• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

1.68 diye biliyorum gecen esime diyodum ölç bakalim diye o da uzadinmi yoksa diye dalga geçti benle:KK70: bende dedim belki kisalmisizdir 😅
O zaman 70 ler sana çok yakışır 75 bile fıstık gibi olur, 100 olduğunu düşünsek 25 kilo inan 6 ayda verirsin, zira M Minikkelebk verdi , demek ki verilmeyecek bir kilo değil 🤩💪👍

🤣🤣 kuruyemisci ise mi geliyor 🤣
Ne guzel tazedir
Bizimkime de findikci geliyor
Cok guzel oluyor taze taze bak keske kuruyemiste getirse

Afiyet olsun
Harika
Yarin tarti guzel seyler getirecek bence
senle kilomiz yakîn ama sen beni gecip gideceksin anlasilan ❤️
Bakalım tartı yarın ne diyecek 😬🤔

Afiyet olsun canîm
Cok guzel
Salep hazir olan degildir ins cok sekerli oluyolar
Saat on onu icmek icin biraz gec malesef

Harikasin fark etmez mi
10 kiloda verdigin xokta belli olmuyo diyen vi arkadasim olmustu
15 e ciktiginda gorunce sok olmustu😃
Azimle devam collk guzel olacak👏
Arada geliyor, bu gün kuyruk vardı 😂

Yarın için eşime ve kendime kahvaltı hazırlayıp dolaba koydum, çocuklara börek hazırladım sabah pişireceğim, ufak bi kaza geçirdim, tabağı alırken birden kırıldı, parmak kesildi, akacak kan damarda durmazmış🥴, şimdi bi kahve içiyorum☕ birazdan duş ve uyku😃
Hepinize iyi geceler ❤️ bol leptinler 😃 bol bol eksiler dilerim 🥰

Arada geliyor, bu gün kuyruk vardı 😂
Ayy iyiymis😂
Yılbaşına stok yapmak istedi belki
Kuyruk oldugu günler
Bksver kuyruk var de girme
Canım nasıl cekti
Midem sızmm sızım sızlıyor
Bugun fıstık ezmesi alacaktm katkısız sekersiz
Aman dedim bosver alırsan kavonozun dibini bulursin sen🙈
Ocaga kadar sabr et

Yarın için eşime ve kendime kahvaltı hazırlayıp dolaba koydum, çocuklara börek hazırladım sabah pişireceğim, ufak bi kaza geçirdim, tabağı alırken birden kırıldı, parmak kesildi, akacak kan damarda durmazmış🥴, şimdi bi kahve içiyorum☕ birazdan duş ve uyku😃
Kuzum benim masallah sana
Cok gecmis olsun
Hayırlı geceler
Bol leptinler🥰

Geçmiş olsun.

Ben de ay kurabiyesi yapayım dedim .

Artık yarın çocuklarla yapacağız . Otur dedim oturduğun yerde yarın tartı da var.

O zaman 70 ler sana çok yakışır 75 bile fıstık gibi olur, 100 olduğunu düşünsek 25 kilo inan 6 ayda verirsin, zira M Minikkelebk verdi , demek ki verilmeyecek bir kilo değil 🤩💪👍
Benim hedefim mayista ramazan bayraminda 79 olmak. Bayramin son gunude dogumgunum. Kendime cok guzel bir hediye olurdu. En son bu rakamlari 2015te biraktim. Kaliplaşan kgyu vermekte zordur tabi

🤣🤣 kuruyemisci ise mi geliyor 🤣
Ne guzel tazedir
Bizimkime de findikci geliyor
Cok guzel oluyor taze taze bak keske kuruyemiste getirse

Afiyet olsun
Harika
Yarin tarti guzel seyler getirecek bence
senle kilomiz yakîn ama sen beni gecip gideceksin anlasilan ❤️
Bakalım tartı yarın ne diyecek 😬🤔

Afiyet olsun canîm
Cok guzel
Salep hazir olan degildir ins cok sekerli oluyolar
Saat on onu icmek icin biraz gec malesef

Harikasin fark etmez mi
10 kiloda verdigin xokta belli olmuyo diyen vi arkadasim olmustu
15 e ciktiginda gorunce sok olmustu😃
Azimle devam collk guzel olacak👏
Benimde daha onceki diyetime basladigimda 5 6 kg vermistim. Lise arkadasim kg aliyosun dikkat et dedi bana, diyetteyim deyince kg aldigima dair iddialaşti :D

Cok gecmis olsun. Bende dun iki parmagimi kucucuk rendeledim çok aciyolar

Geçmiş olsun canım :KK74:

9195BFB1-7D77-4F39-95B1-7608049471D6.webp
bu hafta böyle bir dalgalanma yaşadım arkasından dün regli oldum ufak tefek sırıklarala atlattık dediğim gibi bu dönem sabit olsam benim için yeterli 🙈🤪
gecen haftaki kilom 72•95
bu haftaki kilom 73•10
fark 0•15

Eki Görüntüle 2742494
bu hafta böyle bir dalgalanma yaşadım arkasından dün regli oldum ufak tefek sırıklarala atlattık dediğim gibi bu dönem sabit olsam benim için yeterli 🙈🤪
gecen haftaki kilom 72•95
bu haftaki kilom 73•10
fark 0•15
Canım çok güzel başarı hem regl hem koruma, tebrik ederim 🤩🤩🧿🧿🧿

Back
X