Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım bazen iş güç vs oluyo ama sessiz olmuyo buralarÖyle olsun, ya da sıkıldılar bizden gelmiyorlar![]()
Geçmiş olsun canımBugün güzel geçti kızlar insülin ilacımı tekrar almaya başladım göz dönmelerim çok şükür durdu(kendime nazar ettim sanırım )
Bir ara tahlillerimi yaptırayım sanırım halen insülin direncim devam ediyor![]()
Mükemmel
Yarın ferah bi güne uyanırsın inşallah canım, her günümüz aynı olmuyor maalesef, her şeyin başı sağlık, senin ve sevdiklerinin sağlığı yerindeyse her şeyi boşvermek gerekiyo bazen, iyi uykular canımKızlar bu gün pek güzel bir gün değildi, psikolojik olarakda iyi değilim, yarına geçer inşallah![]()
Sağol kuzuMükemmelafiyet olsun
Su zamanlar hepimiz öyleyiz canım.Kızlar bu gün pek güzel bir gün değildi, psikolojik olarakda iyi değilim, yarına geçer inşallah![]()
Kızlar bu gün pek güzel bir gün değildi, psikolojik olarakda iyi değilim, yarına geçer inşallah![]()
Geçmişolsun canım, tahlillerini aksatma iyi sonuçlar al bomba gibi devam edelimBugün güzel geçti kızlar insülin ilacımı tekrar almaya başladım göz dönmelerim çok şükür durdu(kendime nazar ettim sanırım )
Bir ara tahlillerimi yaptırayım sanırım halen insülin direncim devam ediyor![]()
geçmiş olsun canım dikkat et kendineBugün güzel geçti kızlar insülin ilacımı tekrar almaya başladım göz dönmelerim çok şükür durdu(kendime nazar ettim sanırım )
afiyet olsun canımm
canımm dikkat et kendineKızlar bu gün pek güzel bir gün değildi, psikolojik olarakda iyi değilim, yarına geçer inşallah![]()