- Konu Sahibi misscoquette
-
Merhaba,
24 yasindayim, boyum 1.57cm. 2 hafta once tartida 54,5 kiloyu gorunce siki bir diyet ve spor programina baslamaya karar verdim. Birkac ay oncesine kadar 47 kiloydum. Hedef kilom yeniden 47/48 olmak.
Ilk hafta 52 kiloya indim:
- Sabahlari 2 dilim cavdar ekmegi ve iki yumurtali omlet yedim
- Oglenleri elim buyuklugunde balik/tavuk yaninda bolca salata
- Aksamlari yogurtlu sebze yemegi yedim
- Ayrica haftanin 6 gunu 1 saat spora gittim. Kisacasi 2,5 kilo verdim. Ama simdi dusunuyorum belki bu giden ilk kilolar adet siskinligimim gecmesinden kaynaklandi. Cunku 2. hafta 1. gr bile veremedim. Butun duzenim ayni olmasina ragmen sabitlendim kaldim. Yilbasinda bile diyetimi hic bozmadim ne alkol aldim, ne ikram edilen abur cuburlardan yedim. 5 gun spora gittim. Yeme duzenim yukardakiyle ayniydi. Motivasyonum cok bozuldu. Benimle bu konuda tecrubelerini yada fikirlerini paylasak biri olursa cok sevinirim.
Neden boyle oldu hic anlamiyorum
Sevgiler
Merhaba,
24 yasindayim, boyum 1.57cm. 2 hafta once tartida 54,5 kiloyu gorunce siki bir diyet ve spor programina baslamaya karar verdim. Birkac ay oncesine kadar 47 kiloydum. Hedef kilom yeniden 47/48 olmak.
- Ayrica haftanin 6 gunu 1 saat spora gittim. Kisacasi 2,5 kilo verdim. Ama simdi dusunuyorum belki bu giden ilk kilolar adet siskinligimim gecmesinden kaynaklandi. Cunku 2. hafta 1. gr bile veremedim. Butun duzenim ayni olmasina ragmen sabitlendim kaldim. Yilbasinda bile diyetimi hic bozmadim ne alkol aldim, ne ikram edilen abur cuburlardan yedim. 5 gun spora gittim. Yeme duzenim yukardakiyle ayniydi. Motivasyonum cok bozuldu. Benimle bu konuda tecrubelerini yada fikirlerini paylasak biri olursa cok sevinirim.
Sevgiler
su an ayni dertten muzdaribim.daha 10 dakika önce tartildim ve yine moralim bozuk olarak tartidan indim.bende ilk hafta verdim dahada veremiyorum.yemedim gitmedi,yedim gitmedi,sporu artirdim gitmedi.takilmis kalmis ya.benimde kilom 55 ti hep.3 ay icinde 60 in üzerine ciktim.ama yok kardesim 60 ta takildim kaldim iki haftadir.dün sirkeli balli suya basladim,belki o yardimci olur dedim.cünkü herkesi zayiflatmis amaa bana dünle bugün arasinda gram bile oynattirmadi.offf aglamak istiyorum(
sabirla bekliycem artik,tekrardan 5 li sayilara düsmeyi.100-200 gram sonra 5 lerde olucam ama yok bu mutlulugu tadamadim henüz.
Merhaba,
Sevgiler
Hepinizin ilgisi icin ayri ayri cok tesekkur ederim. Biraz moralim bozuldu, motivasyonum dustu ama elimden geldigi kadar saglikli yasama bagli kalmaya calisiyorum. Belki biraz sabirsiz davranip hemen sonuc almak istiyorum buda benim ustumde baski yaratiyor.
Sorun sanirim ara ogunleri atlamamdaydi. Iki gundur ara ogunlerimi aksatmiyorum.200 gr. gitmis. ama dedigim gibi iki haftadir 52nin altina dusemiyorum. Dustugum an haber vericem umarim bu haftada 52lerde takilip kalmam.
Ara ogunler icin verebiliceginiz tavsiyeler var mi? Kimse moralini bozmasin boyle seyler icin, sabredersek olucak bu is:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?