• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Kahvaltım 😊 11.30
11 zeytin, 1.5 sahanda yumurta, yarım dlm ekmek ,maydonoz, dün biraz mantar kavurmuştum 4 kaşık kadar yedim.1 çk bal

Kahvaltıyı ben de çok seviyorum ama şu ara biraz erteliyorum.o zaman daha özenli bir kahvaltı oluyor.kendim için yeşillik yıkayıp zaman ayırabiliyorum sanki...😌bir de öğle yemeğini atlamaya çalışıyorum tabi.

Kahvaltım 😊 11.30
11 zeytin, 1.5 sahanda yumurta, yarım dlm ekmek ,maydonoz, dün biraz mantar kavurmuştum 4 kaşık kadar yedim.1 çk bal

Kahvaltıyı ben de çok seviyorum ama şu ara biraz erteliyorum.o zaman daha özenli bir kahvaltı oluyor.kendim için yeşillik yıkayıp zaman ayırabiliyorum sanki...😌bir de öğle yemeğini atlamaya çalışıyorum tabi.
Çok güzel canım afiyet olsun ❤️

Bugun buyuk kızın ilacini yazdirmaya asmye gittik. Tabiki hazirlan evden cik eve gel kizlari doyur,uyut bu saat oldu 😅
sen bana eski gunlerjmi hatırlatıyorsun 🙃
Allah yardımcın olsun canm
O gunlerin geçeceğini bilerek bol bol sevmistim☺️ Simdi cok özlüyorum bebekliklerini

Back
X