- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
Ne güzel etmişsinBen yarın başlıyorum oneil diyet aldım bu işin uçu kaçtı nerden toplarsak kardır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel etmişsinBen yarın başlıyorum oneil diyet aldım bu işin uçu kaçtı nerden toplarsak kardır![]()
Teşekkür ederim canımSarayca bugün güzelce istirahat edebilmişsindir umarım, nasılsın merak ediyorum seni aklımdasın arkadaşım
![]()
Canım yine de iyi gidiyorsunBir gün iyi bir gün fena![]()
![]()
Kesinlikle çok yıprandı sağlıkçılar, yeni açıldı izinler, Allah sağlık versin hepimize gerisi hallolur Allah'ın izniyleSeni o kadar iyi anlıyorum ki ablam da sağlık sektöründe ve çok yıprandı.
Canım benim önemli olan ruh sağlığımız , şu zamanlar geçsin illa ki verilir.
Artık ben bu şekilde düşünüyorum.
Önemli olan benim ve çocuklarımın ruh sağlığı.
Çok öpüyorum seni![]()
Tesekkur ederim canımCanım iyi yapmışsın aynen önemli olan sağlık biraz dinlen![]()
Kuzum sen nasılsınnasılsınız ne var ne yok
Online diyet yazmak istedin sanırım canım, bende hep reklamı vs geliyo merak ediyorum açıkçası ve güzel sonuçlar alanlar varBen yarın başlıyorum oneil diyet aldım bu işin uçu kaçtı nerden toplarsak kardır![]()
Süpersin iyi olmana sevindim canımTeşekkür ederim canımkaldığım yerden devam edeceğim
kim bilir spora da başlarım belki, sen devam ediyor musun jilliana
![]()
Sen de iyi ki varsın canımTesekkur ederim canımiyi ki varsınız
![]()
Bencede canım hareketlilik şart oldu artık hadi kızlarEfser
Sarayca G guziss35 M Minikkelebk
suspushanimcim yarın sabah müthiş bi başlangıç olsun hadi canlandıralım artık burayı
![]()
Canım çok iyi yapmışsın çok güzel olacakBen yarın başlıyorum oneil diyet aldım bu işin uçu kaçtı nerden toplarsak kardır![]()
Çok sevindim canım aklım sendeydi iyi olamana sevindimTeşekkür ederim canımkaldığım yerden devam edeceğim
kim bilir spora da başlarım belki, sen devam ediyor musun jilliana
![]()
huhh huhuuu süppersin tatlım işte motive olmak için bir sebep daha
Hatırlıyorum tabi ki , kendimi sorumlu tutmuştumSüpersin iyi olmana sevindim canım
ben jilliana devam canım yarın diyetinde jillian ında 1.haftası olacak, pazar günü jillian da level 2 ye geçeceğim, eylüldeki diyetimde hatırlarsan acemi sporcu olarak ayak bileğimi sakatladığımdan level1 9.günde bırakmıştım
jillian için kilo verdirmediğini falan okudum ama demorilize olmadım devam edicem jilliana seviyorum bunu![]()