- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
ben istah he mevsim full açık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben istah he mevsim full açık![]()
KesinlikleeBenim dönem dönem çok açık oluyor, elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışacağız![]()
inşallah canım çektiğim acılara değsinnnİnşallah çok mutlu olursun tartı günü![]()
Seninde çok az kaldı, hedefin kaçtı canımKesinliklee![]()
Şöyle düşün, miden küçülüyor,inşallah canım çektiğim acılara değsinnn![]()
Çok güzel canım afiyet olsunkahvaltım
sek quark 2 dilim ananas
öğle 4 köfte salata
ara 2 dilim ananas
akşam çorba yoğurt
kendi kendime düşünüyorum normalde peynir yumurta vs yemeden kahvaltıyı düşünemiyodum diğer şeylerle doymuyodum ama şimdi yoğurtla öğelni ediyorum ve acıkmıyorumŞöyle düşün, miden küçülüyor,farketmiyoruz ama az yiyince mide küçülüyor,
![]()
sağol canımmÇok güzel canım afiyet olsun![]()
2 öğün yapıyorsun gibi düşünkendi kendime düşünüyorum normalde peynir yumurta vs yemeden kahvaltıyı düşünemiyodum diğer şeylerle doymuyodum ama şimdi yoğurtla öğelni ediyorum ve acıkmıyorum
Öyle düşünüyorum aklıma siz geliyosunuz iki öğün yapiyodubuz ya2 öğün yapıyorsun gibi düşün![]()
Sağol canımGeçmiş olsun
Günaydın canım, uzak kaldım 3 aydır buralardan, en son diyetisyen desteği alıyordun değil mi doğrumu hatırlıyorum bilemedim, yoksagünaydın kızlar
Ben sevdim 2 öğünü çok rahat geliyor bana, arada yediğim oluyor tabiÖyle düşünüyorum aklıma siz geliyosunuz iki öğün yapiyodubuz ya![]()
Nasıl oldu çocuk canımSağol canım
Çok şükür iyi canım, dün akşam tamamı et suyuyla tarhana çorbası yapmıştım o mu dokundu yoksa diş mi acaba bilemedim, yeni yeni ek gıdaya geçiyo teyzesiNasıl oldu çocuk canım![]()
Ben bu hafta tartilmadim.Ben sevdim 2 öğünü çok rahat geliyor bana, arada yediğim oluyor tabibu öğlen yedim mesela
![]()
İyi olmasına sevindim canım,Çok şükür iyi canım, dün akşam tamamı et suyuyla tarhana çorbası yapmıştım o mu dokundu yoksa diş mi acaba bilemedim, yeni yeni ek gıdaya geçiyo teyzesi
Haftaya güzel bir eksi ile gel olur mu, bu hafta sıkı tutalımBen bu hafta tartilmadim.
Sarayca tebrik ediyorum.
Öyle yada böyle çok iyi gidiyorsun.
Aşı oldun ya nasılsın peki? Ablam da hemşire o da olacak, bana kalsa olma dedim ama.