• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ablam da sağlık sektöründe ve çok yıprandı.

Canım benim önemli olan ruh sağlığımız , şu zamanlar geçsin illa ki verilir.

Artık ben bu şekilde düşünüyorum.
Önemli olan benim ve çocuklarımın ruh sağlığı.
Çok öpüyorum seni 😘😘😘
Kesinlikle çok yıprandı sağlıkçılar, yeni açıldı izinler, Allah sağlık versin hepimize gerisi hallolur Allah'ın izniyle 🥰

Teşekkür ederim canım 🤩 kaldığım yerden devam edeceğim 🤩 kim bilir spora da başlarım belki, sen devam ediyor musun jilliana😃
Süpersin iyi olmana sevindim canım😊

ben jilliana devam canım yarın diyetinde jillian ında 1.haftası olacak, pazar günü jillian da level 2 ye geçeceğim, eylüldeki diyetimde hatırlarsan acemi sporcu olarak ayak bileğimi sakatladığımdan level1 9.günde bırakmıştım😂😂

jillian için kilo verdirmediğini falan okudum ama demorilize olmadım devam edicem jilliana seviyorum bunu😍

Günaydın arkadaşlar 🥰 bomba gibi başladım güne 🤩

Kahvaltım 😍
IMG_20210121_085205.webp

Süpersin iyi olmana sevindim canım😊

ben jilliana devam canım yarın diyetinde jillian ında 1.haftası olacak, pazar günü jillian da level 2 ye geçeceğim, eylüldeki diyetimde hatırlarsan acemi sporcu olarak ayak bileğimi sakatladığımdan level1 9.günde bırakmıştım😂😂

jillian için kilo verdirmediğini falan okudum ama demorilize olmadım devam edicem jilliana seviyorum bunu😍
Hatırlıyorum tabi ki , kendimi sorumlu tutmuştum 😬 neyse geldi geçti, bundan sonra daha dikkatli spor yaparız, şakası yok bunun😊

Jillian yapınca, kas kazanıp yağ yakarız bu nedenle kiloya yansımadığını zannedebiliriz, ama incecik oluruz, bence kilo vermekten daha güzel bir şey bu 🤩

Back
X