti dedim.
mesajı gördü cevap vermedi. tüm numarasını sildim.
perdeleri kapattım içimdeki o zehiri kusana kadar ağladım ağladım hala dinmiyor gözyaşlarım
onu çok sevdim ama müthiş de kırıldım evet ben de kırıldım.
peki süreç nasıl işleyecek sizce arar mı? umutlarım azaldı bitti tükendi oysa ben onu mutlu ederdim. çok hem de...
Allah'a yalvarıyorum akan her bir damla gözyaşım için pişman olsun diye...RABBİM duy sesimi.

takıntı yapmayın bence, takıntılı insanlar itici oluyor biraz daha sakin olun aramayın mesela bekleyin o sizi arayana kadar aramıyorsa da yapacak bişey yok sevmemiş demektir ama takıntı yapmayın en önemlisi bu
takıntı da var değil mi takıntı yapıyorum araması için :( sakince beklemek en güzeli diyorsunuz yani gözyaşlarıma hakim olamıyorum.çok kötü hissediyorum çok en son konuşmamızda ben seni arayana kadar sen beni arama dedi.

Kırılma ama lütfen ben onun yerinde olsam aramazdım.

Anan değil, baban değil, evladın değil.

Nedir kan kusacak kadar perişan olmak?

Bir kadının güzelliği falan hiç umrumda olmazdı erkek olsaydım.
Ne kadar güçlü bir duruşu var, kişiliği tokatlıyor mu yoksa bir tokada sürünüyor mu ona bakardım.

şakamısın sen yaa kendine bu eziyet neden.noldu doktor yüzüne kansersin 3 ay ömrün kaldı falan demiş gibi böğüre böğüre ağlayıp en hassas organ mideye bu reva mı.kalk git elini yüzünü yıka toparlan mis gibi bi hava gez dolaş bi kafede otur kahvenü yudumla kitabını oku hayatın sana neler getireceğini düşün.daha neler neler göreceksin dur bakalım ne oldun.

yaş kaç bu arada önce bu soruyu sorup öle yazsaydım keşke

ne yaparsan s.ler afedersin ne yapmam lazım onu söyleyin :KK43:
Bak kosma arkasindan tek o yok bu dunyada. Sn ona vaz gecilmez oldugunu hissetirdin bu yuzden ona yapcak bsey birakmadin. Bi erkek zor kadini sever bi erkek kadinin arkasindan kosmayi sever birak kendi haline ne yalvarion ne acindirion kendini. Tecrube konusio

Kırılma ama lütfen ben onun yerinde olsam aramazdım.

Anan değil, baban değil, evladın değil.

Nedir kan kusacak kadar perişan olmak?

Bir kadının güzelliği falan hiç umrumda olmazdı erkek olsaydım.
Ne kadar güçlü bir duruşu var, kişiliği tokatlıyor mu yoksa bir tokada sürünüyor mu ona bakardım.
güçlü duruşu sergilemek için geç mi kaldım sizce :( hiç mi ihtimal yok yolu yok :(

şakamısın sen yaa kendine bu eziyet neden.noldu doktor yüzüne kansersin 3 ay ömrün kaldı falan demiş gibi böğüre böğüre ağlayıp en hassas organ mideye bu reva mı.kalk git elini yüzünü yıka toparlan mis gibi bi hava gez dolaş bi kafede otur kahvenü yudumla kitabını oku hayatın sana neler getireceğini düşün.daha neler neler göreceksin dur bakalım ne oldun.

yaş kaç bu arada önce bu soruyu sorup öle yazsaydım keşke
32

takıntı da var değil mi takıntı yapıyorum araması için :KK43: sakince beklemek en güzeli diyorsunuz yani gözyaşlarıma hakim olamıyorum.çok kötü hissediyorum çok en son konuşmamızda ben seni arayana kadar sen beni arama dedi.
Bir daha arama bırak o senin peşine düşsün, sakin olmaya çalış. inan onu aradıkça msj attıkça onun gözündeki değerini yitiriyorsun yapma bunu. Kendine uğraş bul bu dönemde arkadaşlarınla gez toz bol bol fotoğraf çekin ve sosyal medya kullanıyorsan oraya at :KK39:(onu düşünmediğin imajını ver) bekle sakince 1 ay2 ay bekle gerekirse ama sakın arama, eğer seni sevdiyse içinde ufacık dahi bir his varsa arayacaktır çok geçmeden ve dönecektir sana yok sevmediyse yapacak bişey yok sende unut gitsin

Back
X