Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım iyi yapmışsın aynen önemli olan sağlık biraz dinlenTünaydın arkadaşlar, yarın izin aldım dinleneceğim biraz, diyet aksadı ama olsun yeniden başlarız, önemli olan can sağlığı![]()
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ablam da sağlık sektöründe ve çok yıprandı.Tünaydın arkadaşlar, yarın izin aldım dinleneceğim biraz, diyet aksadı ama olsun yeniden başlarız, önemli olan can sağlığı![]()
İyi yapmışsın canım dinlen yarın tüm gün evde, inşallah biraz daha iyisindirTünaydın arkadaşlar, yarın izin aldım dinleneceğim biraz, diyet aksadı ama olsun yeniden başlarız, önemli olan can sağlığı![]()
Güzelce dinlen kuzumTünaydın arkadaşlar, yarın izin aldım dinleneceğim biraz, diyet aksadı ama olsun yeniden başlarız, önemli olan can sağlığı![]()
Aslinda hava ne kadar soğuk olursa olsun dışarda yürüyüş yapabilirsiniz.Günaydın herkese
Çok yogun işyerinde bu ara işler aktif olamıyorum kızlar kusura bakmayınyürüyüşte yapamıyorum hava buz onun için kilom gram oynamıyor
![]()
Ben yarın başlıyorum oneil diyet aldım bu işin uçu kaçtı nerden toplarsak kardırBir gün iyi bir gün fena![]()
![]()