• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

benim sabah 10 akşam 6 sorma internette görüyom bende herkes de bir if modası :rolleyes: :rolleyes:
Ama işe yarıyor çok sağlıklı, Aidin Salih in kitabında 2 öğün aralıklı oruç sağlık açısından çok iyi,

şu ahmet apa ve diğerleri hep o kitaptan nemalanıyor, sanki kendileri bulup yapmış gibi, 😃

Ama işe yarıyor çok sağlıklı, Aidin Salih in kitabında 2 öğün aralıklı oruç sağlık açısından çok iyi,

şu ahmet apa ve diğerleri hep o kitaptan nemalanıyor, sanki kendileri bulup yapmış gibi, 😃
kız bu ahmet apayı da çok duymaya başladım kısaca bogaz :rolleyes: ımızı tutsak her şey olacak ama iş tutmakta

Dün listemi aldım kuzum 😍bugün başladım liste çok farklı değil biraz protein ağırlıklı 😊çok özlemişim :KK60:
M Minikkelebk haber var mı ?
protein candır can, hem tok tutar hem kilo verdirir 🤩 çok iyi yaptın canım, bilen birinin takibinde olmak güzel 👍
bende kahvaltı standart zaten, akşamları bir gün protein+salata bir gün sebze+yoğurt gibi düşünüyorum M Minikkelebk online ders veriyormuş yoğunmuş, yoğunluğu azlınca gelir 😍

Sabah aslında detoks suyuyla başlamam lazımdı ama akşamdan ayarlayamadım yarın yaparım artık ❤
Kahvaltıda
2 yumurta ile omlet
4 zeytin
Biraz tel peynir
3 wasa yeşillik çay
Afiyet olsun 👍, bende beyaz ve 9 lu çay alsam iyi olacak aslında

Back
X