🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bence 55 i bile görme ihtimalin var, yarın bi detoks çayı hazırlayıp pro ağırlıklı beslenirsen olur
Ayyy yok kız nerde 56yı ucundan bile göremiyorum, neden böyle oldu şaşkınım, annem duruyo duruyo sonra patır patır düşüyo kilo sabret diyo da sabredecek gün kalmadı bitti anne diyorum1haftadır detoks suyu yapmadım hiç yarın bi salatalık+limonla yapayım bari canım

Dün diş dr dönüşü anneme babama ve kızıma açma ve anne kurabiyesi aldım bi güzel afiyetle yediler, bugünde kuaför çıkışı yine anneme babama kızıma simit aldım onuda bi güzel afiyetle yediler, bu süreç benim koruma dönemim için iyi oldu çünkü evde eşimde böyle yiyecek ve ben reddetmeyi çoktan öğrendim

Önceki menülerde mercimek vardı, yarın bi detoks suyu bir de salata+ pro ya da sebze yersen sana iyi gelir bence, ayrıca annen haklı birdenbire inecek o kilo

Bence sen evine gidince de güzel koruyacaksın

Ay teşekkür ederim. Umarım sen 2 ay sonra geldiğinde ben burada olmam şaka şaka

Gitmek yok, kilomuzu koruyacağız beraber, bırakmam seni
Bırakma beniii :) daha yeni sayılırım burada hemen gitmeye de niyetim yok Devam
İyi kurtarmışsın, hem doğal hem tatlı, güzel tercih
eveet aklımızda bulunsun. İnsanın aklına hemen çikolata falan geliyo. Hiiiç gerek yok kaçamağa bahane aramayalım. 2 gündür kaçamaksız güzel gidiyor. Sürekli kaçamak yaptığım için bu süre hep sıfırlanıyor
Hafta sonu yapıyor musun benim listeyi ? Sen saf protein olarak yap ben listedeki gibi. Kaçamaksızzz bakalım kim daha çok kilo vericek. Yarış yapalım hem konseptimize uysun

Bırakmam son sıkı sarılırım sana bırakırsan böyle saçından çekerim

Canım hafta sonu sana katılırım ama saf pro değil de salata + protein olarak yapayım, hem hafta sonu kaçamak yapmamış olurum,

Canım benim bende seni bırakmamm
O zaman ben listenin aynısını yapıcam sende meyveleri çıkartıp yapıcaksın. Anlaştıkk. Cuma günü zaten tartılmış olacağız. Birde pazartesi sabahı tartılırız. Ay düşünsene pzartesi -2 kilo olduğumuzuu. Eğer bu liste bize kilo verdirirse her hafta sonu yaparım valla

Ay 2 kilo şimdiden başımı döndürdü, gözlerim ışıldadı, hiç belli olmaz belki listeyi tam yaparım, bana da değişiklik olur,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…