- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Ayyy yok kız nerde 56yı ucundan bile göremiyorum, neden böyle oldu şaşkınım, annem duruyo duruyo sonra patır patır düşüyo kilo sabret diyo da sabredecek gün kalmadı bitti anne diyorumBence 55 i bile görme ihtimalin var, yarın bi detoks çayı hazırlayıp pro ağırlıklı beslenirsen olur
Önceki menülerde mercimek vardı, yarın bi detoks suyu bir de salata+ pro ya da sebze yersen sana iyi gelir bence, ayrıca annen haklı birdenbire inecek o kiloAyyy yok kız nerde 56yı ucundan bile göremiyorum, neden böyle oldu şaşkınım, annem duruyo duruyo sonra patır patır düşüyo kilo sabret diyo da sabredecek gün kalmadı bitti anne diyorum1haftadır detoks suyu yapmadım hiç yarın bi salatalık+limonla yapayım bari canım
Tamam canımBen 2 gün önce almıştım, cuma yine alırım, buraya yazalım isterseniz, 1 ay sonra farkı karşılaştırırız
Bence sen evine gidince de güzel koruyacaksınDün diş dr dönüşü anneme babama ve kızıma açma ve anne kurabiyesi aldım bi güzel afiyetle yediler, bugünde kuaför çıkışı yine anneme babama kızıma simit aldım onuda bi güzel afiyetle yediler, bu süreç benim koruma dönemim için iyi oldu çünkü evde eşimde böyle yiyecek ve ben reddetmeyi çoktan öğrendim
Ay teşekkür ederim. Umarım sen 2 ay sonra geldiğinde ben burada olmamCanım benim sağol, senin kilonda gayet iyi, çok az istikrarlı devam edersen hatta sadece bikaç hafta bu şekilde devam edersen hedef kilona ulaşıp korumaya alırsın, eğer bir değişiklik olmazsa 2ay sonra yine 4haftalık süreyle aranızda olucam sizler o zamana korumada olucaksınız
Gitmek yok, kilomuzu koruyacağız beraber, bırakmam seniAy teşekkür ederim. Umarım sen 2 ay sonra geldiğinde ben burada olmamşaka şaka
İyi kurtarmışsın, hem doğal hem tatlı, güzel tercihRegl olunca bir tatlı krizi geldi bana. Evde kuru incir vardı 1 adet yedim. Bence güzel oldu en azından kaçamak yapmamış oldum
Bırakma beniii :) daha yeni sayılırım burada hemen gitmeye de niyetim yokGitmek yok, kilomuzu koruyacağız beraber, bırakmam seni
eveet aklımızda bulunsun. İnsanın aklına hemen çikolata falan geliyo. Hiiiç gerek yok kaçamağa bahane aramayalım. 2 gündür kaçamaksız güzel gidiyor. Sürekli kaçamak yaptığım için bu süre hep sıfırlanıyorİyi kurtarmışsın, hem doğal hem tatlı, güzel tercih
Bırakmam son sıkı sarılırım sanaBırakma beniii :) daha yeni sayılırım burada hemen gitmeye de niyetim yokDevam
eveet aklımızda bulunsun. İnsanın aklına hemen çikolata falan geliyo. Hiiiç gerek yok kaçamağa bahane aramayalım. 2 gündür kaçamaksız güzel gidiyor. Sürekli kaçamak yaptığım için bu süre hep sıfırlanıyor
Hafta sonu yapıyor musun benim listeyi ? Sen saf protein olarak yap ben listedeki gibi. Kaçamaksızzz bakalım kim daha çok kilo vericek. Yarış yapalım hem konseptimize uysun
Canım benim bende seni bırakmammBırakmam son sıkı sarılırım sanabırakırsan böyle saçından çekerim
Canım hafta sonu sana katılırım ama saf pro değil de salata+ protein olarak yapayım, hem hafta sonu kaçamak yapmamış olurum,
Ay 2 kilo şimdiden başımı döndürdü, gözlerim ışıldadı,Canım benim bende seni bırakmamm
O zaman ben listenin aynısını yapıcam sende meyveleri çıkartıp yapıcaksın. Anlaştıkk. Cuma günü zaten tartılmış olacağız. Birde pazartesi sabahı tartılırız. Ay düşünsene pzartesi -2 kilo olduğumuzuu. Eğer bu liste bize kilo verdirirse her hafta sonu yaparım valla
Ona eminimmmO güzel vicudumu gören bayılabilir
Kararlıyım canım ama bakalım umarım koruyabilirimBence sen evine gidince de güzel koruyacaksın
Sohbete burda olursun umarım o zamanlar canımAy teşekkür ederim. Umarım sen 2 ay sonra geldiğinde ben burada olmamşaka şaka
Yeşil mercimek yemeği yasaklılardan mı diyette yoksa canım?Önceki menülerde mercimek vardı, yarın bi detoks suyu bir de salata+ pro ya da sebze yersen sana iyi gelir bence, ayrıca annen haklı birdenbire inecek o kilo
Benimde bi gözlerim parladıAy 2 kilo şimdiden başımı döndürdü, gözlerim ışıldadı,hiç belli olmaz belki listeyi tam yaparım, bana da değişiklik olur,
Kac kisiyiz simdi toplam yarisanYarışmaya katılmak isteyen başka kimse yok mu, hadi gelin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?