• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Zaten 5. Ay listesini bu gün yapacağım canım ve hep birlikte 5. Aya başlayacağız🤩 bu 4. Ay bittiği için kaydetmedim
Aa tamam o zaman:))
Evet güzel ama dün 500 Gr eksiydim ya insan bi şaşırıyor, bana az yemek yaramıyor :KK70:
Brokoli yemiştin di mi
O da karnabaharailesi den ertesi Güne şişlik yapar diye biliyorum.
Bence haladan dolayi odem tuttun
Cunku bende oek vermemis gozukuyordum 2 gun once ölctum kendimi 2 ser cm incelmistim😀
Sen aynen devam et haftaya muthüsli bir rakam
Gelecek
🤩🤩🤩süper
Ödem kesin yoksa brokoli yapmamıştır her halde 😃 hani yesem derdim dün çok yedim diye, neyse haftaya kaldı 64 ler😃
2 cm ne demek resmen 0.5 beden belki 1 beden süper incelme🧿🧿🧿🧿🧿
Brokoliden kesin🧐
Başlangıç 69

Güncel 68.4

Giden 600gr

Çok açım kahvaltı yapmam lazım.
🙂güzel gitmiş.
bu saate kadar yapmadın mi 🙄
İnşallah arada oluyor huzursuzluğu 👍
Geçmiş olsun canım.
sabh kahvaltısı müsli , öğlen ton balığı iki dilim ekmek , diyet kraker ve limonlu soda bugün ki menüm :KK43: ama tüp bebek vitaminleri kullandığım için veremiyorum bi türlüü :KK43:
Hayırlısıyla sonuçlansın inşallah🥰
Bende gerginim. İki bebeyi de cok fena hirpaladim
Sakin ...kendine iyi davran.bebelwre de🥰öp onları.gıdıkla.büyüyünce yapamayacağız ;)🤯🤯🤯evet arasira bu hale de geldiğimiz bellidir.

Canım vitamin kilo yapmaz iştah açtığı doğru ama dikkatli beslenirsen kilo almaz verirsin
yapıyor canım ya nerdeyse 1 yıla yakın kullanıyorum 56 dan 64 kiloya çıktım ve çok şişkinlik yapıyor . 2 ay kullanmayıp ara verdiğim dönemde 3 kilo vermiştim . Aynı doktora gidenler olarak whatsapp grubumuz var vitaminleri kullanan arkadaşlarda aynı şeyi söylüyor.

Aa tamam o zaman:))

Brokoli yemiştin di mi
O da karnabaharailesi den ertesi Güne şişlik yapar diye biliyorum.

🤩🤩🤩süper

Brokoliden kesin🧐

🙂güzel gitmiş.
bu saate kadar yapmadın mi 🙄

Geçmiş olsun canım.

Hayırlısıyla sonuçlansın inşallah🥰

Sakin ...kendine iyi davran.bebelwre de🥰öp onları.gıdıkla.büyüyünce yapamayacağız ;)🤯🤯🤯evet arasira bu hale de geldiğimiz bellidir.
Ya brokoli ya regl yoksa yemedim güzeldi bu hafta 😃

yapıyor canım ya nerdeyse 1 yıla yakın kullanıyorum 56 dan 64 kiloya çıktım ve çok şişkinlik yapıyor . 2 ay kullanmayıp ara verdiğim dönemde 3 kilo vermiştim . Aynı doktora gidenler olarak whatsapp grubumuz var vitaminleri kullanan arkadaşlarda aynı şeyi söylüyor.
O zaman Yemene yine de dikkat etmelisin, biliyorsun hamur tatlı bunların bize hiç bir yararı olmuyor 😊

Eve geldim birazdan salata hazırlayacağım, balık yapacağım, bu gün markette kuruyemiş alayım bu gün cuma nasılsa dedim😃 sonra aniden vazgeçtim :D madem bu hafta çok gitmedi kilo, haftaya kadar dikkat edeyim de biraz eksi rakam göreyim 😊

Eve geldim birazdan salata hazırlayacağım, balık yapacağım, bu gün markette kuruyemiş alayım bu gün cuma nasılsa dedim😃 sonra aniden vazgeçtim :KK70: madem bu hafta çok gitmedi kilo, haftaya kadar dikkat edeyim de biraz eksi rakam göreyim 😊
Çok iyi yapmışsın canım .

Merhabalar herkeseee :KK68:
Bu sayfada olduğuma gore benimde kilo vermem lazım evet :işsiz:
Bugün üye oldum çünkü böyle biseye ihtiyacım var kilo vermek için ve kk o acıdan en iyisi sanırsam :super:
Her neyse kısa keseyim benide araniza alsanız ya :")
Boyum 165 evlenmeden önce 75 kilo idim evlendim 10 kilo aldım sonra hamilelik vs 90 kilo çıktım 2 haftadır diyet spor leslie felan yapmaya çalışıyorum 2 haftadır sadece 2 3 kilo verebildim. Şuanda güncel 88 kilo. Hedefim 65 :silah:

Merhabalar herkeseee :KK68:
Bu sayfada olduğuma gore benimde kilo vermem lazım evet :işsiz:
Bugün üye oldum çünkü böyle biseye ihtiyacım var kilo vermek için ve kk o acıdan en iyisi sanırsam :super:
Her neyse kısa keseyim benide araniza alsanız ya :")
Boyum 165 evlenmeden önce 75 kilo idim evlendim 10 kilo aldım sonra hamilelik vs 90 kilo çıktım 2 haftadır diyet spor leslie felan yapmaya çalışıyorum 2 haftadır sadece 2 3 kilo verebildim. Şuanda güncel 88 kilo. Hedefim 65 :silah:
Hoşgeldin canım, enerjini yüksek gördüm, hiç düşürme bu enerjiyi, 2 haftada 2-3 kilo gayet iyi ne kadar verebiliriz ki, haftalık 1-1.5 kg en ideal senin kilona göre, menülerini paylaşmaya başla o zaman 😀

Bu gün menüm
Sabah

IMG_20201211_090928.webp

Akşam
çocuklardan kalan balık ve salata da yendi
IMG_20201211_175928.webp

Su 2 lt

Spor 15 dk bisiklet 🚴💪

Menüm
Sabah12.30
24 zeytin (çok küçüktüler)
2Tk bal 2 çatal peynir maydonoz 1ceviz

Ara 16.00 gibi mısır parmağı 2 3 su br kadar 1 dilim elma

Aklam 18.45
4 kaşık pirinçli ıspanak yemeği
Yoğurt küçük acı turşu

Şu 1.5 lt
Spor 1 saat yürüyüş

Bu gün menüm
Sabah

Eki Görüntüle 2737753

Akşam
çocuklardan kalan balık ve salata da yendi
Eki Görüntüle 2737751

Su 2 lt

Spor 15 dk bisiklet 🚴💪

Menüm
Sabah12.30

Aklam 18.45
Yoğurt küçük acı turşu

Şu 1.5 lt
Spor 1 saat yürüyüş
Afiyet olsun 🥰

Menüm
Sabah12.30

Aklam 18.45
Yoğurt küçük acı turşu

Şu 1.5 lt
Spor 1 saat yürüyüş
Afiyet olsun canım cok Güzel, ekmek yemiyorsun herhalde, biraz Karatay diyetine benzemiş👍 bu hafta böyle devam edersen 69 lar çok çok yakınında olacak💪🤩

Back
X