gözyaşlarım dinmiyor zavallı kalbim paramparça kanıyor :(

Çok bunaltma işte ne kadar değer verirsen o kadar kaçıyor insanlar :(

Ama hayat devam ediyor adam şeb-i istemiyorum Demiş sende takıntı haline getirmişsin Anladığım

Kendi yoluna bak kendine hedefler koy Baska seylere yönel

Sevdiği birinden ayrı kalmak zorunda kaldığı için acı çeken bir kadına her türlü hakareti yakıştırmayı reva görüyorsunuz pes..ne katilliği ne psikopatlıpı kalmış..herkes hayatının bir döneminde geciriyor bu günleri..abartmayın artık yahu.Ayrılık acısı ilk 3-4 gün cok şiddetli olur zamanla azalır yani.konu sahibi işk ayrıldığı zaman yazdı zaten ..hemen bi aşaoılama hor görme..yazıklar olsun
yani üstteki birkaç yorumumu okuyun ben ciddiye almadın onları siz de almayın boşverin :) umarım aynı acıları yaşamazlar.

Iyi bi guldurdun beni vallahi super bi cevap. Bende adama acidim. Dusunsene birinden kurtulmk istiyosunuz ama kendine birsey yapar diye ayrilamiyosunuz peeeeh
evt kendimi de asmak üzereyim ona da söyledim zaten o da ambulansı aradı onlar gelmeden asmalıyım kendimi görsün beni bırakmak neymiş hı? nasıl bırakır beni üleyyyynnnn

Hep tartıştığımızda alttan alan barışan bendim. En son pes ettim artık. Yine kalbimi kırdı Bir haftadır aramadım sormadım o da aramadı. Geri dönüp bir özür dilemedi. Yalvarmadıkca affetmeyeceğim ben, bu defa kararlıyım.
birlikte bekleyelim 1 hafta nasıl dayandın?

birlikte bekleyelim 1 hafta nasıl dayandın?
Bekleyelim bakalım ilk önce hangisinden ses çıkacak :)
İlk zamanlar aşırı kırıldım o yüzden konuşmak bile istemedim. Sonraki günler özledim ama gururum daha ağır bastı. Her tartışmada arayı yumuşatan, ilk adım atan bendim çünkü. E böyle yaptıkça da değerimiz kayboluyor o yüzden her şeye rağmen durup beklemeyi göze aldım
Bana hep diyordu biliyor musun, 'sen bensiz yapamazsın, dayanamazsın' bu yüzden kaybetme korkusu sıfırdı. Şimdi o kaybetme korkusu oluşsun istiyorum. Bu yüzden daha çok dayanmaya, mücadele etmeye mecburum.

Bekleyelim bakalım ilk önce hangisinden ses çıkacak :)
İlk zamanlar aşırı kırıldım o yüzden konuşmak bile istemedim. Sonraki günler özledim ama gururum daha ağır bastı. Her tartışmada arayı yumuşatan, ilk adım atan bendim çünkü. E böyle yaptıkça da değerimiz kayboluyor o yüzden her şeye rağmen durup beklemeyi göze aldım
Bana hep diyordu biliyor musun, 'sen bensiz yapamazsın, dayanamazsın' bu yüzden kaybetme korkusu sıfırdı. Şimdi o kaybetme korkusu oluşsun istiyorum. Bu yüzden daha çok dayanmaya, mücadele etmeye mecburum.
aynen benimki de diyordu ki beni bir daha armayacak mıydın dedimbir kavgasırasında sen beni arardın zaten dedi.emin misin dedim evet arardın ceptesin demişti.
bakalım hangisindn önce ses çıacak beklemek zor.

aynen benimki de diyordu ki beni bir daha armayacak mıydın dedimbir kavgasırasında sen beni arardın zaten dedi.emin misin dedim evet arardın ceptesin demişti.
bakalım hangisindn önce ses çıacak beklemek zor.
Bu sözleri insanı sinir ediyor işte. Bu imajı silmemiz lazım. Sabredelim. Sen asla yazma, ben de yazmayacağım. Çok zor insan bazen dayanamıyor. Zorlandığın an sana söyledikleri aklına gelsin. Sabret. İnşallah kazanan biz olacağız. Onlar şimdi bizden emin, nasıl olsa yazar bu kız diyorlardır.

Back
X